Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hem erkeğin, hem de kadının tatmin olması için 30 dk iyi bir süre. Tabi buna bağlı kalmak gerekmez, bir kadın 15 dk da da orgazm olabilir, ama orgazm olunca bir 5 dakika kadına müsade edip o zevki dinlenerek sindirmesini bekleyin. Ayrıca orgazmdan sonra aşırı huylanma olur ve bundan hoşlanmayabilir. Devam edeceksen 5 dk sonra tekrar başlayabilirsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki 30 dakika uzun değil mi sizin ilk iliskiniz kaç dakika sürmüştü
- +1 yıl
İlk ilişkiler o kadar sürmez. Bu tecrübe ile kazanılacak bir yetenek. şu an kadın vücudu senin için çok yeni ve açsın, kadının cinsel organının içinde olduğun ana inanamıyorsun şu an ve dayanamıyor, kendini tutamıyorsun. Zamanla kadın vücuduna ve kadın cinsel organına alışacaksın, sevişmeyi öğreneceksin. İlk ilişkilerde bizler de kısa sürede boşalıyorduk, sürdüremiyorduk. O zamanlar bunu 2. veya 3. posta ile kapatıyorduk.
Soran+1 yılAnladım kaliteli yorumun için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cinsel iliskiye hic girmedim ama bence en az 1 saat karsilikli surmesi lazim on sevisme 30-40 dk yeterli
21 Yorumla
+1 yılBenim niyr 40-50 dk sürüyor aw zorluyorum boşalmak için genelde fjeısjsk
02 Yorumla
Soran+1 yılDünya da ki en testisli adam sensin kardeşim 500 kişi ile deney yapılmış 33 saniye ile 34 dakika açıklık var ve ortalaması 5.4 bu bakarsak sen dünyanın en uzun dikici ergenisin
- +1 yıl
Olm videosu var atayım aw ergen diyon 19 yaşındayım ve cidden 50 dk falan sürüyor sanki ben çok meraklıyım uzun sürmesine bana kalsa 20 dk yeterli
Sevgilimle 2-3 saat sevişiyoruz gayet kesmeden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılön sevişmesiz 30 dk sürmüştü
113 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne kadar olmalı
Cevap sahibi+1 yıl30-60 dk arası olmalı bence
Soran+1 yılSenin erkek olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam
Cevap sahibi+1 yılne alaka lan dsjdjadfajg?
Soran+1 yılHadi yoluna
Cevap sahibi+1 yılhayır erkek olduğumu nereden çıkardın acaba?
Soran+1 yılCinsel ilişki de Dünya ortalaması 5 dakika
Cevap sahibi+1 yıl5 dk altı erken boşalma sayılıyor farkındasındır heralde. ayrıca o verileri dikkate alma
Cevap sahibi+1 yılne yani bundan mı erkek olduğumu çıakrdın?
Soran+1 yılErken boşalma 1-2 dakika oluyor teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl5 dk altı erken boşalma sayılıyor canım . seninki 5 dk falan sürüyor heralde dfhaskfag
Cevap sahibi+1 yılayrıca kusura bakma ama 10 dk kimseye yetmez
değişir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılSence işte
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne