Yok, onunki maddi durumunun yerinde olmasından kaynaklı azıtma değil. Bozuk psikoloji, arızalı aile geçmişi ve ergenlik, gençlik yılları, her konuda desteklemem sonucunda kazandığı özgüvenini benden kurtulmak için kullanması
Soran
+1 yıl
Nankör insanda hiç çekilmiyor yerden göğe kadar haklısın
dostum bende evliyim. ama başka kadınlarlada beraber oluyorum. onlarda evli.. ama sonuçta karakter meselesi bu. aldatmak için evli olmak bir kriter değil..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Az önce bi kadına yazdım evli misin dedi yok dedim engelledi sanırım evli birini ariyodu yapışır diye korktu galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O. pu karım yaptı, ayrıldım. 2 yıl falan sürmüş üstelik.
Hadi ya çok kötü bi durum insanın piskolojisi bozulur neden yaparki insan bunu
Bilmem, kendisine sormak lazım. Öğrendiğim anda tabiri caizse eşyasız, ceketimi alıp evden ayrıldım, o günden beri de bir kelime konuşmadım.
Senin yerinde olsam onu donsuz yollardim evden sen niye gidiyorsun haklı olan sensin
Öyle gerekiyordu, çünkü arıza çıkarıp çirkefleşmeye meyilliydi. Sonrasında da bu düşüncemde haklı olduğum ortaya çıktı.
Nasıl bi insanmış Allah kurtarmış seni.
Ev hanımı mıydı çalışıyor muydu?
Kendi şirketi vardı.
Maddi durumu iyi olan insan azıtıyor sanırım
Yok, onunki maddi durumunun yerinde olmasından kaynaklı azıtma değil. Bozuk psikoloji, arızalı aile geçmişi ve ergenlik, gençlik yılları, her konuda desteklemem sonucunda kazandığı özgüvenini benden kurtulmak için kullanması
Nankör insanda hiç çekilmiyor yerden göğe kadar haklısın
Karakter meselesi maalesef erkekte yapan var kadında
Öyle
Git gide sapkın oluyoruz
dostum bende evliyim. ama başka kadınlarlada beraber oluyorum. onlarda evli.. ama sonuçta karakter meselesi bu. aldatmak için evli olmak bir kriter değil..
Az önce bi kadına yazdım evli misin dedi yok dedim engelledi sanırım evli birini ariyodu yapışır diye korktu galiba
Kriter değil her türlüsü kötü ama evliyken daha kötü çoluk çocuk varken
evli olmak tabi bazı durumlarda daha güvenilir oluyor. yakamı istedgim zaman bırakır gibi
Bencede öyle düşündü sanki
Bir kaç kadın aldattı benle
Sence bunu neden yapıyorlar
Eşlerininki küçük diye
😂 tek derdi bu mu vay be. Kaç yasindalardi kanka
Duygusal olarak eşlerini seviyorlardı
Kardeş seviyorlar ama böyle yapmaları doğru mu sevmesin böyle insan.
Yaşları kaçtı peki
Ama hakediyorlar denk gelse bende senin yaptığını yapardım beline kuvvet