Her istediğinde kendimi kocama rahatça teslim ediyorum. Ben basit bir kadın mıyım?

Kocam bana sırnaşıp arkadan bana sarılıp öptüğünde beni mıncıkladığında hep devamını getiriyorum. Yatakta onu yorana kadar seks yapıyorum. Mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum. Oda tabiki bana aynisini yapar ben istersem.
Yakın arkadaşımla ben her şeyimi konuşurum o da anlatır. Bana dedi ki kocana her istediğinde verme bu kadar basit olma. Biraz ağır ol değerini bilsin. Ona cinsel şiddet uygula özlet kendini falan dedi kafam karıştı.
Durduk yere neden kocama öyle yapayım. Zaten adam sabah 9 akşam 9 neredeyse her gün bizim için çalışıyor yorgun geliyor. Ona kıyamam ki. Sabah işe uyandırmak için yanına gittim avuçlarının içi parmakları yara bere olmuş yırtılmıştı içim acıdı. Hepsi 3-5 kuruş para için. Bir pazar günü var doğru düzgün yani.
Şimdi bu adama nasıl cinsel şiddet uygulayayım niye seks yapmayalım. Öyle kötü bir insan da değil. Çok naif efendi biri. Hep beni düşünüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende sizin gibi düşünüyorum adam yanaşıcak bende durduk yere geri iticem neden yani ne gerek var
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkur ederim cvplar icin
Her istediğinde kendimi kocama rahatça teslim ediyorum. Ben basit bir kadın mıyım?