Alt katımda oturuyor. Benden 12 yaş büyük, bi tane küçük oğlu var. Bi ara asansör bozuktu elim de poşet dolu olunca ben götüreyim demişti sonra çıktık 7. kata, yorulduk, bir kahveni içerim artık dedi. Olur dedim üzerimi değiştirdim kahveyi koydum aslında hiç samimi değildik ama konuşmaya başladı iltifat edip duruyordu gözümün içine bakarak güzel kızsın, seksisin demeye başladı ben bayağı utandım çünkü evli olduğunu biliyorum, sürekli gözümün içinden ayırmadı gözlerini kahveyi götürürken bile arkama bakıp durduğunu hissettim ama hoşuma gitti tuhaf bir şekilde, sabah görünce günaydın nasılsın demeye başladı ve ben yürürken hep kalçalarıma bakıyor ya da konuşurken gözlerime. Benden hoşlanıyor gibi davranıyor ya da bana öyle geliyor ama hoşuma gidiyor. Son sevgilim beni boşlukta ve yetersiz hissettirdi. Beni başka kızlarla eleştirip duruyordu, aşağılıyordu her defasında sen aptalın tekisin, senin kafan bir halta ermiyor ama Faruk bana sürekli iltifat ediyor mutlu ediyor. Evli adamdan olmaz diyorum ama kimseye de anlatamıyorum. Evli olduğu için değil beni mutlu hissettiriyor. Birkaç kez kahve içmeye geldi bir kere eski sevgilimi anlattım. Ne aptal çocukmuş senin gibi kıza bu yapılır mı falan dedi, motiveden çok iltifat ediyor gibi. Geçen o gün kahve içtiğimizde bacağıma dokundu hafifçe vurdu takma takma unutursun zamanla derken. Ben o dokununca heyecanlandım biraz. Galiba tepkimden anladı. Bütün anlattıklarımı dinliyor sürekli beni motive ediyor. Benden hiçbir şeyini saklama dedi. Bazen pencereden izliyorum oğlunu gezdiriyor veya apartmanın parkında onunla oynuyor ama bi yandan bana hoşlanıyor gibi davranıyor ya da bana öyle geliyor. Rüyamda onunla cinsel ilişkiye girdim ve çok mutlu olmuştum rüyayı anlayınca keşke gerçek olsaydı diye düşündüm. Ama evli çocuklu. Hiç sevgilisi veya evli birine ilgi duymadım. Asla öyle biri değilim. İlk kez oldu. İlişkiye girersem ne olur? Benden ilişki istiyor gibi hissediyorum ve ben de onu istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli adamla ilişkiye girersen onun metresi olursun bu kadar basit. Ayrıca yarın bir gün bu olay açığa çıkarsa bu sefer de yuva yıkan kadın olursun. Senin bu şekilde hissetmenin sebebi, daha önceki sevgililerinin sana yeteri kadar iltifat edip sana değer vermemesi. Memlekette adam mı kalmadı elbet birini bulursun acele etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaşınan o, kabak başıma patlar yuva yıkıcı ben olurum
- +1 yıl
En iyisi hiç karışmamak.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İçinde bulunduğun durumla alakalı tamamen onun sana iltifatlar etmesi seninle ilişki yaşamaya zemin hazırlamasıyla alakalı.. yoksa ortada ilişki zemini olmasa iltifat etmez... belkide eşiyle cinsel hayatı iyi değil gördüğü her genç kıza yavşıyor... sende içind ebulunduğun boşluk ve ilgi açlığından kaynaklı olarak kendini ona yakın hissetmeye başladın halbuki öyle birine bakacak biri bile değilsin... ilişki olursa o gezdirdiği çocuk babasız eşide kocasız kalır bunu bil ve öyle hareket et... bir yuvanın yıkılmasına sebep olabilirsin.. bundan sonra ona selam verme bence niyeti iyi değil..
010 Yorumla
Soran+1 yılilgiye o kadar aç değilim de eski sevgilim bana kötü davranıyordu hep sonra ben kız arkadaşıma anlattım unutursun falan dedi geçiştirdi ne biliyim motive eden olmamıştı
Soran+1 yılaslında hiç dengesiz birine benzemiyor eve geldikten sonra değişti belki de kıyafetten dolayı dicem ama dışarıda etek giyen de çok
- +1 yıl
Eve gelince senden yüz bulmuş oldu seninde ona olan yaklaşımın yakınsa bulmuşum böyle güzel kızı yavaş yavaş cinselliğe doğru hazırliyim diyordur ortamı... seni şimdi hazırlıyor uygun zemin ve zaman bulursa sendende adım alırsa cinsellik yaşar... insanlar göründükleri gibi değiller..
