kadınlar özgürdür ahlakı namusu iki bacak arasında değildir, bir erkek kıskanç olmayacak sevgilisi olan kadını kısıtlamayacakki zaten buna hakkıda yok kadın ne isterse giyer, isterse mini etekle çıksın şehiri turlasın umrumda değil onu çok seviyorum, başka erkeklerle olabilir buna ben karışamam sonuçta cinsellik bir ihtiyaçtır benim karışmaya hakkım yok, yeterki paramı yemesin paramdan 1 kuruş bile almasınki zaten yedirmem, istediğini yapar özgürdür kimse karışamaz bir kadına.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böylesine erkek bile demem ki ben. Şimdi sen de beni yermeye çalışabilirsin ama bu sevgi değil bil yani.. Sevgilin harem kuracak ve sorun etmeyeceksin öyle mi? Ya da reglken bir tane çikolata almayı çok göreceksin? Böyle ilişki olmaz, gerek yok.
Ben ATM falanmıyım kendi çalışıp alsın ne isterse, dedim ya kadın özgürdür kimse karışamaz diye ben onu seviyorum oda beni seviyor gerisi hikaye, senin gibi kadınlar çok üzülür sonra show habere çıkarsınız kocası tarafından gözü erkek tarafa baktığı için 100 kez bıçaklanarak öldürüldü diye
Manipuleye bak manipuleye. Sakiz bile isteyemeyelim diye nasil algi yapiyor. Senin bicaklamayacagin ne malum? Her cikolata alan ya da karisini kizini gercek bir erkek gibi kiskanip sahiplenen dovup ölduruyor mu? Onu yapma bunu yapma.
Sana tek bir soru; O halde sen niye hayatimda olacaksin?
Hahaha siz kadınlar daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz... işte kadın cinayetlerinin tek sebebi sizlersiniz hep yalnış tercih, ayrı zaman özgürlük istersiniz kadınlara karışma hakkınız yok dersiniz ee istediğinizi verincede la güzel kardeşim bak dersiniz önce bi gidinde ne istediğinizi kim olduğunuzu öğrenin, bir kadın için daha ne yapabilirimki onu seviyorum o da beni seviyor, ona baskı yapmam ki bunada hakkım yok ben kimimki bir kadına baskı yapayım kısıtlayayım, canı istediği gibi yaşar benimle birlikte olması demek özgürlüğünün elinden alınması demek değil, para konusu ise benim emek vererek kazandığım para, canım sevgilimde çalışıp kazansın istediği gibi harcasın herkes özgür nasıl ben ona karışmıyorsam oda benim para hakkında olan düşüncelerime karışamaz... birlikte olmak için sevgi yeterli değilmi haa? ayrıca sevgilimi neden bıçaklayayımki bunun için hiçbir sebebim olmayacak... Bir dakika yoksa siz gold diger kızlardanmısınız atm arayan erkekleri yürüyen dolar olarak görenlerdenmi? maalesef hayatim başka kapıya...
İki tane cikolata aldin diye mi atm oluyorsun? Bu tarz oyunlarla yetersiz bir iliskiyi kimseye kabul ettiremezsin. Kadinlar sandigin kadar apt*l degil. Arkadas ortaminda bile cay kahve ismarlarken sorun olmuyor da kiza cikolata almak mi koyuyor sana? O da baska zaman kek borek pisirdiginde getirir ne olmus? Ayrica ozgurlukle ne alakasi var? Senin bi gururun yok mu? Kiz harem kuracak ve sen de oturup da kahveni yudumlarken “sözde” sevdigin kadinin seni nasil boynuzladigini mi izleyeceksin? Ayrica kadina deger veren biri olsan bunlar yük gelmezdi. Biri bicaklarsa kadini, senin gibiler bicaklar.
Bicaklayamayan da cezadan korkup da geri durur. Sen köşende dur, sadece sevisileceginde ve sarilacaginda yanina gelsin tamam. Kabul ettirebilecegin birini bulursan mutluluklar :) ben bu anlamsiz iliski tanimini daha fazla dinlemek istemiyorum sana bol sans.
Sana başarılar dilerim umarım mutlu olabilirsin aspd'li bireylerle
Hahah Kabul ettirmekmiş, ben kadına öyle koşullar yaratıyorumki kendisi seviyor ve benim bulunmaz erkek olduğumu düşünüyorum vardı zaten hahaha sıkıldım ve bitirdik
*düşünüyor
Bu erkeklik degil g*vatlik, kimse sana soylemedi mi