Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ya bunun tam kesin bir noktası yok ama mesela hani bir erkeğin bir kızla yaşadığı cinsellik ve sevgilisiyle yaşadığı cinsellik arasında ne gibi fark Olur dersen hani ne bileyim daha çok tutkuyla öpüşür Ne bileyim oraldan mesela iğrenmeyebilir hani partneri sevgilisiyse Eğer ona severek Oral yapabilir Ne bileyim hani daha çok tutkuyla sevişir boşaldıktan sonra kendisi seni yarım bırakmaz seni de orgazma ulaştırmak için uğraşır gibi gibi yani
02 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla ve uzun tutkuyla öpüsüyor, orali özlemiş şekilde yapiyor, aciyor mu diye sorar bazi pozisyonlarda, ve hep sorar rahatlayabildin mi diye bitince de koynuna alip sacimi okşar sohbet eder benimle. Seviyordur değil mi kanka?
- +1 yıl
Ya şahsen Bütün bunların hepsini ben de yapıyorum Hani Ama benim görüştüğüm kız mesela sevgilim ya da partnerim diye normal üniversite okuyor kendisi öğrenci Biz ücret karşılığında birlikte oluyoruz Mesela ben ona borç sağlıyorum Ben de aynı şekilde hani Çok bakımlı ve çok temiz bir kız hani yarım saat 45 dakikadan fazla Ural yapıyorum boşaldıktan sonra kendim temizliyorum mesela İkimiz de boşaldıktan sonra sarılıp uyuyoruz ya da ne bileyim mesela ben saçlarını öpüyorum alnıyla falan kokluyorum Hani bunlar tam olarak sevdiğini göstermez yani hani 80 haricinde gündelik Hayatta sana karşı ilgim Hani seks olmuyor dediğin zaman gündelik hayata devam edelim dediğinde ya da dışarıda buluşalım dediğinde sana soğuk mu yapıyor yoksa Tamam hayatım sen nasıl istersen diyen birisini
En İyi Cevaplar
Hayatımda gerçekten sevdiğim bir kadın olmuş olsaydı, bırak o kadar ilerisini; öpmediğim yeri kalmazdı muhtemelen. İşini halledip k*çını devirip yatmak olmazdı yani mesele. Bu tarz yakınlaşmalar tatmin içindir. Ama sevdiğim insanla yapmış olsaydım muhtemelen dünyanın en şanslı erkeği gibi hissederdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla ve uzun tutkuyla öpüsüyor, orali özlemiş şekilde yapiyor, aciyor mu diye sorar bazi pozisyonlarda, ve hep sorar rahatlayabildin mi diye bitince de koynuna alip sacimi okşar sohbet eder benimle. Seviyordur değil mi kanka?
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu erkekten erkeğe değişir genel kanı alnından öpme, onun rahatlamasını isteme, bencil davranmama olabilir.
02 Yorumla
- +1 yıl
Büyük ihtimalle evet
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en başta tüm vücuda uygulanacak oral.
yani kimsenin yalamadığı yerleri yalamak bir değerdir.01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Kadına “hadi artık bekliyorum gel , içime akıt” diyene kadar uzun uzun sevişiyor ve onu defalarca boşaltıp kendi sonra boşalıyorsa ona değer veriyordur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bunla anlayamazsin emin ol
02 Yorumla
+1 yılorali fazla yapması olabilir belki))
09 Yorumla
Soran+1 yılSevmediginize yapmiyor musunuz? Yoksa o an o şehvetle her kizinkini yal.. yormusunuz?
- +1 yıl
ben sevmediğime yaparım ama özenle yapmam fazla. ama sevdiğime baya yaparım hiç bırakmam yani )))
- +1 yıl
daha ne istiyon canım)). seviyor tabi
Soran+1 yılNarsistik biriyle ilişkiden yara bere icerisinde ciktim... ondan soruyorum, hep bir acaba oluyor icimde elimde degil
Aslinda seviyor biliyorum ama işte..- +1 yıl
nasıl yara bere içinde çıktın anlatsana biraz
Soran+1 yılAnlatmkla bitmez ama.. milyon kez aldatilmisim. Yalan makinesi, dolandirici, üzerime borc birakmalar, devleti dahi dolandirmiş düşün, manipülasyonun master seviyesi vs vs... kimseye güvenemiyorum lakin cok cabaliyorum. Karsimdaki yine rol yapiyo gibi geliyor. Anlatabildim mi bilemiyorum:(
- +1 yıl
hmm üzücü hakkaten. manevi olarak diyosun sen şimdi anladım
Soran+1 yılEvet aynen, ondan sorgulayip duruyorum galiba seviyor mudur diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılDomaltıyorsa seviyordur net
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılDomaltmak tam şehvet gerektirir
Soran+1 yılTam şehvet= seviyor?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem