- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için 1 saat olmalı yani ön sevişme de olacak tabi ki de böylece yavaş başlayıp o zevki ve hazzı daha iyi hissedebilirim tabi ki de benim için öncelik partnerimin zevk alması ben partnerimin zevk aldığını görünce mutlu olurdum ama tabi herkesin kendi kararı. seks bana kalırsa 1 saat olmalıdır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKısıtlamak aptallık. Seks yapmak için yapmak isteyenler süre tutar sanırım. Tutku ve aşk için , hoşlandığın veya sevdiğin kadınla ( o da seni sevecek ) bir süresi oldugunu düşünüyorum. Upuzun ön sevişmeler , tutku dolu öpücükler , farklı pozisyonlar.. seven iki insanın arzusu bedenlerin her şeyi yapmasını sağlar ve buna sınir koymaz
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kime göre , neye göre , hangi zamana göre demek geldi içimden. Yatak odasında ve rahat bir ortamda saatler sürebilir. Ama kapı önünde tam çıkarken ya da arabada 5 dakikada beşiktaş olayı da olabilir. İkisi arasında süre bakımından çok fark var ama vereceği heyecan, yaşanacak adrenalin günlere bedeldir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHazzı süreden daha çok heyecan ve istek belirler. Bunun dışında 20 dakika önce sevişme, 20 dakika penetrasyon durumu olsun. 20+20=40 yapar
15 Yorumla- +1 yıl
Şu görüş çsg seçilmesin yaa 🙄
- +1 yıl
Tiye almışım resmen 😅
Daha güzel görüşler var yani 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral ve ön sevişme hariç 15-20 dk çok güzel bir süredir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sekste bir süre belirlemek acemilerin işidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Cinsellik yaşam denilen süreçteki iki şeyi ifade eder
İlki çoğalmak
İkincisi zevk almak
Duygusal hoşlantı içersindeki insanla yaşandığında nirvanasini yaptırır yaşatır
Onun dışında ona yüklenilen anlamı dışındaki hareketler maksat spor olsun eylemidir10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi yazacağımmmm linçleneceğim, yoruma kapatacağımmmm dostlarım kızıyor bana :D
45 dakika ön sevişme, molalar ile ilk seans 3 saat (benim kriterim bu) ha itfaiyeye gerek duyarmıyım sanırım duymuyorum henüz gerek duymadım
ama olay sadece 5-8 saniye ama yaşananları da göz ardı edemeyiz!!!
kişiye özel bir durum söz konusu ilk 3 dk puff olanı da var,15 dk dayanabileni de
İdeal süre en az 45 dk10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOynaşmalar, elleşmeler, iki kıkırdama, ön sevişme, arka sevişme, finish derken 40 dk. . Hadi 45 dk olsun bizim olsun.
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıkır kıkır falan😂çok açıklayaci oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSure nedir ya haz aliyorsan istediğin kadar uzatabilirsiniz saati olan eskorttur sen eskort olmadina göre süre kullanma anın tadını çıkar saate de bakma derim
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkese de geçerli yorumum genel okuyun sekste süre olmaz zevk alırsın uzun sürsün istersin almazsın hemen bitsin istersin bu böyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin tecrübesine
Kadının partnerine olan arzusuna göre değişir.
Buna süre belirleyebiliyorsanız kusura bakmayın ama biraz ufak atıyor gibi geliyorsunuz.
Neyse.
Siz bildiğiniz gibi devam edin.20 Yorumla
+1 yılBunun sabit bir süre aralığı yok.. Tahmin edebiliriz sadece..
45 dakika olabilir mesela..
10 YorumlaSaatlerce süren cinsel ilişkiyi seviyor ve destekliyorum. Maksimum orgazm ve ard arda karşılıklı olarak. Bunun belirli zamanı yok 30 dl altında olmaması gerekir. Ön sevişmeli ve olabildiğince çok uzun yapılmalı. Deliler gibi
10 YorumlaBence seks 1-2 saat arasında olmalı. Ön sevişmenin en az 45 dakika olması lazım. Sonrasında da seksi de farklı pozisyonlarda en az yarım saat yapmak gerekiyor. Biraz dinlendikten sonra tekrar seks yapılabilir tabi
10 Yorumla
+1 yılBuna cevap vermek zor bazen kadın yarım saat olur ancak zevk alır bazen erkek 5 dk olur zevk alır önemli olan kadının zevk alması.. erkek flimini çevirip kadını mutlu edecek yoksa tadı cikmaz
10 Yorumla
+1 yılSüreden ziyade karsılıklı aldığın haz önemli ön sevişme dakikalarca sürebilir duruma göre tabi doğal yollarla herkes 1 saat 2 saat demiş ceşmemilan bu 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu aranızdaki çekimin kalitesine bağlı seks vardır 10 dakika da mükemmel zevk alırsın seks vardır 2 saat yapsan hiç bişey hissetmezsin bu böyledir yani
10 Yorumla
+1 yıl45 dakika diyen var ama gerçekçi olmak gerekirse 20-25 dakika ideal olanı bence. Herkes uzun sürsün ister ama gerçekçi olmak lazım
20 Yorumla
+1 yılBunun süresi partnerlere bağlı bence. Ön sevişme çok iyiyse sonrasında 10 dakika bile çıldırtmaya yeter
