Artık son zamanlarda dışarıda vakit geçiremiyoruz. Eve gidiyoruz ve ben artık rahatsız oluyorum ilişkim neden cinselliğe dönüştü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirbirini seven iki insan elbette ki birbirine arzular. Cinsellik ilişkiyi tamamlayan güzel bir olay ama sırf bundan ibaret de olmamalı tabii arada bir insan içine çıkılmalı 😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu cinselliğe saçma sapan bakış açıları beni öldürüyor sjsjjsjs. Kardeşim cinsellik var olan olması gereken bir şey. Eğer zevk almıyorsan hoşuna gitmiyorsa konuşursun istemediğini söylersin.. Böyle şeyleri konuşmazsan nasıl çözeceksin..
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilişkini onun yönetmesine izin veriyorsun sanırım, o eve gecelim dediğinde sen istemesende hayır demek yerine olumlu cevap verip, iliskinizin cinselliğe evrilmesine destek oluyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım peki
- +1 yıl
Dışarda da vakit geçirmek istediğinden bahset ona, seks yapmanın evet güzel bir şey olduğunu ama sürekli bunu yapmanın ilişkinizin diğer noktalarının içini boşalttığından bahset,,, yani yapmak istediklerini ve yapmak istemediklerini onunla paylaş, ki ilişkinizin ne durumda olduğunu da gorebileskn
Soran+1 yılPeki haklısın
- +1 yıl
İlişki iki taraflıdır, bir taraf diğer tarafı yonetirse tadı kaçar
Soran+1 yılBencede işte
- +1 yıl
Ne zamandir berabersiniz
Soran+1 yıl7 aydır
- +1 yıl
Ne zamandir seks var iliskide
Soran+1 yılSon 3 haftadır
- +1 yıl
Daha yeni baslamissiniz, aslında yeni oluşu durumu bu noktaya getirmis olabilir,
Soran+1 yılHeyecan diyorsun yani normal mi
- +1 yıl
Daha yenisiniz, heyecan da heves de denebilir
Soran+1 yılPeki anladım neyse şimdilik idare edeyim bakalım
- +1 yıl
Sana kalmış tabi, konuşmak istersen ulaşabilirsin
+1 yılBenimki de öyle olmaya başladı ve bu son zamanlarda tutkuya dönüştü ikimizde birbirimize eriyorduk resmen yani hep daha çok isteniliyor bunun zararını görmedim şimdi ama bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılHıh evet tutkuya dönüştü farkındayım ama ne bileyim
- +1 yıl
Bak bende de bazen oluyor sonra iki dakikaya geçiyor sen şuna bakacaksın eğer seninde rahatlamana önem veriyor ve orgazm olman için uğraşıyorsa sorun yok buna bakıp içini rahat tutabilirsin öbür türlü seni kullandığını anlar ve artık sınırını çizersin.
Benimki mesela benim rahatlatmak için baya ugrasirdi o yüzden ikimizde zevk aldığımızı biliyorduk
Soran+1 yılKesinlikle ona önem veriyor bencil değil. Yani farkındayım
- +1 yıl
O zaman sorun yok.
Ama seninle sadece seks yapıyorsa bu sorun ona bir aktivite önerisi yap mesela bugün şuraya mi gitsek gibi teklifler yap eğer kabul ediyorsa iyi ama yok ya evde mi otursak derse demekki seninle sadece seks yapmak istiyor.
Demem o ki arada farklı şeyler yapıyor musunuz buluşunca buna dikkat etmen gerekiyor. - +1 yıl
Teşekkür ederim en iyi cevap için 😊
Soran+1 yılRica ederim 😇
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYüz verdiğin zaman astarını da verirsin zamanla gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen asıl aşka bakıyorum yani cinselliğe dönüşmesini direk istemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden dönüştü ben sana söyleyeyim hemen.. Sen o adama bak ben eğlenilecek bir kızım imajını vermişsin adam da seni her fırsatta eve atma peşinde. Bir süre sonra ne olacak biliyor musun işi bittiğinde seni bir kenara atacak evet belki bunları duymak sana ağır geliyor ancak insanın bir iradesi var kendini kullandırma, böyle adamları alma hayatına.. Ben olsam bir sınır çekerim ha işine gelmiyorsa yaallahhh
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan biraz da görmeli ama önünü ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden dönüştü?
Çok yoğunsunuz ve dışarı çıkmaya vaktiniz mi yok?
Uzun süredir bir ilişkidesiniz ve konuşacak/paylaşacak şeyler tükendi mi?
Ten uyumunuz çok iyi ondan mı?
Ya da dönemsel mi?
Bu ve benzeri soruların cevabını vermek gerek. Çoğu kadının bu durumu hoş karşılayacağını düşünmüyorum açıkcası. Dışarıda planlar yap, davet et vs. Hallolur bir süre sonra11 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumumuz çok iyi bilmiyorum dönemsel olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılİşte sırf bu yüzden, evlenmeden cinselliğe karşıyım. Bir yanda duygular bitiyor, diğer yanda cinsellik bitiyor ve bunların haricinde, sıkıldıktan sonra ayrılma olayları da boy gösteriyor. Keşke ayrılmak da olsa, aldatma ve aldatılma olayları da yaşanabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılGenel de ilişkilerim, cinsellikten ilişkiye dönüşmüştür.
104 Yorumla- +1 yıl
Bu işte bir terslik var🤔
- +1 yıl
@Memur124 tabiki herkesin bşr hedefi var arayan aradığını buluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da bir gereklilik çünkü cinsellik olmadan olur mu ya şaka mısınız, ama hiç değilse gün sonuna doğru başbaşa kalın önce bi kahve yemek vs sonra ev
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkide cinsellik yoksa zarten ilişki coktan bitmiştir. cinsellik cekiyor yoksa neden kahrını ceksin insanlar birbirinin? ilişkilerde sevgisiz de cinsellik oluyormus. garipserdim ama ihtiyac bu. insanlar birbirleriyle sevgili görünümlü cinsel aclıgını gidermeye meyilli. ileriye dönük bir şey istemiyorsa ve rahatsızsan ne diye devam ediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılEvde film izleme, yemek yapma ya da kahve içip güzel bir sohbet gibi aktiviteleriniz olsa cinselliği buna dönüştürmek istediğini söylesen daha olur gibi
50 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Bir ilişkide cinsellik yoksa zaten o sevgililik değil arkadaşlık ilişkisidir. Arkadaşlık ilişkisş için sevgilşye ihtiyacım yok liseden sınıf arkadaşımla da gezerim sohbet ederim zaten.
20 YorumlaBu bı genel ihtiyaç bı şekilde bu olucak senle ya da sensiz onla ya da onsuz mas yapsan ya onu hayal ediceksin ya da başkasını onun içinde geçerli ya seni hayal edicek ya da başkasını bı şekilde kenini ya da kendinizi rahatlaticaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hayır demiyorsun tm dediğin için oluyor sen hayır ben dışarda gezmek dolaşmak istiyorum desen cocuk ayrilcak mi sendn
55 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bunu denemeliyim
Cevap sahibi+1 yılBak ben sevgilime sırf cinsellik konusunda özlediğini söylediği için beni sadece cinsellik yonden ozlediysen gelme dedim biraz tepkini göster sen korkuyorsun ama erkekler herşeye tm diyen kızları sevmezler böyle hayır diyen hoşlanmadığını dile getiren kızlara taparlar ayrılırsa da niyetini anlamış olursun kurtulursun
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni sen nerde gördün herşeye evet diyen görmezden gelen kızları el üste tuttuğunu yok nerde tepkini gösteren yeri geldiğinde hayır diyen kızları erkekler köpek oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. gitme o zaman gel dışarıda buluşalım de bu erkeklerin de tek istediği şey bu insan dışarı çıkar gezer sevgilisiyle ne kadar sıkıcılar ya
30 YorumlaHoş olmuyor ya. Ne kadar cinsellikte vaz geçilmez olsa da sadece cinselliğe dönmesi. Pekte güzel olmuyor. İnsan belli bir yerden sonra sevgi de istiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. vermicektin işte erkekler hep daha fazlasini ister sinir koyan kızlardır
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli olmaz aktivite yapmiyosaniz güzel değil beraber yürüyüş yapmiyosan tatile gitmiyosan en kötü bi film bile izlemiyosan sevgililik güzel degil
20 Yorumla
+1 yılBı yerden sonra böyle oluyor erkeklerin kadın cepte benim mantığı bu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendik mi? Sanmıyorum çünkü evet dediğimi hatırlamıyorum konuyu bi daha oraya çekeyim dersen artık bi kız arkadaşın olmayacak.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu onunla konuşmayı dene bence bu durumdan rahatsız olduğunu belirt ona göre bi yol izlersin
20 YorumlaSevişmek güzeldir. tabi sende istiyorsan. Eğer istemiyorsan açıkça söyle. istek ve düşüncelerini ilet ona
00 Yorumla
+1 yılYine teklif ederse hayır de... eğer devam ederse seni seviyordur... devam etmezse geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmalı ilişkide ama sadece cinsellikse o ilişki yürümez, ortal noktalar, ortak zevkler olmalı
00 YorumlaNiye dönüşmesin tam olarak, ruh hastası mısın sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastası değilim ama niye dönüşsün ki
Soran+1 yılHıııımmmm şimdiii anladımmm
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü dısarısı pahalı eger gercekten guzel bır gelırın yoksa sevgılı dısarıda gezmek eve gıder sevısır
00 Yorumla
+1 yılİlişkim cinselliğe benim hayatımda dönüşmez cinsellik ilişkiye dönüşür onuda hiç hoş karşılamam
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik olmasan ilişkinin haz duygusu gelişmiyor
- +1 yıl
Duygusal bağ kurmadan cinsellik yaşarım demek istedim yanlış anladın
+1 yılYaz gezmeye bir yerlere gotur sevgilini suprizler yap heyecan Kat biraz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok kötü bu, tamamen çıkara dönmüş ve yakında sıkılınca bitirecek gibi geliyor bana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Olmasi gereken yemek yemeden durabilirsen hayir ayni şey. olcak tabiki
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden yapmak doğru değil
- +1 yıl
Karşındaki kadını da düşünmelisin
+1 yılSadece bir kez denilen şeyler aslında sonsuzdur
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama artık ilişkilerin en büyük bağlayıcısı cinsellik günümüzde
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeylerde yapın. Çıkın gezin dolaşın. Cinsellik ilişkinizin evreni değil tabanı olsun sadece.
00 Yorumla
+1 yılKendini teslim edersen sonucu böyle olur azcık kendinize saygınız sevginiz olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. bütün ilişkinin sonu eve gitme sonucuna varıyorsa artık cinselliğe bile dönüşemeyecek yerlere varacak bir yola çıkmışsınız , bundan sonrası çok zor kanımca !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam seni kullanıyor ortada ilişki yok bence… ve bu kapıyı ona sen açtın elinde muhtemelen kayıtların da olabilir yazık….
10 YorumlaYemek yemek gibi bir şey değil mi bu?
81 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Acilen farkli bor etkinlik onerisonde bulunman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir zaman sonra o da senden sıkılacak merak etme salıverecek seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen izin vermişin böyle seni hep kullanıyor gibi olur sadece cinsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBen cinselliğe dönüşmesi taraftarı değilim belli ölçüde yakınlık iyidir
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmalı zaten bi ilişkide
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılumrumda olmaz her şey karsilikli
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. demekki sana dayanamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir şey bu demi
- +1 yıl
kötü biseyde degil
Söyle, konuş ve ayrıl. Bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılKökten çözüm yani :):):):)
Dçnüşmezse sorun var zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bu iyi bir şey mi
Soran+1 yılHııımmm yani?
Soran+1 yılEvlilik ve farklı vakitler geçirmek
+1 yılÇünkü sen izin verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama cinsellik olmadan ilişkinin anlamı yok arada izin verdim şimdi sürekli oldu
- +1 yıl
Senden bikar
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ilişkiden artık hayır gelmez
41 Yorumla- +1 yıl
Bazen de tutkuya dönüşebilir..
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen o tavizi vermişsin işte
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden asla yapmam bu arada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gitmez, rahatsızlığımı dile getiririm.
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında istekli olmasndan
00 Yorumlaevlilik öncesi cinselliğe karşıyım..
00 Yorumla
+1 yılDizginleyip yönetmek elinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç duymaya başladınız çünkü
00 Yorumla
+1 yılSen istediğin için böyle oldu..
00 Yorumla
+1 yılGayet olumlu karşılarım 🤪
00 YorumlaLibidolar yüksek olunca başka gideceği yer yoktur
00 YorumlaBen problemli olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılHep tavanı görmeye başladın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHep olmaz anlami olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne zamandır sevgilisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır
Soran+1 yılErken değil de ne bilim garipsiyorum
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi