Aynı iş ortamındayız hiç bir buluşma olmadı yabi her şey samimiyet tek ordan ama bana bi bakışı var bir gülüşü var benim için nerdeyse herşeyi gerçekten herşeyi yapmaya hazır küs kalamıyor asla hemen özür diliyor görmeye geliyor gelip el sıkışıyor durup dururken gülmemi istiyor. Hoşlandıgının farkındayım arzuladıgınında cünkü bana belli etti bi kaç kez ama ben adım atmadım dolayısıyla onunda buyüzden böylece hayalimi kurdugunu hissediyorum gözlerinden bakışlarından bana her türlü herşeye yapmaya hazır oluşundan ve bu 8 aydır böyle sizce aşık mı adam yoksa sadece cinsel istek mi ona bunu yaptıran ve bizim imkansız oldugumuzu biliyor beni cok ta kıskanıyor ama ben anlamıyorum benim ona o adımı atmayışımı ona bukadar bu hayali kurduran nedir bu? Hani iyiz ama daha fazlasını abartmaya gidemiyor bazen bana öptüm cok diyor uzaktan küs oldup barıştıkan sonra sarılma işareti yaptı bazen hep öyle dalıp gidiyor konuşurken gözlerime bakıp yakından konuşuyor uzaktan ben bakmayınca bana bakıyor veya bana benim senin için yapabilecegim bir şey var mı diyor kafam karışık
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece aşık olduğum kadının hayalini kurmam, gün içinde herhangi bir kadını da yatakta hayal ediyor bulabilirim kendimi, çoğu erkek de böyle
Ama işte anlatıklarım gibi sanki hani benden yana yapamıyor ya yaklaşamıyor o manada oyuzden o istegini arzusunu sanki benim elimi tutarak gözlerime bakarak gideriyor uzaktan küs tü diyelim barıştık sarılmadı yapamaz biliyor o işareti sarılma işareti yaptı veya öptüm cok bir istegin varsa söyle diyor hayali bunşar ama sadece mesafeyle ve sözle dile getiriyor başka türlü yapamaz birden gelip merhaba diyip el sıkışıyor aşk oldugunu bende düşünmüyorum cünkü iş dışında hiç bir bağımız yok aşık degil ama bukadar arzulaması normal mi?
Ulaşamıyorsa bu kadar arzulaması normal, insan ulaşamadigini da arzular, nasil giyiniyorsun ofiste, fizigin guzel midir?
Fizigim normal acık giyinmiyorum ama begeniyor beni acık giyinmek gerekmiyorki güzel olmak için ela büyük gözler
Açık giyiniyorsun demedim , demek ki çok beğeniyor seni , ve ulaşamadigi için arzuluyor, hep arzulatacak misin kendini, sonuca ulaşmayacak mi :)
Ulaşamayacak ☺️ biz imkansızız sence bunun sonucu nolur?
Hayalde kalır , yazar mısın? bir şey soracagim
Yazdım
Türk erkeği değil her erkek aşık olduğu kadının hayallerini kurar
Ama işte anlatıklarım gibi sanki hani benden yana yapamıyor ya yaklaşamıyor o manada oyuzden o istegini arzusunu sanki benim elimi tutarak gözlerime bakarak gideriyor uzaktan küs tü diyelim barıştık sarılmadı yapamaz biliyor o işareti sarılma işareti yaptı veya öptüm cok bir istegin varsa söyle diyor hayali bunşar ama sadece mesafeyle ve sözle dile getiriyor başka türlü yapamaz birden gelip merhaba diyip el sıkışıyor aşk oldugunu bende düşünmüyorum cünkü iş dışında hiç bir bağımız yok aşık degil ama bukadar arzulaması normal mi?
