Yok deneyim değil Öyle genelde 20li yaslarda testosteron tavan yapar 30da azalır 40lara doğru beyni oturur hormonu azaldigi için bizde ise 30larda artıyor bir de 17lwrde
Bende olgun sevenlerdenim maalesef peki mesela 36 yaşında bir erkek 23 yaşında bir kızla yatakta başa çıkabilir mi yani ona uyum sağlayıp tatmin edebilir mi sence?
Bunun yaş ile değil bakımla alakası var. Birde mastürbasyona alışmış bir insanın pili erken biter genel olarak da ilişkide hissizlik ve erken boşalmalar söz konusu
Avrupa'da 75 sonrasına yaşlı diyorlar Avrupa'da faal cinsellik 80'li yaşlara kadar sürüyor 28 30 daha vücudun en aktif en dinamik en genç olduğu dönemler diyenlere saygı duyarım ama bence cinsellik ömür boyu sürer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
40 Yaşından Sonra Testesteronu Düşmeye Başlar Ondan Dolayı Testesteron Tedavisine Başlaması Lazım.
35 denb sonra zanalam başlıyor 40 dan sonra ciddi fark ediyoyor şimdilik deneyimler bu
30-32 den sonra düşmeye başlıyor diye biliyorum ama seks için en iyi yaş aralığı 18-24
30 dan sonra iyice arttı 34 yaşındayım şimdi ilişkide bile uzun sürüyor ne zaman düşer ki
Bilmiyorum 33 yaşındayım hayatımın en verimli dönemindeyim şu an
beslenme sağlık ve sevişeceği kadınına sana bağlı yaşa eğil
cinsel performans siz kızların eline
Erkeğe göre değişir. Kimisi 70 yaşına kadar s*ikişir, kimisi 50 yaşında söner hapla idare eder
36 yaş bitisin baslangicidir
Nasıl bu kadar net bir rakam verdin peki deneyim mi?
biraz açar mısın rica etsem canım?
Yok deneyim değil
Öyle genelde 20li yaslarda testosteron tavan yapar 30da azalır 40lara doğru beyni oturur hormonu azaldigi için bizde ise 30larda artıyor bir de 17lwrde
Bende olgun sevenlerdenim maalesef peki mesela 36 yaşında bir erkek 23 yaşında bir kızla yatakta başa çıkabilir mi yani ona uyum sağlayıp tatmin edebilir mi sence?
O olur sadece herkese yurume olayı 100 kızdan 10a duser aşırı hirpalamaz normal sevisir
Tecrübesi de yeterli olur
Bunun yaş ile değil bakımla alakası var. Birde mastürbasyona alışmış bir insanın pili erken biter genel olarak da ilişkide hissizlik ve erken boşalmalar söz konusu
Yaşlandıkça daha çok istekli oldum. Yaş bahane.
yaş kaç
33 senin
Değişir, ama genelde 55-60 dan sonrası gidiyor
30 dan sonra bence
300 dan sonra zar zor yapıyorlar yani?
30 dan
sok çıkara dönüyor sadece o saatten sonra sadece ne zevk vermeye de ön sevişmeye önem vermiyorlar
Güçleri azalıyor mu peki yani çabuk yorulma ya da kısa sürme gibi şeyler oluyor mu?
çabuk mu tükeniyorlar acaba?
60..
28-30 diyor çoğu?
Avrupa'da 75 sonrasına yaşlı diyorlar Avrupa'da faal cinsellik 80'li yaşlara kadar sürüyor 28 30 daha vücudun en aktif en dinamik en genç olduğu dönemler diyenlere saygı duyarım ama bence cinsellik ömür boyu sürer
evet yani 28 de bitmesi banada tuhaf geldi
Aklın yolu bir
Bu erkek ten erkeğe değişir
Napcan dedenin birinin kollarina mi atican kendini
30 dan sonra düşüyor diyorlar?
Yok artik sende buna inandin mi 40 yasinda cocugu olan var
50yaş
70 falan
O kişiden kişiye göre değişir ya..
Yasam standartlarina gorw degisir
Dayılara değil bana ver kadınlığını yaa
38 40 falan