Cinsel Yaşam İstekli olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Neler oluyor İstekli olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Tekswm sinirli partner varsa mutlu Şu an sinirli😐 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kötü hayaller kurup içimden olmayan karımla konuşuyorum shsh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hsskhssjshsjsjjdndjd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl malum yerde bi tuhaflik hissi oluyor galiba bende, dogru biliyorsam ldfkg 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dhjddhdjdudu Cevap sahibi +1 yıl ben ne anlarim ya kfdjgdfg
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçim daralıyor eğer eşim falan olsa hiç beklemeden sarılıp sevişmek istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duşa giresim geliyo. Kalkık geziyorum. Eski flörtlere yazsammı diyorum ckdmkckc 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hımmm çok farklı bi dıygu o ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm diyorsun Yorumla Cefternal +1 yıl Burdan mı anlatim Yorumla
Ganoikininaltında Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. İnsan bilir ne yaşadığını ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın hdjdhdjdj Yorumla Ganoikininaltında +1 yıl Her zaman Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yanma ve sevismek istiyorum yavaş yavas 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla zehirhafiyye +1 yıl En azından bende Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sikintili oluyor 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ne olacak kalkıyor 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanıyor sonra ıslanıyorum 2 1 Yorumla ufukhan4 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dimdik oldu, birisine basmak istiyorum. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi mi hxkdhjjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet her zaman böyle, sen Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen olsam Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bezenin olsam diyorum 🌹 Yorumla Soran +1 yıl Hdjdhdjdhdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dimdik ve taş gibi oluyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissediyorsun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok istekli ve patlamaya hazır bomba gibi Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmek ister misin? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alt kısmı okşuyeum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım hskdsjjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal sana :)) Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Partner yoksa kötü hissediyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
grey844 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Neler oluyor neler bir okusan içimden dökülenleri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla grey844 +1 yıl Evet Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl bunun anlatırsam sorunnu iptal ederler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hxjxdhjxjdjdjd Yorumla stylafree +1 yıl dinlemek isermisin. d Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettiğini mi Yorumla stylafree +1 yıl hepsiniiiii herşeyiiiiii Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Ateş basıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da Yorumla Hakan02256 +1 yıl Dm 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Icim kipir kipir oluyor 5 1 Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Benimde sorma ya 🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tekswm sinirli partner varsa mutlu Şu an sinirli😐
Çok kötü hayaller kurup içimden olmayan karımla konuşuyorum shsh
Hsskhssjshsjsjjdndjd
malum yerde bi tuhaflik hissi oluyor galiba bende, dogru biliyorsam ldfkg
Dhjddhdjdudu
ben ne anlarim ya kfdjgdfg
İçim daralıyor eğer eşim falan olsa hiç beklemeden sarılıp sevişmek istiyorum
Duşa giresim geliyo. Kalkık geziyorum. Eski flörtlere yazsammı diyorum ckdmkckc
Hımmm çok farklı bi dıygu o ya