sevgilimle 5 yılı aşan bir birlikteliğimiz var ve normalde seks yapan bir çifttik yaklasık 4-5 ay önce ben hamile olduğumu öğrendim 1,5 ay hamileliğim kan testi ve gebelik testi olarak netleşsin sonra söylerim diye düşündüm, netleştikten sonra sevgilime söyledim o da hemen evleniriz alırız cocuğumuzu kucağımıza dedi fakat tam o gün dışarıda gezerken birden kanamam başladı ve düşük yaptım düşük yaptıktan sonra sevgilimden soğuma ve uzaklaşma duygusu geldi ben ondsn ayrıldım ama peşimi hiç bırakmadı şimdi de son 3 haftadır aramız çok iyi birlikte onun memleketine falan gittik hala evlenelim gelip isteyelim seni falan diyor ben erken olduğunu söylüyorum ama sevişmek istiyorum nasıl söylerim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocuk yapıp düşürmüşsün bunu çoğu kadın tecrübe etmemiştir edenlerde daha farklı Hayat Yolları seçmiştir ve adam evlenmek istiyorsa Sen hala Neyi bekliyorsun �lerideki çocuk yapma risklerini de düşünerek doğru karar vermen gerekiyor Şu an sevişmeyi falan düşünmek
11 Yorumla
Soran+1 yılya bende istiyorum evlenmek ama bana henüz erken gibi geliyor hala okuyorum sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. sanki ilk defa yar. rak yiyecek gibi soru sormuş zaten defalarca yapmışsınız sevişmişsiniz daha ne soruyorsun git açık açık söyle seni doyursun.
00 YorumlaTam kamil ya birsey sölemene gerek yok biraz cilve karsindaki öküz degilse anlar zaten :D
06 Yorumla
Soran+1 yılya öküz değil asla ama cilve de yapıyorum yaklaşıyorum bu konu da da hatta bugün dısardayken yanlıslıkla penisine dokundum sonra bilerek yaptıkçm bi kaç kez daha hiç bişey yapmadı karşılık vermedi baş başa kalıp konuştuğumuzda daha önce de olan şeyler gördüğün dokunduğun bişey garipsenecek bir durum yoktu fslsn dedi
Soran+1 yıldaha önceden birlikte olduk kızlara da ilgisi var ve hiç utangaç biri de değildi yani 4-5 ay öncesine kadar bulduğu her yerde öpüp sevişmeye çalışan biriydi
Soran+1 yılburası genel olarak soru sorulan bir platform rahatsız olduysan cevap vermez geçersin kasıntı olmaya gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bişi yaşadıysanız tekrar yaşamak çok daha kolay istediğini söyle bence
02 Yorumla
Soran+1 yılpat diye söylesem biraz yanlış görür diye düşündüm yaklaştım ona bu konuda ama hiç karşılık vermedi
- +1 yıl
Tamam zor bir dönem geçirmişsin o da belki daha hazır olmadığını düşünüyor olabilir belki
Sen baş başa kalınca yaklaş ona belli et kendini
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna hazır değilim diyebilirsin sevismek için de yaklas yani..
14 Yorumla
Soran+1 yılya yaklasıyorum hatta iki gündür ful birlikteyiz öpüşüyoruz hatta bunca zaman sonra ilk kez öpüştük ama hiç oralı olmuyor istemiyor mu acaba
Cevap sahibi+1 yılO mu istemiyor
Soran+1 yılyaklaşmalarıma karşılık vermiyor işte bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için mi yani fb gibi onu kullanmani mi istemiyor acaba bilmiyorum ki şimdi erkekler cevaplasa bunu sanırım daha digru olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMercimek fırına çoktan verilmiş hatta yanmış.
10 Yorumla
+1 yılHem oku hem evli ol bak düşük yapmissin yani senden uzaklasirsa dengen sarsılır, düşük yaptığını ailen biliyor mu veya hamile oldugun zamanlar
04 Yorumla
Soran+1 yılyok bilmiyorlar
- +1 yıl
Knslm mi birzz derslelim
Soran+1 yılpsikologmuşsun tezinde mi kullanacaksın ahdjskflslfdl
- +1 yıl
Yok da hani isterseniz
Hamile oldugunu nasil anladin korunmadan mi iliskiye girdin?
00 Yorumla
+1 yılSen aşmış sin bu konuları onu öpmen gerisi gelecek
00 YorumlaDirek söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. öpmeye başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme direk yap
00 Yorumla
+1 yıldaha sevismedinizmi
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ben düşük yaptıktan sonra istemediğimi söylemiştim o da uzak duruyordu benden hala hiç sevişmedik
- +1 yıl
evlimisin
Soran+1 yıldeğilim
- +1 yıl
ne yapyiorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026