•İstekli ve sınırları olmaması •Size ayak uydurması, sadece karşılık vermesi •Yatakta baskın olması, size hükmetmesi. •Kedi gibi olması, doyumsuz olması.
Yerine göre sert yerine göre yumuşak olması gerekirse hayvani bir şekilde sevişmek gerektiğinde kucağımda kedi gibi kıvrılması, zevk aldığını beni tahrik edecek şekillerde belli etmesi, kavranması inlemesi yorgunken bile beni diriltmesi lazım , tabusu olmamalı bi çok şeyi demeyebilmek lazım
Sınırlarının olmaması, istekli olup bunu belli edebilmesi, rahatlık, doğallık, içindeki dişiyi serbest bırakması, sertlikten hoşlanması, karanlık istememesi, özgüvenli olması, zevk almayı istemesi (bunun sonucu erkeğe zevk vermesidir), kendi haz noktalarını bilmesi ve erkeği yönlendirmesi, baskın veya uysal olmak yerine akışına bırakması, ikinciye, üçüncüye de istekl olması, seksi görev gibi yapmaması.
Başka türlü nasıl zevk alınır ki? O anda dünya, hatta evren yokmuş gibi, hiçliğin ortasında bir erkek ve bir kadın var gibi hissedebilmek lazım. Zihin ve beden özgür olmazsa olmaz... Asıl zincirler zihinlerde...
Sevişeceğim kadında olmazsa olmaz dediğim bir tek özelik var oda aşık olmak karşılıklı bunun dışında ki diğer konulara çok değer vermiyOrum. yani sevdiğim kadını mutlaka mutlu ederim zevk almasını isterim. ama fiziksel ya da yüz güzelliği benim için önemli değil. ya da aşırı istekli olması da önemli değil benim için. ama baskın olmasını çok isterdim ilişkiyi yönetmesini yani.
Öncelikle partnerini tanımak yani herkesin bı haz aldığı yer vardı boyun altı öpüşme vs vs önce onu bulurum oradan biraz yürürüm zirveye yakın ben nekadar iyi olursam partnerimde okadar iyi olur tabiki konturol birazı bende birazda onda olmalı seks şok çıkarsan ibaret diyil iki tarafında doruğa çıkması için elimden geleni yaprim
Karşılıklı dominant olmak Yetinmenin ötesinde doruklara zirveye ulaşmak Mekan kıyafet müzik vs. Bu tarz farklılıklari sağlaması Ve en önemlisi s. KS in sanat yaparcasına renklendirmesi
Yok o kadar da romantik, aşk adamı değilim sadece koyduğunu şartlara uyan birçok insan olabilir ve şartlarına uyuyor diye önüne gelenle yatmak iğrenç bişey bana uymaz
Sınırsız, tutkulu iki kişinin yapacağı seks, gerçek anlamda sekstir. Ayy öyle olmaz, vayy o şekilde yapmam, oyy istemem diyenler mitoz bölünme evreleriyle yapsınlar mümkünse o işi