Yaşlarınız kaç birde uzak mesafe ilişkisi değil demi
İlişkimiz yok iş ortamındayız tek samimiyet ordan geliyor o 40 ben 25
Sana peki belli ediyormu senden hoslandigini
Evet sürekli ama benden yana bir adım gitmiyor eskiden daha dazla cesaretliydi cünkü ben pek uzak durmazdım sonra uzak durdum mesafemi koydum cünkü imksansızız oda böyle oldu yani rahatsız edici gareketi yok herşeyi uzaktan yapıyor böyle bastırıyor ama benim içinde hep der yapabilecegim bir şey var mı küs oldugumuzda hemen barışır dayanamaz benim için herşeyi yapıyor ama açık olmak geekirse benim mesafeli olmam onun zaten hayatında birisi olması ama buna rağmen bu ilgisini cözemiyorum geçen bir olay oldu ben geçtim oda geçti geçerken gülümsedik napıyorsun dedim oda hiç dedi cok mutlu oldu ama hemen ardından baktım arkasını döndü bana baktı arkadan böyle şeyler elimi sıkışmaya gelir nasılsın der her işime bir cözüm bulur ben bakmayınca bazen bana bakarken yakalıyorum arzuladıgı belli ama oda biliyor imkansız oldugumuzu acaba bumu onu böyle yapan bunları yaparak mı bastırıyor kendisini anlamadımkı
Hala umudunu kesmiş değil bence senden
Evet farkındayım ama aynı iş ortamındayız benden ne bekliyorki kalkıp düşman olamam bunuda yapsam tamamen huzursuz olucaz iş yerinde ki pozisyonundan dolayıda bunu yapamam
Yapqcak bir şey yok
Senfe napsam vazgecer
Vaz geçemez hırs yapmış
Ne hırsı ya
Seni elde etme hırsı
İntikam almak gibi bişey mi hani yüz verir gibi yaptı geri cekildi umrumda değil benim olucak gibisinden iyide 8 ay normal mi neyin hırsı adamla yola cıkığ yolda mı bırakmışım öyle bişey yokki
11
Keşke lan keşke biraz dürüst olsaydınız bende evet doğru kişi bunlar deseydim yemin ederim be okadar da olmaz hersey bumu
Anlamadım?
Bu karekterlemi evleneceksin sen
Mutlu olacaksın
Bumu yani
Ben nereen bileyim iyimi kötümü cözsem burada yazmam herhalde
evet kurar tabi
Ama aşık oldugunu sanmıyorum
sana aşık senin hayalinlede boşalıyor
aşık dedimde aşık oldugunu sanmıyorum imkansız bir paylaşımımız olmadıkı hiç iş dışında
çekime bağlı
Ama işte anlatıklarım gibi el sıkışıyor sanki hani benden yana yapamıyor ya yaklaşamıyor o manada oyuzden o istegini arzusunu sanki benim elimi tutarak gözlerime bakarak gideriyor uzaktan küs tü diyelim barıştık sarılmadı yapamaz biliyor o işareti sarılma işareti yaptı veya öptüm cok bir istegin varsa söyle diyor hayali bunşar ama sadece mesafeyle ve sözle dile getiriyor başka türlü yapamaz birden gelip merhaba diyip el sıkışıyor
senden çekiniyor muhtemelen
Heh o var ilk bu adım attı bana ama ben hani olmaz işaretini verdim cünkü imkansızız onunla olmaz oda biliyor bunu ve bunu böyle bastırıyor ama vazdagecmiyor anladınmı şimdi ben merak ediyorum aşık dedimde aşık oldugunu sanmıyorum imkansız bir paylaşımımız olmadıkı hiç iş dışında
senden hoşşanıyor ya da etkilenmiş bence
Ama hayatında başkası var
hımm ikinizden biri geçici sence hanginiz
Ben geçiçi olamam ben hayatında değilimki zaten bence sorun bu beni isteyip ama benimle olamadığı için böyle gibime geldi
Cünkü ona o yüzü vermiyorum
detay bilmem gerekiyorda. şu an kafam yorgun