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hazırlık ise başlama okşamak giriş bosalma tesekur amaçlı saçlarını okşamak bir ile bir buçuk saat arası uyar
10 Yorumla
+1 yılBen süreyi söylediğimde yalan söylüyorsun nasıl yapabiliyosun diyorlar türkşyenin ortalaması 4 dk 5 dk
12 Yorumla- +1 yıl
Ben uzun süre yapabiliyorum ama inandıramıyorum buna kadınları çünkü çok nadir sanırım böyle uzun olan
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayeller 1saat 15 dk
Gerçekler 2 dk 13 saniye 🤷♂️😳🙄
30 Yorumla
+1 yılPüff
Işıkların kapandığı gibi
Zamanda kapatılır!!!10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar gerekiyorsa ama ön hazırlık ön sevişme dahil en az 1,5 saat falan olmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İki tarafında tatmin olacağı şekilde ayarlanması uzun ve eğlenceli olmalı
10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar abartılarak anlatılsa da on sevişmeden sonra yarım saat gel gite bir kadın zor dayanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevisme olursa süre uzayabilir ama max.45 dk sürer
10 Yorumla
+1 yılErken boşalma problemi yoksa 30 dakika ile 45 dakika arasında bir süre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen her fafta yapıyorum 7 8 saat gece başlarım sabah a kadar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılYarım saat 45 dakika ve sonra biraz dinlendikten sonra devam edilebilir yorgunluğa bağlı olarak.
10 Yorumla
+1 yılSekste süre olmaz kişiler ne kadar isterse o kadar olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İdeal seks süresi 3 5 dakikaymış bence yeterli 💆♂️
10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç yapmadım bilmiyom kızlar beğenmiyo beni yaş 20
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı tutku ile yapılıyor ise güzel haz aldığın süre değişebilir ama bence i
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İki tarafı da tatmin edecek kadar olmalı ama illaki biz zaman vermek gerekirse min 15dk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsureden ziyade hisler zevkler ve rahatlik daha on planda
10 Yorumla
+1 yılAslında. İlk dokunuşlar öpüşler temas bunlarla başlamak gerek vakit su gibi geçer..
10 Yorumla
+1 yılbu bir sorunmu iyi bişey mi bilmiyorum rekorum 4 sast ve yarım bıraktım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşlar motor musunuz en fazla 15 dk wjsiqokqlqlq
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta ayni anda boşalabiliyorsa ne mutlu onlara
10 Yorumla
+1 yılOral ve ön sevişme ile en az iki saat
Kadının her zerresine değer verilmeli10 YorumlaBence en fazla 45 dakika daha fazlası iki tarafında yorar dikkat dağıtır
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı zevk qlmalı süresiz
70 Yorumla
+1 yılViyyyy neden bastiysam geri gidem ben😂😂🙊🙈🙈
14 Yorumla- +1 yıl
Gidem ben geri gulo sorularin iyi diye geliyorum
Ama ne zaman gelsem bu mor odada kendimi buluyom😂😂🙈 - +1 yıl
Gùlme kiz 🙈😂😂
+1 yılÖn sevişme dahil mi
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman bu işin sınırı yokki. İhtiyaç molaları hariç 12 saaat sevişmişliğim var:))
- +1 yıl
En az 2 saat olmalı o yüzden öncesi sonrası girdisi çıktısı:)
- +1 yıl
Sence ne olmalı
Hiç yataktan çıkmasak da olur bence tuvalet dışında
10 Yorumla
+1 yıl20-25 dk süre ama herşeyden önce iki tarafta zevk almalı boşalmalı
10 Yorumla
+1 yıl30 dakika olmalı benim fikrimce
40 Yorumla
+1 yılSüre sınır yok... zabahaaaa kadar 😃😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne kadar istiyorsa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 dk yeterli bu sıcakta aşko
51 Yorumla
+1 yılHerkes 40 60 dakika der ama yatakta 3 dk geçmez
10 Yorumla
+1 yıl1 saat olabilir gibi geliyor bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilerin doyum sürecine göre degisir
10 Yorumla
+1 yılBu havalarda 10 dakika yeterli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Süresiz haz aldığın sürece uzatılmalı devam etmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her türlü 1 saat benimki
10 Yorumla
+1 yıl1 saat ya da daha fazla
10 YorumlaKeyif alındığı sürece olmalı
10 Yorumla
+1 yılSüresiz olmalı tadı bir başka oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
🦋🦋
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelde ayaklarda derman kalmayana kadar
14 Yorumla- +1 yıl
Musluk mu bu
- +1 yıl
@ERENBAYSAL sebil
- +1 yıl
Musluğu kapat boşa akmasın
- +1 yıl
@ERENBAYSAL bişey olmaz 🤪
+1 yılKarşılıklı boşalana kadar
10 Yorumla
+1 yılYarım saat 40 dakika ideal gibi geliyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Yorulasıya kadar derim fjfjfj
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar