- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkinizdeki dinamiklerde değişiklikler olduğunu ve partnerinizin odak noktasının cinsellik üzerine kaymış olduğunu belirtiyorsunuz. Bu durumda hissettiğiniz soğuma ve rahatsızlık normal ve anlaşılabilir bir tepki olabilir. Bir ilişkide cinsellik önemli bir bileşendir, ancak bir ilişkinin sadece cinsellik üzerine odaklanması sağlıklı bir dengeyi bozabilir. İlişkilerde duygusal bağ, iletişim, paylaşılan ilgi alanları ve değerler gibi diğer unsurlar da önemlidir. Sadece cinsellik üzerine yoğunlaşmak, ilişkinin diğer yönlerini ihmal etmek ve dengesizlik yaratmakla sonuçlanabilir.
Sürekli cinsellik konuşmalarının artması ve ilişkinizin dinamiğinin buna evriliyor gibi görünmesi, bir dengesizlik işareti olabilir. İlişkideki bu değişikliği ve rahatsızlığınızı partnerinizle açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir. Duygularınızı ve sınırlarınızı ifade etmek, sağlıklı bir iletişimi ve anlayışı teşvik eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik bence çiftlerden her iki taraf istiyorsa konuşulmalı. Biri çekingense veya istemiyorsa vs bu durum ilişkinin dinamiğine zarar verir. Ben istiyorsam karşımdaki partnerim istemiyorsa konuşmam, her türlü konuşurum hatta sexting bile yaparım ama karşı taraf onaylamıyorsa bu konulardan geri adım atarım. Her şeyi kendim için yapmam. İlişki de böyle yürür
012 Yorumla
Soran+1 yılYa bu adam boşalmaya çalışmıyor. Öyle bseyi kastetmiyorum. Yetişkin bu adam basit kalitesiz bseyler istemiyor benden zaten. Sadece bu aralar cinselliğe çok düştü. Geceleri konuyu değişsemde devamlı buraya geliyor çok özlediğinden ve kavuşacağımız zamandan bahsediyor devamlı bu beni biraz rahatsız ediyor
- +1 yıl
Ben boşalmaktan bahsetmedim ki 😊 karşı taraf istemiyorsa onu cinsellik konularıyla sık boğaz etmem, normalde bu konuları konuşmaktan keyif bile alırım ama karşı tarafın oynayı yoksa konuşmam. Konu bunun üzerine kurulu, nerde gördün boşalma kelimesini kardeşim 😊
Soran+1 yılO istiyorsa konuşurum seksting yaparım falan demişsin ne anlamam gerekiyor?
Soran+1 yılBir kadın bseyi istemiyorsa o iş olmaz zaten kendi kendine mi konuşacak bu adam meseleyi anladığınızı düşünmüyorum
Soran+1 yılSoruyu anladığınızı hiç düşünmüyorum
- +1 yıl
Olaya egosantrik yaklaşman benim meselem değil güzel kardeşim. Gayet iyi anladım soruyu ama görüyorum ki senin insanları yorumlarında gömmeye çalışmak gibi güzel bir huyun var. Tak taaak! Yanlış kişiye denk geldin, bana sökmez bu manüplasyonların. Hadi kal güzellikle 😊 kendini de biraz geliştir derim
Soran+1 yılŞimdi bu yorumunla sen kibirli ve laf sokmaya çalışan biri olmadın dimi?
- +1 yıl
İnsan insandır, ben kendi kusurlarımı kabul ederim, ilk güzellikle yaklaşırım. Karşı taraf agresif davranıyorsa ona en hassas halimle kendi diliyle cevap veririm
- +1 yıl
Gir bak bakalım profilime kibirli bir yanım var mı? Kalbinin sesini dinleyerek cevapla. Var diyorsan bu konu yine benimle ilgili değil senin içinde bulunduğun bakış açısıyla ilgilidir. Çirkin bakarsan çirkin konuşursun
- +1 yıl
Kardeşim biraz önce düşündüm taşındım ve sana bir özür borcum olduğunu şimdi anladım. Evet doğru kibirli davranıp ileri gittim bu bana çok önemli bir şey kattı, insanlar hakkında olumsuz düşünceler sergilemenin ne kadar kırıcı olabileceği. Hepimiz insanız yani bazı dönemler böyle sapıttığımız oluyor, kusura bakma ve bana sevgiyi teşvik ettiğin için ayrıca teşekkür ederim. Gönlün hoş olsun, sana güzel hayatlar diliyorum öğrettiklerin için sağ ol 🌸😊
Soran+1 yılRica ederim böyle düşünmene sevindim ne mutlu sana bnde teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ben normalde böyle sükunette, rahat bir insanım ama bugünlerde egom fazla yükseliyor. Birde göremiyorum egonun etkisiyle bazı şeyleri. Anca uykuya geçince duruma uyanıyorum. Ben insanları severim, Tanrı Ruh’um beni buna teşvik ediyor. Sağlam ortak planlar yürütüyoruz, ama işte birde ego var 😄
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen sogursun o ısınır
Akıllı biriyse o konuyu dusunsede daha az dile getirmesi gerekir
Her ilişkinin dinamiği ona evrilmez kişilerin bakış açısına bakar kültürlerine düşüncelerine paylaştıkları şeylere vs
Ama azımsanmayacak kadar çoktur cinselliğe evrilen ve sonunda biten iliskiler
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Ya siz sevgilinizle hep siyaset meydani, dedikodu mu konuşuyorsunuz? Cinsel konulara niye tepkilisiniz bu kadar?
Bak bi soruda bu yazıyodu hem de kız yazmış bunu. Ben sevgilşmle tabi ki seks konuşmak seks yapmak isterim. Yoksa normal sınıf arkadaşından ne farkı var ki014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Ne alaka? Ne alaka?
Soran+1 yılHayır pastanın bir dilimi sekstir. En önemlisi asla bu değil. O senin düşüncen. Bu benim. Bana göre takılı kalmamalı sadece oraya. O zaman elini miksin benim ne farkım var duygular yoksa. Aramızda o duygu oluştu zaten ama çok iyi olduğu için odağı buna kayar mı korkusu var bende.
- +1 yıl
Sevgililer arasında duygusal bir bağ yok mu? Var. Dolayısıyla yapılan sekste de duygular olacaktır. Ve senin pastada 1 dilim dediğin bir ilişkinin hele ki evliliğin rahat %60ını oluşturan bir dilim. Neden aldatmalar oluyor? Adam sende bulamayınca başkasına gidiyor. Seks yoksa hiç bi erkeğe aldattı demeyin o zaman susun
Soran+1 yılYa konu bu değil sen anlamıyor musun? Eski ilişkilerine olan öfkeni niye bana kusuyorsun kardeşim? Bizim iyi Bi seks hayatımız var zaten. Sadece ilişkinin odak noktası buna kaymasın istiyorum. Sen neden önyargısız okuyamıyorsun yazdıklarımı? Ala ala çattık ya
Soran+1 yılYa komik misin? Mesele sence o an konuşup konuşmamak mı? Lisede miyim ben sence konuyu nasıl kapatacağımı mı sormuşum?
Soran+1 yılKonuşmasından rahatsız değilim sıklığından rahatsızım hala anlama problemi yaşıyorsun
Soran+1 yılYine söylüyorum o senin düşüncen seks yapmak için ilişki yapılmaz. Sevdiğin için sevişmek istersin. Seks aradaki bağı kuvvetlendirir sadece. Düşünceni doğru bulmuyorum
Soran+1 yılYa bak gene tosladın duvara. Aldatmak meşru bsey değildir. Karaktersizliktir aynı zamanda da ahlaksızlıktır. Eğer eşin sevgilin seni mutlu etmiyorsa ayrılırsın. Niye ayrıldığında seni bağlar. Aldatmak bir seçenek değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılBu ilişkinin her iki tarafı aynı kapıya çıkıyor. Ya sen onun suyuna gidip cinsellik konuşacak ve soğuyacaksın ya da o konuşmayıp senden soğuyacak. Ama sen konuşma! Cinsellik için konuşmayacaksa da ondan bi cacık olmaz zaten. Bende cinsellik konuşulunca soğuyorum haklı olarak. Sanki tek derdimiz oymuş gibi kimseyle normal muhabbet edilmiyor. (Ben niye bu kadar yükseldim yaa😅)
15 Yorumla- +1 yıl
@Guesstt ne alaka hdhdbs
Soran+1 yılKuzu şöyle ki beni özlediğini söylemesi cinselliğimizle ilgili ayrıntıları hatırlatıp çok güzeldi demesi vs beni rahatsız etmiyor. Sadece söyleme sıklığı arttı ve buna evrilsin istemiyorum. Yani cinsellik olmalı ama dozajında olsun ki sevgiyi farklı dillerde göstermeye ilgiye bağlılığa vakit kalsın
- +1 yıl
Anlıyorum sen daha iyi bilirsin tabi
+1 yılİlişkinin gideceği nokta eğer konuşacak bişeyin yoksa başka sadece buna dönüyor. Konuşacak bişeyi kalmayan biri ile de takılmak saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerine katılıyorum ama sorum bu değil cevabıda
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu hakkında konuşulacak çok şey var ama anlaman için erkeleri iyi tanımalisin takı temelini inmelisin ozaman erkeğinin davranış ve hareketlerini sana karşı cozersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizin başlarında ise bu olay çok saçmalık sana olan gerçek düşünceleri ortaya çıkmış olur ama belli bir süre geçtikten sonra ise biraz normal ama rahatsızlık verici ise uyar bu kadar fazla de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik istemesi kadar normal bir durum olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun istemesi değil. İlişkinin dinamiği on sa cinsellik biridir. Ondan biridir yani anladın mı? Konuşmak vardır aktivite yapmak vardır destek olmak vardır sevmek vardır vs cinsellik onun dokuzu olursa o ilişki olmuyor. Oraya evrilmesini istemiyorum
- +1 yıl
%10 diyorsun bence ilişkinin %70 i cinsellik %30 u birlikte yaşam keyifli uyumlu hareketler konuşmak aktivite vb
Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Konuyu bir şekilde oraya çekiyor yarın öbür gün geldiğinde Hazırlık yapıyor yol yapıyor yani
06 Yorumla
Soran+1 yılBuna gerek yok ki ben kasmam zaten mükemmel bir cinsellik var. Sadece odak bu olsun istemiyorum
Soran+1 yılYa her şeyi konuşuyoruz biz sadece bu geceleri bu konuşuluyor. Ürktüm yani özledi muhtemelen ama olsun kontrollü gidelim
Soran+1 yılHer gece konuşuyoruz ki birbirimizi görmeden o günü konuşmadan günü bitirmeyiz biz
Demekki aklı sadece bel altına çalışıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOkuman var mı
Soran+1 yılBelli
+1 yılYa herro ya merro olmuş bu iş. Bence geri dönüşü yok, uzakta iken senin için yalnızca cinsellik olmuş o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Soğumada haklısın rahatsız olduğunu dile getirebilirsin
10 YorumlaBazen sadece cinsellik sokarsın aklına buluşunca seks yapmak kacınılmaz olsun diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet maalesef ilişkinizin boyutu cinsellige kaymış ufaktan ama ufaktan uyarabilirsin.
00 Yorumla Ben bu ilişkiden umut görmüyorum muhtemelen bir iki ay sonra bitecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikten sonra ya tamamen sana bağlanır ya da bitirir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıltanıma aşamasındasın ama cinsel uyumunuz fazla?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Bu ilişkiden hayır mı bekliyorsun? Tanımadığın adamla. Seks nedir mk
Soran+1 yılBir insanı ne kadar zamanda tanırsın?
- +1 yıl
bi insanı tanımanın şu kadar süresi diye bir şey yok bazen 2 günde bazen 2 ayda senede. tanışma aşamasında zaten cinsel uyum diyen adamıda tanımış oldum ama sen tanıyamamışsın
Soran+1 yılŞaka mısın ya * kimi tanican akıllı
- +1 yıl
sürekli seksten bahseden adamı tanımadıysan sıkıntı sende
Soran+1 yılKimse kimseyi tam amlamıyla tanımaz saçma sapan konuşuyorsun boş yapıyorsun karşı tarafı asla dinlemiyorsun iletişim yeteneğin sıfır kendini biraz geliştir bence
- +1 yıl
he canım he sen kendini geliştir önce. cinsellik üzerine ilişki yürümez diyen birinin tanıma aşamasında cinse uyumumuz var demesi ne çelişki? iletişim miletişim bana masal anlatma karşında beyinsiz kız yok senin erkekleri bana anlatma
+1 yılCinsellik konuşmasının seni rahatsız ettiğini söyledin. mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece konuşma dedim
- +1 yıl
Devam mı etti konusmaya
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
Peki neden soğuyorsun ozman
Soran+1 yılYa cinsellik çok mük olduğu için isteği oraya kaysın istemiyorum seks dışında bir çok iyi olan şey var. Ama sanki bu aralar sadece Sekse düştü
- +1 yıl
Konuşuyor dedin Peki neden anladın öyle olduğunu anlamadım ki ben
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği yok sadece niyeti senle yat. qk uzatma bitir sende
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Bi niyeti olsa benimle konuşamazdı bile sevgilim olmuş adam yani. Şu soruları keşke düzgün uzuvlarınızla okusanız
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence dogru olanı yapıyorsun. cineellik konuşulmalı ama her saniye değil! amac başka yönlere kaymış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. bazen Böyle sık olur konuşma.
Bazede aylarca konuşmadıginuz olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinle yatmak kötü bir şey mi. Sanki siz istemiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gözüküyor. Esra ezmeci mi izliyorsin sürekli
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka o kim?
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm olarak gördüğün şey kaçmak mı.
+1 yılRahatsızlığını dile getir
06 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi tanıma evresindeyiz. Uzakta da olduğumuz için iletişim yeterli kalitede olmuyor. Yüzyüze konuşmayı tercih ederim şu an telefondan yürüyen bir ilişki var. 5 hafta kaldı.
- +1 yıl
Uzakta cinsel sohbet ne dozda se*xting mi tapıyor
Soran+1 yılBenimle yaşadığı cinselliğin çok farklı olduğundan bahsediyor özlüyorum doyamadım sana diyor. Ten uyumumuz çok yüksekti. Haklı cidden aşırı kaliteli Bi seksti ama benim onunla görüşme sebebim bu değil. Huyuydu yani farklı Bi erkek oluşuydu
- +1 yıl
İlişkinin odağını sen belirle
- +1 yıl
Kıymetli bu dediklerin detaylı konusuruz tkop et istersen
- +1 yıl
O uyum okadar kıymetli ki ahh bilemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerb hepsi oyle , salla
21 Yorumla
Soran+1 yılHepsi böyle değil katılmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki seni istiyor rahat edemez yoksa
00 Yorumla
+1 yılİnşallah geçici bir durumdur
00 Yorumla
+1 yılOrada takılı kalan duygusal hazdan uzamlaşır
00 Yorumla
+1 yılalakasız durum
aavgi saygı güven..01 Yorumla- +1 yıl
tutt bırakma..
+1 yılBöyle giderse o da soğur zaten
00 YorumlaTamamen seninle alakali bi durum
00 YorumlaBir defa derine git, rahatlasın normale döner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek milleti cogunun. Aklı aşagı da, atıyor
00 YorumlaDesene maskesi düştü yani şapka düştü kel göründü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ilişkiden hayır gelmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Uzak ilişkilerde olay buna dönüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılUzak ilişki yaşamıyoruz mola sadece
Soran+1 yılHenüz bu konuda karar veremem. Eylülü bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok sana olan sevgi bitmis vucuduna olan başlamış
06 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi tanıma evresindeyiz. Sevgi hemen olacak bsey değil zaten bu bir. İkincisi sevdiğin biriyle birlikte olursan daha çok seversin. Sevgi böyle bsey çünkü
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılAla ala ben şok
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Soran+1 yılUfff sana ok
- +1 yıl
Tmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılistekli olduğunu belli ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen is bitmis
Yattiniz mi siz02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz cok erken cinsellik isine girmissiniz seks disinda seni arayip sormayacak hrr seferinde seks imali laflar mesajlar duyacaksin
Biraraya gelince de akli fikri seks olacak
Biz bunlari yasadik
Cevap sahibi+1 yılOdak kayar dengeyi bulamazsan ki kaymis gibi
Yanyanaykende fazla girmissiniz sanirim
Seks oldu mu bilmiyorum ama surekli sevisme de oraya kaydirir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bu ara libidosu artmıştır olabilir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra genelde hep cinsellik konuşuluyor
00 Yorumla Tabi odak noktası seks olursa sürekliliği kalmaz
00 Yorumla
+1 yılÇabuk ayrıl ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Böyle giderse sapıklık yapmaya başlayacak.
Soran+1 yılSapıklık yapmaz istemediğim hiç bseyi yapmaz sevgilim bu adam takıldığım biri değil. Sadece korkuyorum ilişkiyi sağlıklı yürütmek istiyorum. Odak noktası kaymasın diye
Yan yanayken cinsellik yaşanıyormuydu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan bahsediyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki oraya eveilmis ya ayak uydur ya da ayrıl
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gelmez.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Azmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
+1 yılcinsellik iyidir boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence
00 Yorumla
+1 yılDoğru yol. 😄
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle olur yazsana
00 Yorumla
+1 yılAzmıştır belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Aptal çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet