AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Duygusal şeyler de olabilir, ama bunun ilerisinin olamayacağını bilir. Ama genel anlamda evet cinsel ilişki için bakar
Aşık olmuş olabilir mi yani? Peki neden ilerisi olamaz?
Aşk demedim, duygusal şeyler dedim, yani hoslanti, sempati gibi.. evli bir erkek karisindan boşanıp genç bir kizla evlenemeyecwgini az çok bilir
Neden evlenemez peki?
Bunun cevaplari az çok sende aslında
Bende cevabı olsa sormazdım zaten.
Sen kaç yaşındasın, o kaç yaşında
Ben 23 yaşındayım ama onun yaşını bilmiyorum. 11 yaş ya da daha fazla büyük benden sanırım.
Çocuğu var mı peki
1 tane kızı varmış.
Aranızdaki yaş farkını bir yana bırakalım, hadi o eşinden ayrılsa sen ve ailen onu kabul eder diyelim, sence o kızı varken ayrilabilir mi eşinden? Tabiki hayır
Ayrılmasın zaten, benim amacım onun yuvasını yıkmak değil. Sadece bana neden bakıyor onu anlamaya çalışıyorum.
Ben , sen onun ayrilmasini istiyorsun demiyorum, ya da amacın yuvasını yıkmak demiyorum. Sadece duygusal olsa da ilerisinin olmayacaginin farkındadır, bu yüzden bakmaya devam ediyorsa nedeni cinselliktir diyorum
Anladım.
Tabii ki de cinsellik uzak dur onlardan sadece bedenini istiyorlar sapıklar yani
Başka bir sebebi olamaz mı yani?
Hayır ben yaşadığım için söylüyorum onların gözünde çıtır bir seks objesiyiz
Sende nasıl oldu anlatır mısın?
Anlatmak istemiyorum zor zamanlarımdı, kusura bakma
Evet cinsellik için yaklaşır. Çünkü karısı zamanla genişlemiştir. Çıtır becermek için. Yuvasını bozmaz ama
Başka bir sebebi yok mudur yani?
Beğense hoşlansa bile evliliğini bozmaz. Hatta çocuk varsa hiç bozmaz. Çünkü kaç kişi gördüm karısını aldatıyor. Lakin karısını da boşamiyorlar yani. Karısı da biliyordu ses etmiyordu (birçok cift gördüm böyle)
1 tane kızı var.
Sadece kullanıp atar. Bak eniştemin kardeşinin kocası aldatıyor, karısı biliyor susuyor. Çünkü eve para yemek ihtiyaçlarını karşılıyor. Anneannemin kiracısı karısını aldatıyor. Kadın biliyor lakin susuyor. Hani hepsinin de çocukları var. Yuvalarını o yüzden bozmuyorlar. Sadece seni kullanıp atar. Heder olursun yapma değmez
Bir de belli yaştan sonra kadınlar cinsellige soğuk bakabiliyor. Veyahut doğum sonrası ve uzun süre cinsel ilişki sonrası vajina da genişleme olabiliyor. Genç kızlarda ise daha dar buldukları için erkekler tercih ediyor. Sadece obje olarak bakıyorlar
Ben ona kendimi kullandırmam. Bide yüzük falan takmıyor ve sosyal medya hesabından hiç eşiyle çocuğuyla falan fotoğraf paylaşmıyor diye ben onu bekar sanmıştım ama meğer evliymiş.
İşte yüzük takmıyorsa ve evlilik fotoğrafı atmıyorsa amacı belli hani yatağa farklı birini atabilmek, farklı tad almak
Ben ona gösteririm farklı tadı.
Evet kesinlikle o kişinin gözünde o kız sadece objedir, eşini aldatan ona hiç acımaz
Aşık olamaz mı yani?
Karısını aldatıyor olması onu sevmemesi ile ilgili, daha evlendiği kişiyi sevemeyen bir başkasını sevmesi beklenemez, nasılki karısıyla evlenmesi menfaatleri ile çelişkili ise onunla olmasıda farksız olmayacaktır
Karısını sevmiyor mudur yani?
Genel olarak kimseye sevmiyor onun tek derdi cinsellik
Hersey boş kişi kendini belli eder anlayan anlar anlamayan anlamaz.
fiziği güzelse evliliğinde bazı eksikler varsa tamamlamak içindir
Ne gibi eksikler mesela?
belki bedeninde fiziğinde bulduğu arzular vardr
Hiç fiziğime falan bakmıyor ki hep yüzüme bakıyor.
sen görmeden fiziğine bakmıştır olgun biriyse ne nasıl anlar ve aslında bazı şeyler yazılamayacak içeriklerdedir
Ne yani fiziğim güzel diye mi bana bakıyor?
Olamazmı olay nereye gelir bilinmez ama en unutulmaz zevkler sendeki fiziğe göre yaşanabilir ve sonuçta o evli ve evlilikler her zaman istenildiği gibi olamıyordur
Gerçekten hoşlanmış, sevmiş olamaz mı yani?
Hoşlandığı bir gerçektir de olay sadece sevmek olmaz boyun kilon kaç
Boyum 1.60 falan kilom 43.
Fiziğin çok şahaneymiş dikkat çekici olduğundan bakmış olmalı bence arzulamıştır bazı şeyler için mükemmel bir fizik
Sadece fizik mi yani?
Evli biri için başka ne olacak ki
Gerçekten hoşlanıp sevemez mi yani?
Sen neyin peşindesinki
Evet evli adamlardan uzak durun
Başka sebebi var mıdır?
Arkadaşım kendine yakıştırdığın bu ise devam et. Birgün başına gelir unutma.
Başka ne olucak karısını bırakıp seni mi alicak
Benimde onu kabul edecek halim yok zaten. Ben bana neden bakıyor onu anlamaya çalışıyorum.
Canı çekiyor işte daha ne olucak gönlü kadında penisi sende atıyor
Anlamadım?
Seks... yeterince açıklayici bir cvp oldu mu
Siz erkekler neden böylesiniz, neden evli olduğunuz da bile başka kadınlara bakıyorsunuz?
Bana ne diyorsun be bn o sıra evde TV izliyordum 😃 ya senin sevgilin varken yakışıklı çocuk görünce bakmıyormusun
Bakmıyorum!
Ya sallama insanın gözü illa bakar ya
Yani durumlara göre değişir
Nasıl yani?
Burdan mı anlatim
Evet
Gereksiz yorumlar geliyı diye dedim
Anlat sen boş ver.
Elbette başka ne olacak
ewt baska ne olacak
Başka ne olacak..
Evet kesinlikle cinsellik
Değil-dir
Nedir peki?
Doyumsuzdur bakmayi seviyordur illa s.. cek diye bisey yok
Hep aynı kişiye uzun uzun bakması peki?
Hoşuna gidiyorsundur
Ama evli ve ben ondan +10 yaş küçüğüm.
2. Es icin seçilmiş olabilirsin😃
Nasıl yani?
Sen bu adamdan hoşlanıyorsun besbelli
Hoşlanmıuorum da neden bakıyor onu anlatmaya çalışıyorum.
*hoşlanmıyorum
Adamin eşinden guzel olabilirsin çıtirsin güzelsin ona göre demek ki bakıyor iste baska mana arama
Her gördüğü zaman uzun uzun bakması normal mi sence?
Normal normal
Öyledir
evet
Başka ne olabilir
Evet aynen öyle
Evet
duruma bağlı
Nasıl yani?
Evet
Aynen öyle
Evet