Cinsel Yaşam Ev dışında yapılan oral seks sizi heyecanlandırır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 ben sinemada yaptırmıştım aşırı heyecanlı idi Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Ev dışında yapılan oral seks sizi heyecanlandırır mı? Cevapla Sinema Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Araba kullanırken yaptırmak gibisi yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yalniz kamera var orada hayirli olsun p*rnonuz 2 16 Yorumla Soran +1 yıl sorun değil kamera olması , zaten başkası izlemesi beni daha da azdırır. sen izlemek ister miydin erkeğe yapılan orali? Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu zaman hayır Yorumla Soran +1 yıl Peki izlemek istediğin an neden istiyorsun o an? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun zevk alması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonucta zevk tek taraflı olmaktan daha geniş ve karsi tarafin zevk almasi da sana zevk verir bu da öyle bi şey Yorumla Soran +1 yıl Hmmm yani beni izlediğini bilip zevk alman sen izlerken hoşuna gider öyle mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadim cumleyi Yorumla Soran +1 yıl Dm den ayrıntılı yazayım mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Seks izlemeyi neden seviyorsun diye sordum? Mesela biri bana oral yapınca sen bizi izlemen hoşuna gider mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Verdim ya cevap ona Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım o kısmını , biri bana oral yapınca izlemen hoşuma mı gider? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O an zevk aldigini izlemek gider evet Yorumla Soran +1 yıl Peki kız iştahla yalayıp ben de inlersem sen sert penisi görünce canın çekmez mi? Yorumla Soran +1 yıl İzlemek hoşuna gidiyorsa o an senin de canın çekmez mi? Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Elbette. Theresome tarzı.. İzleyen de varsa... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Muhtemelen 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi anlamadin, hic yapmadim ama heyecanli olacagini dusunuyorum, muhtemelen oyledir yani. Oldu mu? Yorumla Soran +1 yıl Şimdi oldu:)) peki seni en çok heyecanlandıran neresi olur? Sinemada oral mı? Sakin Sahilde seks mi? Ya da başka bi yer? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi olur Yorumla Soran +1 yıl Hnmmm özelden bi kaç soru sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan sorabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Biraz özel ve cinsellik içeriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istiyorsan buradan sorarsin Yorumla Soran +1 yıl burada olmaz çok açık şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kalsin Yorumla Soran +1 yıl Mesela hiç ssakkso çektin mi daha önce? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Penise dokundun mı hiç gördün mü canlı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gormedim Yorumla Soran +1 yıl Peki mastürbasyon yaptın mı hiç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Kaç günde bi yapıyorsun , bi de p*rno mu izliyorsun yoksa birini hayal ederek mi okşuyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortalama birkac gunde bir. Bir seyler izleyerek genelde Yorumla Soran +1 yıl Hmmm zenci seviyor musun? Büyük penisli hoşuna gidiyor mu? Yoksa korkuyor mu seni büyük penis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav biz kizlar sizin kadar takik degiliz zenci olayina ya, ne tuhaf insanlarsiniz Yorumla Soran +1 yıl Peki sizi ne tatmin ediyor? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Araba kullanırken yaptırmak gibisi yok.
Beni heyecanlandırır
Kus hemen pantolondan dışarı çıkıyor ya
Yalniz kamera var orada hayirli olsun p*rnonuz
sorun değil kamera olması , zaten başkası izlemesi beni daha da azdırır. sen izlemek ister miydin erkeğe yapılan orali?
?
Çoğu zaman hayır
Peki izlemek istediğin an neden istiyorsun o an?
Onun zevk alması
Sonucta zevk tek taraflı olmaktan daha geniş ve karsi tarafin zevk almasi da sana zevk verir bu da öyle bi şey
Hmmm yani beni izlediğini bilip zevk alman sen izlerken hoşuna gider öyle mi?
Anlamadim cumleyi
Dm den ayrıntılı yazayım mı?
Hayir gerek yok
Seks izlemeyi neden seviyorsun diye sordum? Mesela biri bana oral yapınca sen bizi izlemen hoşuna gider mi?
Verdim ya cevap ona
Anlamadım o kısmını , biri bana oral yapınca izlemen hoşuma mı gider?
O an zevk aldigini izlemek gider evet
Peki kız iştahla yalayıp ben de inlersem sen sert penisi görünce canın çekmez mi?
İzlemek hoşuna gidiyorsa o an senin de canın çekmez mi?
Araba kullanırken acayip zevklii
Arabada müthiş zevk alıyorum
Evet bende soyunma kabininde yaşamıştım
Elbette. Theresome tarzı.. İzleyen de varsa...
bende sahilde kayalıklarda hariak idi..
Muhtemelen
Nasıl? Anlamadım?
Neyi anlamadin, hic yapmadim ama heyecanli olacagini dusunuyorum, muhtemelen oyledir yani. Oldu mu?
Şimdi oldu:)) peki seni en çok heyecanlandıran neresi olur? Sinemada oral mı? Sakin Sahilde seks mi? Ya da başka bi yer?
Hepsi olur
Hnmmm özelden bi kaç soru sorabilir miyim?
Buradan sorabilirsin
Biraz özel ve cinsellik içeriyor
Istiyorsan buradan sorarsin
burada olmaz çok açık şeyler
O zaman kalsin
Mesela hiç ssakkso çektin mi daha önce?
Hayir
Penise dokundun mı hiç gördün mü canlı?
Gormedim
Peki mastürbasyon yaptın mı hiç?
E tabii ki
Kaç günde bi yapıyorsun , bi de p*rno mu izliyorsun yoksa birini hayal ederek mi okşuyorsun?
Ortalama birkac gunde bir. Bir seyler izleyerek genelde
Hmmm zenci seviyor musun? Büyük penisli hoşuna gidiyor mu? Yoksa korkuyor mu seni büyük penis
Yav biz kizlar sizin kadar takik degiliz zenci olayina ya, ne tuhaf insanlarsiniz
Peki sizi ne tatmin ediyor?