Soran+1 yılbana zaten yanlış geliyor ama bi yanımda onu istiyor rüyama bile girdi
Soran+1 yılbilmiyorum ona bir Arzum oluştu bi tık
Soran+1 yılyani mantıken o kadar erkek varken neden onu istiyom görünce heyecanlanıyorum ben de anlamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adamın niyeti seninle ilişki yaşayıp bırakmak bu konuda adım adım hedefine sinsice kaldırımları döşemiş senin verme durumuna kadar getirmiş bir adım sonrası avını yakalayacak hale getirmiş. Çocuklu bir adam ailesiyle arasına giriyor seni belkide hamile bırakıp gider sen aklını bekar çocuklarla evlenme amaçlı olarak çalıştır. Bu ilişkiyi pek hayıra yormam özellikle senin için. Acıyı sen çekersin. Daha ne yalanlar söyleyecek boşanma davası açtım şöyle mutsuzum senle mutlu olmak istiyorum bahanelere hazirlan
12 Yorumla
Soran+1 yıliyi de neden ben
Seni kullanır. Zaten seninle sadece cinselllik için yanında bunu anlaman lazım bence kendini kullandırtma. Hem ailesi var çok yapmak istiyorsan sevgilinle yap. Ama evli adamla yapma onu evine alman da başlı başına yanlış zaten
15 Yorumla
Soran+1 yılevime almadım o geldi yemedim de adamı, sevgilimle ayrıldık onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Soran+1 yılben doğru demiyorum ki zaten ama mastürbasyon yaparken bile sadece o aklıma geliyor
Soran+1 yılanladım
+1 yılMetres olmaya ne meraklisin
Onun amacı zaten bu. İlgi iltifat ile kandırıp yatağa atmak. Sende onun amacına uyarsın. Cidden kendinizi degersizlestirmek için çok çaba harciyorsunuz18 Yorumla
Soran+1 yılya öyle meraklı oldum da hiç mi adam bulamadım bu zamana kadar o zaman
- +1 yıl
Eski sevgilin seni değersiz hissettirmis. Ve kendi kendine de evli adama tiyo vermişsin. Yani onun sana ilgisi zaten cinsellik. Ve 2. Kadın olmayı gururuna yediriyorsan bir daha eve geldiğinde bu arzunu yasa. İlgiye bu kadar aç olman çok tuhaf
Soran+1 yıloff ne alaka ya ilgiye açlıkla
- +1 yıl
Nasıl ne alaka. Poşetleri taşıdı diye evine zorla davet ettirdi. Ve bu sohbet kurmak için centilmenlik oyunu. Madem çok centilmen. Ve evli. Neden evine kahve içmeye zorla davet ettirdi. Ve evine geldiğinde normal sohbet yerine vücuduna iltifat etti. Yok Seksi birisin. Çekicisin falan filan🤣 amacı onunda seni becermek zaten. Ve sende becerilmek istiyorsun. Olgun bir erkek zaafını anlamış. Sende kendin eski sevgilinin eksiklerini anlatmışsın. Yani avcı ava çıkmış ama av zaten dünden razı
Soran+1 yılben centilmen demedim hayır zorla davet ettirmedi kahve istedi yaptım normal olarak. üzerimi değiştirdikten sonra seksiymişsin dedi
- +1 yıl
Kahve istemesi sen davet etmeden bu zorla sayılmaz mı🤣🤣
Soran+1 yılzorla mı oluyor da bana kahve yapıcan diye zorlamadı ki
- +1 yıl
👍👍👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Seni av görüyor. Seviyesiz bir ilişki olur. Bir sonraki perdede karısını kapında görürsen şaşırma!
03 Yorumla
Soran+1 yılkarısına mı anlatıcak sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani evliligi zedelersin gerek var mi baska kadinin yuvasina esine zarar vermeye
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani iki taraflı ilişki yaşar. Yani karısından habersiz seninlede olur. Ama sonu nereye gider bilinmez. Seçim sizin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılTam adres verde karısına seni bildirelim sonra saçını başını yolsun.
011 Yorumla
Soran+1 yılpardon? ben ne yapmışım ki
- +1 yıl
Adam hadi yatağa dese koşarak gideceksin ve adamı evine alıyorsun tabiri caizse fingirdeşiyorsun. Her sana iltifat edene vereceksen senin vay haline
Soran+1 yıladamı eve alıpta alışveriş poşedimi getirdi kahve içti sohbet etti gitti sanki yedim adamı ne alaka
- +1 yıl
Bunu karısı duysa o apartmanda barındırmaz seni
Soran+1 yılhiçbir şey yapamaz bana nasıl barındırmıyor ev kira bile değil
- +1 yıl
Karısı öğrensin sonra gör bakalım barınabiliyor musun. En basiti seni mis gibi döver soluğu aylarca hastanede alırsın. Ülkede bekar kalmadı gibi evli çocuklu adama gidecek kadar acizsin
Soran+1 yılabi karısı neyi öğrenecek neyi kahve içtiğini mi? ne dicek niye kahve içtin mi dicek
- +1 yıl
Yarın sevişince bunu öğrenir sonra vay haline
Soran+1 yılnapabilir ki it gibi üstüme mi saldırır
- +1 yıl
Yazık resmen acınacak haldesin gerçekten yazık
Soran+1 yılniye dilencilik mi yapıyorum
+1 yılgir o zaman ilişkiye
icazet mi bekliyorsun zaten kahve mahve derken adama sen mesajı vermişsin alttan alta
42 Yorumla
Soran+1 yılben demedim ki o istedi kahve ben de şaşırdım samimi davranmaya başladı
- +1 yıl
o smimiyse sen uzak duracaksın bak çok basit
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkek tecrübesiyle sana kadınlığının zirvesini yaşatır. Dene gör mutlu ol.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhic bir şey olmaz seks icin bazen sana gelir okadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Baya seni süzmüş istiyor sende istiyorsun hem başını ağrıtmaz istediğin zaman gelir gider
00 Yorumla
+1 yılE sen bakiremisin degilmisin? bideadam bİldigin seni FB gibi kullanacak
015 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
- +1 yıl
Sence o adam seni doyurabilir mi? Ailen evde yokmu
- +1 yıl
Neden özellikle takıldınki o adama arkadaş ortamın vs yokmu başkasını bulsan?
Soran+1 yılsadece annemle yaşıyorum o da çalışıyor, arkadaşlarım tabi onlarla takılıyorum
- +1 yıl
Yani yanlış anlasilma olmasın ama yaşına göre olgun birimisin sen? Bu adam 18 yaşında birine nasıl böyle bir gözle bakarki
Soran+1 yılbazen olgunum bazen farklı
Soran+1 yılsana 18 olduğumu kim söyledi
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki. baska birine 18 yaşımdayım demişsin yorumda..
- +1 yıl
Nasıl bazen olgunum derken?
Soran+1 yılyok 18 de nerden biliyorsun diye merak ettim, yani ortamına göre olgunum
- +1 yıl
Hm pkei vücudun olgun mu duruyor
Soran+1 yılnormal zayıf
- +1 yıl
Hm peki dikkat çeken fiziğin var mı göğüs ya da kalça? Dikkat çekiyor mu senin
Soran+1 yılnormal yani
- +1 yıl
Sence adam kaç yıllık evli belliki karısından bıkmış farklı tatlar arıyor eğer sende FB tarzı bişey arıyorsan olabilir tabiki
+1 yılne mutlu sana tecrubeli birine ilkini yapiyorsun aci cekmezsin
10 Yorumla
+1 yılApartmanda huzurun bozulur başkalarının bakışları seni rahatsız eder bu sefer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolm adam abaza tek derdi seni yatağa atmak için bi sürü iltifat etmek saf sende inanıyon
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli gelir yanına yaparsan
018 Yorumla
Soran+1 yılİyi de karısıyla hiç mi yapmıcak
- +1 yıl
Karısıyla memnunsa seninle yapmaz zaten
- +1 yıl
Bekar mi yok ki evli biriyle olacaksın
Soran+1 yılBana böyle sıcak davranmasının başka ne nedeni olabilir sadece arkadaş mı olmak istiyodur
- +1 yıl
Yani cinsellikte isteyebilir ne amaçla yaptığını bilemezsin
Soran+1 yılYok evli ve bi tane küçük oğlu var
- +1 yıl
Bence yapma evli biriyle bak çocuğu var hanımı var
- +1 yıl
Detaylı konuşalım Dm den istwrseb
Soran+1 yılee nasıl unutucm adamı her gün olmasa da her hafta görüyorum
- +1 yıl
Karşılaşmamaya çalışacaksin
Soran+1 yılaynı apartmandayken mi? asansörde bile denk geliyoruz
- +1 yıl
Ozaman başkasını bulacaksin
Soran+1 yılilişkiden uzak bir insanım zaten artık istemiyorum da onun tavırları hoşuma gitti hepsi bu
- +1 yıl
Anladim
Soran+1 yılhmmmmmmm
- +1 yıl
Hihi ekleemeedin
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Takkiop at
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. her gecen gun bedenin daha cok isticek onu
10 Yorumla
+1 yılBir Bakirenin çılgın fantezileri 😂
10 YorumlaNormal. olağan rutin. yani niye anlattın?
00 Yorumla
+1 yılYcol yakınken uzak dur deprosyana girer cikamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılguzel hikaye sen mi yazdin bi yerden mi arakladin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin anananjn go. tunu oyle bir si. kerim ki or. pu oldugunu hatirladin s. ikik kal. tak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi tadına bak derim dünyaya kaç kere geleceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de öyleyim 12 yas küçük biriyle oluyorum
00 YorumlaTekrar cagir kaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran+1 yıl18im o da 30 falandı sanırım
Soran+1 yılsor
+1 yılİstiyorsan belli etb
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl edicem ya ben senden hoşlanıyorum derse
- +1 yıl
Hoşlanıyorsa işin daha kolay
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıliyi hikaye
10 Yorumla
+1 yılSakın ilişkiye girme seni kullaniyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. tercih.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Ver kurtul bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYapmasan daha iyi
00 Yorumla
+1 yılyaşayabılırsınz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzak dur boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ne oldu?
00 YorumlaAfiyet olsun 😂
00 Yorumlayaşa hayatını
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri