Bir erkek ayrıldıktan sonra bir sürü kızla aylarca konuşup, en sonunda neden pişman oldu?

Eski sevgilim benden kötü bir şekilde kavga ettik ve hakaretlerle ayrıldı sonra eski sevgilsine yazdı ve yüz veremyşnce bir sürü kıza yazdı hepsini uygulamadan bulmuş hepsiyle cinsellik ve normal sohbet karışımı konusmus gece araştıgı kız var hepsiyle biz sevgiliyken telefonumuzu acık yatardık uyurduk sesimizi dinlerdik onlarla da öyle yapmış amacı ne bana 1 hafta önce em güzel günlerimi mahvettim seni çok özlüyorum ama bana cevap verme istemiyorum geriye dönecek olsam bin kere seni seçerdim affedilecek tek bir noktam yok yazmıştı iyi geceler dedim çünkğ biliyordum kızlarla konustugunu ama cinsel olarak konustugunu daha sonradan hesabının sifrssini deneyince gördüm hepsiyle sanal s. x yapmış anlayacagınız amacı 1 yıllık ilişkiydi hepsine aşık oldugunu söylemiş arzuladıgını söylemiş hatta birini annesiyle tamıstırmak bile istemiş ama bana pilmanım dedi çok saçma

Bir erkek ayrıldıktan sonra bir sürü kızla aylarca konuşup, en sonunda neden pişman oldu?