Evet çok baya sertleşiyor bana karşı koyamaiyor attığım bir çıplak fotoğrafa bile sonradan cinsel organını gönderiyor diyor bak ne kadar sertleşti yine sana karşı koyamadı diye damarları falan çok hoş
Önceki sorumdan kopyala yapıştır yapacağım. Sevgilim beni her yerden engellemiş dün gece fotoğraf paylaşmıştım yegenimle şort giymişti yeğenim hakkında gelecekte bu kız a*gin olur🤪🤪😂😂🤪🤪 dedi bende söyleme öyle şeyler hoşlanmıyorum dedim sonra o da banane dedi bende what dedim sonra o da tamam dedi sonra bende neyse sen uyu dedim ( çünkü yorgundu) sonra o da tamam iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim ve bu 👍 ifadeyi koydu neyse işte bende bütün gün yazmadım ona çünkü haklı olduğumu düşünüyorum ve üzülmüştüm ondan bir adım bekledim sonra bu akşam saat 9 da ona yazacaktım nasılsın diye bir baktım her yerden sessiz sedasız engellemiş ne yanlış yaptım ben şu an çok üzgünüm ne hata ettim ben
Neyse ya daha yeni yeni toparlanmistim artık onu unutmaya karar vermiştim bu konuyu daha fazla konuşmasak iyi olur benim için çünkü artık mutlu olmak istiyorum tek söyleyeceğim beni kaybettiğine çok pişman olacak
Yav yazmayim diyorum olmuyo. Küçük kuzenine göz dikmiş büyüyünce çok istekli olur ne demek. Hem sen birini gerçekten sevsen heryerden engelleyip gidebilir misin sevgi bu kadar basit mi kardeş?
Bende bişey demedim ki tamam dedim. Israr etme amacım kendini boş yere kaptırıp üzülmemesiydi çünkü yanılıyor neyse beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı hepinize iyi günler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Var sevgilimin cinsel organını isirasim geliyor ama tutuyorum kendimi yazık çünkü 😂
Hiç ısırdın mı?
Bir kere yalarken yanlışlıkla ısırdım mahcup göründüm ama içten içe sevinmiştim 😂
Boyu nasıl peki?
Kaç cm bilmiyorum ama baya uzun ve kalındı tam istediğim gibi kalınlık önemli benim için 😅
Güzel
Arada canını yakmayacak kadar ısır hoşuna gider daha da sertleşir hem.
Evet yapıyorum başını özellikle 😅
Sertleşiyor demi penisi hemde daha hırsla giriyordur kesin 😅
Evet çok baya sertleşiyor bana karşı koyamaiyor attığım bir çıplak fotoğrafa bile sonradan cinsel organını gönderiyor diyor bak ne kadar sertleşti yine sana karşı koyamadı diye damarları falan çok hoş
Kaç kere birlikte oluyorsun?
Birlikte mutlu olmanız güzel 😊 sormak istediğim şeyler var ama neyse burdan yazamam
3 hafta önce terketti beni maalesef 😅
Yuh niye ya
Niye terk etti peki?
Ortalık karıştı takip etsene ya burdan yazmak istemiyorum
Önceki sorumdan kopyala yapıştır yapacağım.
Sevgilim beni her yerden engellemiş dün gece fotoğraf paylaşmıştım yegenimle şort giymişti yeğenim hakkında gelecekte bu kız a*gin olur🤪🤪😂😂🤪🤪 dedi bende söyleme öyle şeyler hoşlanmıyorum dedim sonra o da banane dedi bende what dedim sonra o da tamam dedi sonra bende neyse sen uyu dedim ( çünkü yorgundu) sonra o da tamam iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim ve bu 👍 ifadeyi koydu neyse işte bende bütün gün yazmadım ona çünkü haklı olduğumu düşünüyorum ve üzülmüştüm ondan bir adım bekledim sonra bu akşam saat 9 da ona yazacaktım nasılsın diye bir baktım her yerden sessiz sedasız engellemiş ne yanlış yaptım ben şu an çok üzgünüm ne hata ettim ben
Kendi kaybetmiş seni
Bunu hata olarak mı görüyorsun gayet haklısın salla gitsin ya
Aynen öyle kendisi beni kaybetti ve ben son derece haklıyım
Haklısın tabii senin gibi bir kadını kaybetti
İlerde bunu anlayacak ve eminim geri dönmek isteyecek
Evet isteyebilir özleyince seni
Aynen öyle
Onda sevgi arama sadece seks var bu ilişkide
@Burak6162 kız sevmiş ama çocuğu
Çocuk sevmemiş ama onu diyorum bende kendi bilir ben söyledim sadece
Neden sadece seks olduğunu düşünüyorsum
Ve sevmediğini mi düşünüyorsun
Hem seks hem sevmiş çocuğu
Ben öyle düşünüyorum ve yanıldığımı hiç sanmıyorum
Nedeni reklamlardan sonra jdndnd
@Burak6162 çocukta sevmiştir
Peşimden çok koştu
Sen seviyorsun belli
@kfsfener5 umarım sevmiştir ben buna inanıyorum çünkü davranışlarında ben böyle hissediyordum
seks için koştu sevse engellemez. Küçücük kuzenine bile göz dikmiş sapık işte tek derdi seks
Sevmiştir bence
Evet hala seviyorum ve özlüyorum ve umarım ben bunca zaman onu boşuna sevmemisimdir yani oda beni gerçekten sevmiştir
Sen 2 dk bi yazar mısın konuyu anlatayım sonra çık takipten ya da bildiğin gibi devam et yaşayarak öğren. Hadi size iyi sohbetler
Niye sapık olsun
Hangi konuyu anlatacaksın
Anlatacak bir şey yok bence
Neyse ya daha yeni yeni toparlanmistim artık onu unutmaya karar vermiştim bu konuyu daha fazla konuşmasak iyi olur benim için çünkü artık mutlu olmak istiyorum tek söyleyeceğim beni kaybettiğine çok pişman olacak
Takip et istersen dertleşelim
Yav yazmayim diyorum olmuyo. Küçük kuzenine göz dikmiş büyüyünce çok istekli olur ne demek. Hem sen birini gerçekten sevsen heryerden engelleyip gidebilir misin sevgi bu kadar basit mi kardeş?
O çocuğu anlatacaktım da neyse senin konuşasın yok zaten boş ver
Gitmem biliyorum ve şu an da onu unutmak istiyorum
@Burak6162 istemiyor işte
Zamanla unutursun
Bende öyle umuyorum
Bende bişey demedim ki tamam dedim. Israr etme amacım kendini boş yere kaptırıp üzülmemesiydi çünkü yanılıyor neyse beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı hepinize iyi günler...
Öyle tabii geçer zamanla
Yok şükür saçmalıktan başka bir şey değil hele ayak fetişi falan demiyorum bile
Yok fetişli insanlardan da nefret ederim öööhhğkkk yapan kedi gibi olurum.
İnce çorap fetişim var. Balık etli bir kadın üstünde uff..
Basenli kalça fetişim var. Geniş olacak böyle kocaman 😍
Dolgun kalca her zaman azdiriyor beni
Fetiş insanlardan dahi nefret ederim
Evet sırt
Nasıl bir sırt seviyorsun?
V şeklinde olabilir
V şeklinde sevgilin oldu mu hiç?
Evet oldu
Güzel
Birisi beni mi cagirdi 😈
Sen misin o😍😂
Onu mu bekliyorsun?