Evlilikte çiftler birbirini ne zaman arkadaş gibi görmeye başlar birbirinden soğur?
Kaçıncı yılında cinsel ilişki biter?
Evlilikte çiftler birbirini ne zaman arkadaş gibi görmeye başlar birbirinden soğur?
Kaçıncı yılında cinsel ilişki biter?
aile ve çevre etkiler evliliğin temelini huzurlu yürüyen evlilik zamanla bozulabilir insan ömrü gibi cinselliğinde illa sonu var yalnızca onu heycanli tutmak çiftlere kalmış evde aşırı sıkı yönetim yaparsa kadın erkek arayışa başlar kaçar evden ;)
Arkadas hep olarak gorulur ki. Gerci bilmiyom milletin bakis acisini ama ben sadece esim olarak degil arkadasim olarak goruyom esim olacak kisiyi ve bi bence rahat 20 sene gider sonrasi artik oyle tek tuk arada istediginizde firsat buldukca olur, yani yine isteseniz olur da bilmiyom artik cocuklar buyudugu icin o ortami yakalamak zor oldugu icin mi ya da cocuk istenmedigi icin mi yapilmaz ya da genel olarak istek de dusus mu oluyor yok oluyor bilemem tabi bu biraz degisir ama bence yinede bi 50ye kadar devam edebilir bu ama tabi sikligi fazlasiyla azalir…
Taraflar sağlıklı olduğu sürece cinsel ilişkiye girmek isterler. Zaman içinde cinsel ilişkiye girme isteği azalsa dahi aşırı derecede yaşlanıp cinsel ilişkiye giremeyecek hale gelene kadar devam eder. Burdan yaşlanınca cinsel ilişki biter sonucu çıkıyor fakat bu birazda çiftten çifte değişiyor. Yaşlı emekli bir imamla tanıştım dede 80 yaşına gelmiş ama eşin ölünce sağlam bir hatun istiyorum diyordu 😅😂🤣🤣 Yani adam son nefesini hatunun üstünde verecek 👍
Herkeste bitecek diye bir kaide yok hemen her şeyin en karamsar tarafından bakmayın olaya. Belki hep canlı kalacak ne biliyorsunuz tamamen kişiye bağlı.
Cevap
49Cevap
Erkeğin penisi kalkmayana kadının libidosu bitene kadar devam eder gadası
Zamana değil çiftlere bağlı bir şey bu.
Bitmez niye bitsin, sonuçta vücut bunu ister erkek yanında bir kadın varken bitiremez
@Mr_Morgan senin yaş kaç
@Mr_Morgan evli misin sapkın mı karar veremedim senin yorumları hep görüyorum
@Mr_Morgan hiç evlenmemiş isen senin için sıkıntı
@Mr_Morgan senin evlilik yürümez bu kafayla zaten evlenme
@Mr_Morgan valla bilemedim senin gibisi boş durmaz zaten. On yargı değil ama herkes kendini yansıtıyor bilincli ya da değil
@Mr_Morgan seni görsem belki
@Mr_Morgan ınsta yaz
@Mr_Morgan evet gördüm gayet iyisin ama tarzım değilsin kusura bakma
@Mr_Morgan evet temiz güven veren boyu yüzün var ama bu profil ona uygun değil. Fotoyu kullan sürekli burada işine yarar emin ol
@Mr_Morgan bence gerek yok gayet iyisin
@Mr_Morgan zariflik olsun diye değil gerçek bunlar. Neyse onu söylüyorum kötü görünene de neyse onu söylüyorum
@Mr_Morgan yorumda konuşmayı severim daha çok özelde değil
@Mr_Morgan bilmem hiç böyle bir eşim olmadı fikrim yok
Bence çocuk öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırmak lazım. Çocuk sonrası denge kurulamazsa dönüm noktası orası oluyor.
Tahmini 1 yıldan sonra. Fakat Yinede çiftlere göre durum değişebiliyor
O duruma kısaca evlilik biter denir.. Tabii menopoz ve andropoz yaşı henüz gelmediyse.
Fiziki olarak 70li yaşlara kadar devam eder. Ama çiftler ne zaman bırakır, o ayrı konu
Ten uyumu o tutku yoksa ilişki olsa da anlamazsın zevk almazsın maalesef 😔😔😔
seks eğer kötü ise evlilikten itibaren ama iyi ise 5 sene sonra
Kişiden kişiye değişir ama genel olarak 65'in üstünde biter
Bunun ayla yılla alakasi yok libidosu düşen taraf cinsellikten kaçiyor
Yeniliklere açık olan ilişki bitmez yenilikten kastım sapkın düşünceler değil tabi
Mesela ne?
Buna destan bile yazabilirim ama ah birde site buna izin verse hemen yorum kaldırıyorlar
Cinsel ilişki bitmez, ama daha birkaç yılın sonunda qzalmaya başlar, zamanla sa daha da seyreklesir, kadın menapoza girdiğinde, artık nadiren olur
Yılda değil birbirlerine ne zaman absürt davranışlar ise telefonu çok hayatlarına dahil ederler ise biter
Sen bitmedikçe hiç bir şey bitmez diyelim 😁 artarak devam eder
bitince evlilik o da biter kaçıncı yılı değil kaçıncı ayında bile bitebiliyor
Bence farklı çılgın fanteziler olmalı uçuk sınırsız fantezili olursa heyecan bitmez
Bunun zamanla alakası yok bence, sevgi heyecan nerde biterse orada biter. İlgi önemseme nerde biterse orada biter
Mesela artik kiskanmiyorsa bitmiştir zaten
Arada sevgi saygı bitince git duvardan bir delik aç o daha iyi Cinsellik son sıralarda
Çiftler arasında ne zaman saygı biterse işte o zaman cinsel birliktelik de biter.
biter mi sanmam. ya bitmez galiba ya da çocukla biter
Zevkli kişiler için asla bitmez tam tersi günden güne o haz artar önemli olan ten uyumu
Kadınların kendini salması sonucu bakımsızlık ve seks i bir iş gibi görmeye başladıklarında
2. yıldan itibaren falan heralde
2 yılda değişmiyorda 10 15 olabilir
ortalama 10-15 yıl sonra
İlişkinin dinamiği ne zaman sönerse
Ilişki ne zaman biterse o zaman
Alışınca o kişiye heyecan vermiyor
Bitmez evliliklerin %90 cinsellik uzerinedir
Aşırı hızlı dönem 1 yıl, çocuk oldukça yavaşlar
11 yıl oldu Bi sıkıntı yok
Peki senn ne yapabilirim mi diyosunn konusabiliriz
Bence çiftler kendini salınca biter.
15 yıldır makina gibi çalışıyoruz. Devam 😁
Biz renklendirmek için neler yapabiliriz, kocamı şaşırtmak mutlu etmek için neler yapabilirim mesela?
Monoton olanın ömrü çok uzun sürmez.
10 yıldan sonra ilişkiye renk nasıl getirilir sana göre mesela?
Öyle tabi de genelleme yaparsın diye düşünmüştüm, afedersin. 🙏
Hayırlı sabahlar 😄
Troll satı herhalde artık
Ne alaka instagramda bir paylaşım gördüm merak edip sordum, size göre herkes fake her soru trol.
böyle bir şey isteyen insan yoktur yani
Bitmez aşk biter ama cinsellik bitmez
10. 15. 20 yılda bitiyor mu diye merak ettim.
Yok zaten çevrende de vardır evliliğinin 10 yılından sonra bile çocuk yapan
heyecanları bittiği zaman
Bu biraz kişilerin elinde
Çiftlerden biri olunce
Çiftlerin uyumuna bağlı. Sevgi ve tutkusuna bağlı
Monotonlastiginda
Bitmez
50 den sonra
belli olmaz
Hemeb
Eşlere bağlı bir durum bence
Yaşlilikta