Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar siz beni bosverin.. Boyle parali ama ayi yarmasi azhin bi kadina katlanabilir miydiniz. kadinin iki vocugu var kendi eski esinden. Bir video story atmis bi ortak arkadas.. Kadin istekli , yerinde duramiyor, herkesin icinde eski esimk gelip gelip ya sariliyor ya opuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Adama istediği fantezileri yaşatıyorsa @yı gibi oynatır
eski esim daha 6 ay omce acik kalp ameliyati oldu.. surekli hap yutuyor ve afedersiniz seyine kamis takip iseyebiliyor.. o halde oyoe istekli bir ayi yarmasina nasil katlaniyor.. kadinda para cok, yani biz avrupada yasiyoruz.. kadin burada en cok maas veren firmada bas aşçı. gidiyor ve surekli telefonla bile ulasilamayacak dagin basinda gorevi.. ama gelince istekli yani..180 boyunda vardir kadin ve alman. Eski esimde gayet mutlu gorunuyor.. yani cocuklarla ilgilenirken bile akli o kadinda..
Ben görüntüsü düzgün ciddi bir beraberlik arayan biriyim. Yaşımızda yakın , eğer gerçek anlamda aile olmak adına tanımak istersen mesaj at resmimi de görebilirsin, tanımak isterim seni
avrupayi duyunca.. vay uyanik.. yok kardesim
Ben zaten isviçredeydim. Oradan 2020 gibi döndüm. Evlilik yapayım dedim. Dengesiz birine rastladım. Sonra mutsuzluğa dayanamadım döndüm. Almanya'da abiler var. Kal deselerde gönlüm huzursuz olunca dayanamadım iki üç ay sonra bıraktım döndüm. Yani dert o değil derdim ömrün kalanında aile olmak.
5 senedir de yanlızım
Resmimi görmek istersen mesaja atarım.
sen yine gelirsin buaralara o halde.. cunku bir kere dediklerini yasayan ne yapip edip yeniden geliyor.. cok ornekleri var.. ama benim araciligimla degil🙋🏻♀️
Meral etme, o düşüncede olsam kimliği teslim ederken benim ülkem daha gğzel, alın kimliğinizi diye verip dönmezdim. Benim sana kalp açısından sözüm çok ciddiydi. En azından beni görmeni isterdim.
o anda birakmis olabilirsiniz ama belki sonra pisman oldunuz. Buran8n guzelligini gorup vazgecen cok azdir..
ayrica burada onlarca kalbi kirik kisi var.. onlarla denemeni tavsiye ederim. Benim yeniden bir beraberlik dusuncem yok. olsa bile buradan biriyle dusunurum.
Sesimi sözümü sohbetimi beni tanımanı çok isterdim. Gönlü kırık olanın gönlünü yine kendi gibi olan sarar. Sen bilirsin
Arkadasim turkiyeden biriyle gorussen senin icin daha mantikli. Hoscakal
Neden yürümesin ya. Her şey para mı bu devirde? Bide kadında tipe bakmam
neye bakarsin
Bana karşın olan ilgisine bana nasıl davrandığına bakarım. Hepimizin aklında zengin insanların kötü olduğuna dair kötü bir imaj var. Kilo mu ilerde zayıflar ve normal insan olabilir. Bence parası var diye ilişki yürümez diye bir kural olmaz
kadin yiyecek gibi davraniyor.. ortak arkadas video atmis.. kadin oturup kalkip eski esimi milletin icinde opuyor
Hmm ama ilerde kocan bunu düzeltebilir. Bide kadın hiç bir erkekle birlikte olmadıysa illa ki Bi yoksulluk çekiyordur. Bence bu aralar boş ver ilerde her şey yoluna girer diye düşünüyorum. Eğer ayrılıp gelirse seviyorsan kabul et
Çünkü Red edersen geri o kadına gideceğini düşün
kadinin iki cocugu var.. ama dag basi gibi biyerde calisigor gunlerce internetsiz kaliyor..
Bence idare eder diye düşünüyorum. Bence kıskanıp bir şeyler yapma onu ona daha çok bağlar. Bırak zamanla kendisi görsün hatasını
kadini cocuklariyla tehdit ettim
facebookta sahte bir hesap actim.. duvara.. uzerine cocuk esirgeme kurumununu destekledigimi, vocuklarini oncelik yapmayan anne babadan cocuk alinmasi gerektigini yazdim.. tehdit dedigim de bu... baska da birsey yapmayacagim.. bu ona yeter bence
İti öldürme korkut demişler.
iyi mi yapmisim?
Aynen ama fazla ileri gitme. Arada sırada hatırlat kendini
yoo hatirlatmam artik kendimi.. kendi dusunsun
Bence de aga.
tehdit bir defa yapilir anlayana.. dusunsun dursun artik.
Senden çok şey var öğreneceğim var.
Yürüyüp yürümesi seni niye ilgilendiriyor?
sana ne
Peki 😀
Eski kocan da istekliyse yürür.
kalp hastasi.. yakin zamanda kalbinden acik kalp ameliyati oldu..
teneşir paklar
pislik adam ya.. cpcuklarini dusunmuyor hala azginlik derdinde
yürür parası varsa yürütür yani
En sevdiğim kadın tipi canavar oluxak yatakta
Aseksüel olmasaydın şu an eşinle beraber olurdun
Yurumesi istiyormusun
Eskilerle neden ilgileniyorsun ki
ne yapayim.. daldan sala konup, cocuklarima surekli cicbaba mi arayayim
Yooo sağlam bi tane yeter
bekarlar bulamiyor saglami, bana mi kalmis... arti bizde yeniden evlenmek yok.
Dediğin doğru biz sağlam hatun bulamıyoruz siz sağlam adam bulamıyorsunuz
Parası varsa eski kocan her türlü yürütür
kadin zengin maalesef
Zaten bu yüzden onunla ya
eski esim daha 6 ay omce acik kalp ameliyati oldu.. hala sasiriyorum hala.. yani gogus kafesi acildi ve suanda durekli 6 hap yutuyor ve afedersiniz ama seyine kamis takip iseyebiliyir..
oyle istekli bir kadini nasil idare ediyor saskinim.. para icin bile katlanilmaz
Belki kadınida adamdaki bir şey çekmiştir kendine buna cinsellik olarak bakmakta doğru değil ne bilim belki bı bakışı bı gülüşü ilgisi alakası olabilir cinsellik konusunda onlar bir yolunu bulmuslardir yürütecek
bilmiyorum ya.. miymintinin teki benim eski es.. kadin alman 180 vardir boyi ve en az 100 kilo.. guresmi tjtuyorlar anlamadjmki.. ama eski eskmin akli onda gibi cocuklari gormeye geldiginde bile surekli onu dusunuyormus
Kadın demekki eşinizi iyi keşfetmiş zaaflarını biliyor ve etkilemiş adamı
tesaduf bence.. eski esim hep horlandi asagilandi.. kadin da kocasindan bosanmis muhtemelen bir suredir hayatinda kimse yok, sevgiye sevmeye ihtiyaci var.. eski esten ilgi gorunce asik oldugunu saniyor
Kadınlarımızın çoğu bu ilgisizlikten şikayetçi degilmi sence
Parasini yesin boş ver
Para varsa bitene kadar yürür
Parasi bitene kadar devam
Malı tatlı demekki
Koşar bile
Bize ne
Eşini istiyomusnki geri
Zor yürür aşk yok