vücut da özellikle erkek için Yoksa normal bi şey midir özellikle erkek için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğız açıkken ve dilden öpmek, üretilen ve değiştirilen tükürük miktarını artırdıkları için cinsel uyarılma düzeyini yükseltmede özellikle etkilidir...
Ayrıca erkeklerin, kadın partnerlerini cinsel açıdan daha alıcı hale getiren seks hormonları ve proteinleri tanıtmak için öpüştüğü de söylenmektedir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇağrıştırır tabi neden öpüşülür ki başka sevginin ve beğeninin altında da cinsel çekim vardır hormonlar vardır. Normalde başka birinin ağzına değişebilir mi hayır ama libido yükselince tiksinme kalkar ortadan, büyük oranda farkında olsak da olmasak da.
00 Yorumla
+1 yılO anki nasıl pozisyonda öpüşüldüğüne bağlı biraz. Meselâ kız, erkeğin kucağına oturmuş da öpüşüyorlarsa tabi ki erkek erekte olacaktır cinsellik çağırsı olur. Ama günaydın ya da iyi geceler tarzı tek seferlik bir öpücük ise sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHepimiz de insanız yaratılış da var bazı şeyler. Ve bunlar ( zamanı geldiğinde ) ayıp olmaz. Haa o niyet ile öpüşme olmasa bile istesek de istemesek de aklımıza cinsellik gelir yalana gerek yok...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir öpüşme olduğuna bağlı sevgi dolu bir Öpücük çok açıkçası seks çağrıştırmaz ama tutku dolu bir Öpücük susamış gibi bir Öpücük tabii ki sonu seksle biter😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabiki cinselliğin baş faktörü 😅
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmek her zaman seksi ateşleyen kıvılcımdır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudaklar da etkiler ama göğüslerini öper ve emerse daha etkili olur.
104 Yorumla
Soran+1 yılMemeyi görene kadar kalkmasını istiyorum ama
+1 yılnormal bir şey olabilir mi, her iki cins için de öpüşmek ortamı ısıtır.
41 Yorumla
+1 yılÖpüşmenin nasıl olduğu önemli, kısa ve masum bir öpücük illa seks çağrısı anlamına gelmez, ama uzun ve islak bir öpücük illaki istegi atesler
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki masum öpüşmekten sonra tekrar öpüşmek ister miydin
- +1 yıl
Her zaman
Ön sevişme dediğimiz bir durum var. Cinsellik çağrısı uyandıran durumlardan. Ama her öpüşme sonrası cinselliği gereksiz buluyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Tabii ki, cinselliğin temel başlangıcı. Yemekte çorba gibi mutlaka çorbadan sonra yemek yenilmeli, öyle düşün. 😄
10 YorumlaErkek için de ; cinselliği kötü, yanlış, korkulacak bişey olarak görmeyen bir kadın içinde yaratır.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir tesbit tebrik ediyorum sizi
+1 yılNeden özellikle erkek için? Kadın öpüşünce aklına ruj, maskara falan mı geliyor? Kadınlar da erkekler de cevaplasın soruyu.
00 Yorumla
+1 yılYaratır bence de Sokak ortasında nasıl oluyor mesela? Sahilde çimende yatarken 10 saniye sürmemiştir öpüştüğüm 😶
00 Yorumla
+1 yılOpusulmeden yapılan sekse ben seks demem. Ne o öyle maketle mi yatiyoruz. Nefesi hissedicen iliklerine kadar.
00 YorumlaÖpüşmek cinselliktir zaten. Cinsellik penetrasyon demek değildir. Penetrasyon cinselliğin üreme kısmıdır.
00 Yorumla
+1 yıl
Yaratır ama ortama görede değişir evde falan öpüşsen gerisi gelir bence.01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Tahrik gücü çok yüksek bir aktivite olarak, cinselliğin seramonisi gibidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAyak bile cinselliği tetikliyorsa öpüşme hayli hayli tetikler.
10 Yorumla Öpüşmek yanan ateşe benzin atmak gibi bişi erkler icin
10 Yorumla
+1 yılCinsel dürtülerini kontrol edebilen biri için yaratmaz
10 Yorumla
+1 yılBiraz libidoya bağlı. Kimime göre evet, kimime göre hayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Günümüz erkeği boş gezenin boş kalfası olduğu için değil öpmek gülmek bile cinselliği çağrıştırır
10 Yorumla
+1 yılEvet dil teması vücut teması oluyor çavuş uyanıyor, tükürme moduna geliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinselliğin davetiyesi öpüşmektir, kimisi davete katılır kimisi katılmaz bu ayrı konu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Evet tabiki giriş gelişme sonuç kısmının
Giriş dediğimiz ilk evresi10 Yorumla
+1 yılöpüşmek cinselliğin başlangıcıdır bi nevi anahtarıdır
cinsellik çağrıştırır10 YorumlaÖn sevişmeyle başladığına göre öpüşmek tabiki cinsellik çağrısı.
00 Yorumlakadınlar için olmasada erkeklere kıvılcım davetiyesi çıkarır
00 Yorumlaİllaki dudak dudağa değince insanın canı cinsellik çeker 😉
00 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman çağırır ama bazen aşkı çağırır. Her zaman sonu cinsellikle bitmemeli bana göre
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek cinsellik çağrısı yapıyorsa el opmekte oral seks çağrısı yapmasın sonra 😎
00 Yorumla
+1 yılEn büyük ön sevişme itemidir öpüşmek ne demek çağrısi yapar mi
00 YorumlaÖpüşmenin gazına bağlı kanka.
71 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle deli gibi dudak yiyen cinsten değil öyle bir video görmüştüm o kdt değil masum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ne diyosuunn elini tutsan çükü kalkar bunların, hele bide öpüşünce...
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim erkek ark 32 yaşında bn 23 elimi bile o kdr sık tutmaz hep ben tutarım bn adım atarım ona her konuda ilaç vermeyi düşündüm bana yanaşsın diye ama o da cinsel olarak uyarılması gerekir kişinin dediler her şeyi düşünüyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar istiyosun ki onu anlamadım ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce ne kadar yaptığına bağlı hissizleşmemişse tabiki çok azdırır
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç öpüşmemiş birisi olsa
Cevap sahibi+1 yılFena kudurtur
Soran+1 yılCiddi misin ama benim sevgilim şapur şupur öpüşmez öyle bi video da görmüştüm kadın adamın dudağını yedi resmen bizim masum öpücük olur herhalde
Cevap sahibi+1 yılTabi ilişkinin ilk aşamalarında çekingenlik olabilir
yok yaratmaz kimle öpüştüğüne bağlı arıca cinselik isteidğin için öpüşürsün yani öpüştün diye cinselik olmaz ters düşün yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇavuş dinelir öpüşten sonra ya mikiş olacak ya da bir yere gidip çavuşu tokatliycan
10 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım şey demişti
sevgilimle ilk öpüştüğümüzde onun evindeydik sonra anlamadan yataktaydık yani öpüşünxe insan hem kendini kaybediyor hem de 🔥 bu çağrıyı yapıyor ksksksksksk00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaratir tabiki zaten cibsellikden once sevişirsiniz öpüşürsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde çağrı yaratır libido yükseltir gelişmiş avrupa ülkelerinde normal bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok cağnım heç olur mu öyle şey. Abdest aldırır sadece😜
20 YorumlaÖpüsme sekline ve tutkuya bağlı
31 Yorumla- +1 yıl
Evet kocanı her gün öpüyon tık yok
Süreye ve tutkuya bağlı 😅
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet
30 Yorumla
+1 yılIslanmaya sebep olduğuna göre evet.
30 YorumlaSanırsam evet.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburadakilerin %99 unun eli hayatinda kadin eline degmedigi icin direkt cinsellik bile sayilir 🤪
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yaratıyor ama bence yaratılmamalı
20 Yorumla
+1 yılyaratir bence.. niye yaratmasin
20 Yorumla
+1 yılÖpüşmek zaten cinselliğin yarısı değilmidir?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre evet ama birkaç seks videosu izledim hiç öpüşmeden seks yapıyorlar
- +1 yıl
Onlar videodan ibaret. Kurguyu montajı istedikleri gibi yapıyorlar.
+1 yılDudak dudağa olmadıktan sonra bende çağrıştırmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam zaten dudaktan diyorum
- +1 yıl
O halde öpüşmek cinselliğin marşını basmaktır diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne amaçla öptüğüne bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek ne amaç öpüşmek işte dudaktan
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna dokunsam yeter öpüşmeyi düşünemiyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek için geçerli mi
Evet ilk öyle başlıyor zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmenin şehvetine göre değişir o
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılYani öpüşmek insanın hormonlarını hareketlendirir
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmek daha çok sevgi gösterisi bence
10 YorumlaDirek kaldırır çogu kez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞahsiyetten ben öpüşünce azıyorum
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşamadım herkesin kendi çağrışımıdır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Tabi cinselliğe götürebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler