Sevgilimle iyi bir ilişkimiz var ama cinsel hayat hareketli ikimiz de çok istekliyiz. Beni böyle arzulaması istemesi güzel bir şwy mi? Beni seviyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGizli olmana rağmen pembe profil olduğunu gören sitemizin değerli erkekleri bile boyunu posunu kilonu yaşını bilmeden sana yükseliyor an itibariyle. Site olarak seviyor muyuz seni 😁 cinsellik sevgi aşk için yeterli kıstas değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ile cinselliğin hiç bir alâkası dahi yok. Cinsellik sadece ihtiyaçtır ve tercih sebebidir. Tercih ederiniz yaşarsınız ya da etmezsiniz yaşamazsınız. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılSen onlari dibleme evet seviyordur eski sevgilim hiç cinsellikten konu açmazdi yukselmezdi beni aldattigi ortaya çikmişti
017 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordur dimi :((
- +1 yıl
Evet erkekler çüküyle düşünür arzulamadiği kadini sevemez
- +1 yıl
Yuh. Bu nasıl kafa? Arzulamadigi kadını sevemez evet de her arzuladığını sever mi?
- +1 yıl
@Adamlikfarki evet her arzuladiğini seviyor ama sonradan kafalari uyuşmuyordur falan ayrilir ama seviyor demektir bunu yaşayarak gördüm
- +1 yıl
Cinsel yönden sıkıntısı olmayan erkeklerin minimum %80i gün içinde herhangi bir yerde denk geldiği kadını bile arzulayabilir. Arzulamadigi kadını sevmez evet ama her arzuladığını sevecek olsa ohooooo
- +1 yıl
@Adamlikfarki her arzuladiğinizi seviyorsunuz ben bunu gördüm
- +1 yıl
@Adamlikfarki siz erkekleri beyniniz yönetmiyor cükünüz yönetiyo
- +1 yıl
Her arzuladığını sevmiyor işte. Cinsel güdü farklı bir boyut. Zerre işimin olmayacağı kadınları arzuladigim oldu onlarca yüzlerce kez.
- +1 yıl
Cukumuz cinsel olarak yönetiyor. Fakat işler ileri boyut olunca ya da o cük istediği şeyleri alınca bitiyor o. Sadece cük için de yöneliyor olabiliriz
- +1 yıl
Bak mesela bana Özel fotoğraflar atsan sana ilgi duyarım. Gün içinde birkaç saat vakit ayırırim sana. Fakat amacım yine cüktür. Diğer konular için değil bunun için ulaşırım sana
- +1 yıl
@Adamlikfarki hayir cükünüz hangi kiza kalkiyorsa ona asiksiniz
- +1 yıl
Sana en net şöyle anlatayım. Mesela makarnayı sevmiyor olabilirsin. Fakat bu makarna yemeyecegin anlamına gelmez. Aç kalsan o sevmediğin makarnayı ararsın. Erkekler genel anlamda acıkan varlıklar. Bu yüzden ayırt etmez.
- +1 yıl
Birden fazla kıza kalkabilir diyorum o cük. Hangisine aşık oluyoruz? Hepsine mi?
- +1 yıl
@Adamlikfarki hangisi yüz verirse ona asik oluyorsunuz
- +1 yıl
Peki. Pes ettim ben. Aynen hangi erkek cinsel amaçla yaklasiyorsa deli gibi aşıktır.
Soran+1 yılHahahahahahhsa
+1 yılBelirli sınırlar içinde birşeyler yap fazla ileri gitme ayrılır giderse kendinden nefret edersin
110 Yorumla
Soran+1 yılYok ileri gitmiyorum zatwn
- +1 yıl
Dikkat et bol şanslar
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sizce sevip sevmediğini nasıl anlarım
- +1 yıl
Sürekli cinsellik isteyen biri sevmiyordur mesela her akşam aynı konuları açan buluşunca ellemeye öpmeye çalışan biri sevmiyordur
Soran+1 yılHayır her akşam değil haftada 1-2. Zaten mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Buluşunca da az vaktimiz oluyor sürekli temas halindeyiz
- +1 yıl
Sen istemediğin halde üstelemiyorsa problem yok
Soran+1 yılİstemediğimde üstelemiyor tabiki
- +1 yıl
İyi ne güzel devam
Soran+1 yılSizce beni seviyor mudur
- +1 yıl
Yaşayarak öğrenirsin knka bir şey diyemem ben buradan
+1 yılErkekler herşeye yükseliyor bu belirleyici bişey olamaz
00 YorumlaSevebilir bence sevdiğini arzulaması kötü mü ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılneden sevmesin insan sevdigini skemez mi :D
00 Yorumla
+1 yılSever sever duygu varki cinsellik var
00 Yorumla
+1 yılYahu ne sevmesi direk seks ama c
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılniye sevmezsin
00 Yorumla Engel at bana cabuk
00 Yorumla
+1 yılKeşke beton dokseler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026