Evli adamla ilişki yaşasam ne olur?

Alt katımda oturuyor. Benden 12 yaş büyük, bi tane küçük oğlu var. Bi ara asansör bozuktu elim de poşet dolu olunca ben götüreyim demişti sonra çıktık 7. kata, yorulduk, bir kahveni içerim artık dedi. Olur dedim üzerimi değiştirdim kahveyi koydum aslında hiç samimi değildik ama konuşmaya başladı iltifat edip duruyordu gözümün içine bakarak güzel kızsın, seksisin demeye başladı ben bayağı utandım çünkü evli olduğunu biliyorum, sürekli gözümün içinden ayırmadı gözlerini kahveyi götürürken bile arkama bakıp durduğunu hissettim ama hoşuma gitti tuhaf bir şekilde, sabah görünce günaydın nasılsın demeye başladı ve ben yürürken hep kalçalarıma bakıyor ya da konuşurken gözlerime. Benden hoşlanıyor gibi davranıyor ya da bana öyle geliyor ama hoşuma gidiyor. Son sevgilim beni boşlukta ve yetersiz hissettirdi. Beni başka kızlarla eleştirip duruyordu, aşağılıyordu her defasında sen aptalın tekisin, senin kafan bir halta ermiyor ama Faruk bana sürekli iltifat ediyor mutlu ediyor. Evli adamdan olmaz diyorum ama kimseye de anlatamıyorum. Evli olduğu için değil beni mutlu hissettiriyor. Birkaç kez kahve içmeye geldi bir kere eski sevgilimi anlattım. Ne aptal çocukmuş senin gibi kıza bu yapılır mı falan dedi, motiveden çok iltifat ediyor gibi. Geçen o gün kahve içtiğimizde bacağıma dokundu hafifçe vurdu takma takma unutursun zamanla derken. Ben o dokununca heyecanlandım biraz. Galiba tepkimden anladı. Bütün anlattıklarımı dinliyor sürekli beni motive ediyor. Benden hiçbir şeyini saklama dedi. Bazen pencereden izliyorum oğlunu gezdiriyor veya apartmanın parkında onunla oynuyor ama bi yandan bana hoşlanıyor gibi davranıyor ya da bana öyle geliyor. Rüyamda onunla cinsel ilişkiye girdim ve çok mutlu olmuştum rüyayı anlayınca keşke gerçek olsaydı diye düşündüm. Ama evli çocuklu. Hiç sevgilisi veya evli birine ilgi duymadım. Asla öyle biri değilim. İlk kez oldu. İlişkiye girersem ne olur? Benden ilişki istiyor gibi hissediyorum ve ben de onu istiyorum
Evli adamla ilişki yaşasam ne olur?