''Her zaman senin için sapıtıp salya akıtamam değil mi?'' diyen biri ne demek istiyor?

Bir 42 yaşında adamla ilişkim var. Dün onun için çok azgındım ve biraz videoseks midir ondan yaptık ama sabah kendimi ''sıkıcı'' buldum biraz, ayrıca yine azgındım ve akşam bu adam çok yorgundu. Buna rağmen onu baştan çıkarmaya çalıştım ve bana bunu (başlıktakini) dedi ama 2 dk sonra da ''bana pot verme'' yazdı. Sonra uyudum. Gecenin 2'sinde bana 'hugs' yani kucaklaşmak sarılmak yazmış. Zaten naif bir avrupalı erkektir kendisi, beni üzdüğünde 50 kere özür diler. istekli bir kadını reddetmek nasıl bir erkeğe yakışır? Beni tanıştığımızdan beri 2 kez daha reddetmişti. Ve o zamanlar ''tamam yorgunmuş'' dedim. Neyse işin kötü yanı sabah içim boş bir halde sızlarken uyandım ve üzüldüm ya ama bizim ilişkimiz 2 günlük değil daha önce de yorgunken bana böyle ilgi göstermemişti. Bu ne model bir erkek böyle? istekli bir kadına yardımcı olamayacak kadar yaşlı mı? Ama neyse üzüldüm. BU gibi durumlarda onu terk etmek ya da kendime yeni birini bulmak istiyorum ama Ağustos'ta tatile çıkacağız, ne kadar daha gider ki ilişkim?
''Her zaman senin için sapıtıp salya akıtamam değil mi?'' diyen biri ne demek istiyor?