Bakıyorum bazı kızlar daha önce yapmasa bile tecrubeli birisini istiyo. Hiç mi kıskanmiyosunuz tabii ilki olmak isteyen de var. Peki siz ne düşünüyosunuz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ilki olmak önemli degil ama tecrubesizse ben daha cok zevk alırım yaptiklarimdan etkilenisi beni daha cok kışkırtır ama deneyimli biri icin basit gelebileceginden pek tat vermez
Senin tecrüben var mı bence ilkler daha özel zamanla partnerler birbirine daha iyi taniyo
Ben deneyimliyim
Kac kisiyle birlikte oldun ayrildiysan sonra hic pisman oldun mu
Evliyim ben 7 yillik
Eşinden önce birisi oldu mu eşin geçmişini biliyor mu
Gecmisimi bilmesi gerekmiyo bende onunkini bilmek zorunda degilim
Sonucta evlenmissiniz illaki sormuştur yalan mi konustun
Yoo gecmisim onu ilgilendirmez
Demek baya kisiyle oldu en azindan şunu soyle sormadi mi sana yalan mi konustun
Sormadi
Genelde erkekler sorardi neden sormadi acaba. Onu hic aldattin mi reelden veya sanaldan
Sanaldan belki
Nasil bir eşsin yazikya utanmadan aldatmissin
Kim bilir ne fotograflar atmissindir
Istersen sanada atarim
Evli birinden istemem. Yazik umarim trolsundur eşine üzüldüm
Uzulme o beni cok aldatti
Neden ayrilmadin o zaman. Ve ondan önce kac kisiyle yakinlastin evlisi dogru olmaz benim icin içim rahat etmez
O birakmadi intihar etti kac kez bende ayrilamadim cocugumuz var sonucta simdi kendini toparlamis gibi yapsada sahte hesaplar açıp konusuyo baskalariyla bence..
Bilmiyorum ki umarim birakir. Peki sen kac kisiyle sevistin ondan once.
3
Onlari daha sonra hic gordun mu evlendikten sonra. Yani şaşırdim eşin hic nasil sormadi dürust ol bak zaten tanismiyoz
Onunda cok olmus oyuzden sormadi bu tarz sorgular kisileri birbirinden sogutur yaptigim her harekette gecmisimi düşünür
Nerden tanistin o birlikte olduklarinlar okul mu sosyal medya mi konser tarzi mi onu bi de çok olmjs hadi 1 2 tane olsa anlarimda o kadsr kisiyi nerden buluyolar
Biri arkadas tanistirmasi birisi sevgilimdi digeride arkadasimdi bikac gecelik bisrybyasadik
O arkadasinla görüsuyo musun hâla yani sevgili filan anlarimda arkadaşa da bakilmaz ya yani o adim atinca hic mi tepki vermedin
Reelden aldatmayi düsundun mü ya da alfatir miydin firsatin olsa
Bu saydiklarimin heosi evlilik istedi ben istemedim simdi de görüşmüyorum
Arkadaşın sana o şekilde yaklaşınca hic mi geri adim atmadin sonuçta arkadasin nasil oldu ki.
Ben art niyetli degilim foto atarim dedinya bence yanlis dedin peki ayni yerde olsaydik eger isteseydim benimle az da olsa yakinlasir miydin
Cok soru soruyosun
Bilmek istedim art niyetim yok emin ol öyle olsa foto isterdim kac kisiye attin kim bilir
Sadece merak ettim sana da atarim dedinya bu rahatlik nwrden geliyo
Tecrübeli tercihim 🙃
Neden ilk seni öpse ilk sana dokunmasi var bi de senden önce 10 kisiyle olmasi var
İsterse 100 kişiyle olsun benim için normal, ilk olmak gibi bir derdim yok 🙂
Sen daha önce birisiyle oldun mu
Ne mutlu olurdum ne de yadırgardım
Tercih etsen hangisi olurdu
Tecrübesiz olması belki daha önce ilişkiye girmemiş anlamına gelirdi o yüzden tecrübesiz
Sen tecrubeli misin ya da tecrebesiz misin
?
Ben istemem
Sen daha önce yaptin mi
Yapmadim
Esine mi özel olmak istiyosun benim gibi
Evet
Helal olsun. Benim de libidom yuksek bu zamana kadar zar zor dayandim zaten aklima çok gelmeye başladi sende durum nasil dert ortagi.😄😄
Dayanmayip ne yapacagim, mecbur
Yani son zamanlarda baya mastürbasyon yapiyorum libido zaten yüksek sonumuz hayrola. Mesela senin istek durumun nasil
Ayni
Vay bee. Peki ilerde evlensen eşin sence şaşırir mi libidonun yüksekligine genelde bazilari iyi saf gözükür ama içi yaniyodur ayni benim gibi djjdnsnsnsn
Sasirir
O derece yukseksin yani. ilerde evlensen haftanin kac gunu istersin
Her gun
Baya da yuksekmis tabii ilk zamanlarda olurda sonra istemezsin her gun
Sonrasini bilemem. Kimse bilemez
Sorumu begenir misin vaktin varsa takip etmek isterim
Hayir
Nedennnnnn
Cinsel sorularda anonim kaliyorum
Yok amacim art niyet degil sohbet etmek bende senin gibiyim zatem benden baskasi gormez begendigini
Yine de hayir
Nerde yasiyosun ne yapuyosun
Ne fark eder
Sohbet icin sordum yani sonucta kafa yapimiz uyuyo gibi konusmak isterim zaten Instagram gibi bi sosyal medya degil
Anladim
Hadi beee gercekten mutlu edersin bak bi kiz daha yorum yapmis evli foto bile atim dedi ben yok dedim amacim art niyet degil seni anliyorum sadece tanismak sohbet etmek ☺😌😌
Musait degilim su an
Anladim ama musait oluncs konusuruz sen begen sana hak veriyorum güvenmeyebilursin ama pişman etmem soz zaten anonimiz👌👌
Sen begen takipleşelim en azindan vakit oldukca dertlesir konusuruz