Başkasıyla seks yapma düşüncesi bile hoşuma gitmiyor. İstekli bir kadınım ama bu yaşa kadar dayandım. Hala bakireyim. Gardımı indirdiğim tek kişi o oldu. Tabii bir şeyler yaşamadık daha ama birkaç kez teklif etti bana. Aramızda duygular bir şeyler yok ve birbirimizi 12 senedir tanıyoruz, lise arkadaşıyız. O zamanlar o uyurken saçlarını kulaklarını ensesini falan okşardım. O hiçbir şey hissetmezdi bana karşı. Ama şimdi ikimiz de istekliyiz ve bu beni korkutuyor. Çünkü sanırım duygusal olarak da hoşlanıyorum ondan ve bu karşılıklı değil. Ama onu çok arzuluyorum. Sadece o var aklımda, sadece onu düşünerek mastürbasyon. yapıyorum. Başka erkeklerle konuşmaya çalışıyorum kafa dağıtayım diye ama yine aklıma o geliyor. Sanki aldatiyormuşum gibi.. Ya da sadece onu istiyorum. Ne yapacağım ben?
+1 yılHissettiklerinden dolayı bunları istemen normal ama karşılıksız olmasını tavsiye etmem. Senin içinde duygusal bir şeyler varsa bile onda öyle olmayacaktır bir şey hissetmiyorsa ve bunun sonu pişmanlık. Seni seven ve senin sevdiğin biriyle olması gerek diye düşünüyorum..
37 Yorumla
Soran+1 yılAma onu çok arzuluyorum yıllar önce de tensel bir cekim hissediyordum. Yani hayatımda baskasi olsa bile o hiç aklımdan çıkmayacak gibi..
- +1 yıl
Ukte kalmasını istemiyorsun. Şimdi bir şeyler yaşasan bile (ki bunu hissettiklerinden dolayı istiyorsun) sonrasında bunu yaşadığın için böyle hissetmeyeceksin -keşke yapmasaydım- diyeceksin. Ve o kişiyi duygusal anlamda değil ama cinsellik için kendine bağlaman bir ihtimal dâhilinde, bu ilerde daha çok acıtır.
Soran+1 yılİnanın ne doğru ne yanlış bilmiyorum:( sadece hoslandigim erkeklerden farklı bir bağlayıcılık hissediyorum. Sanki tadını biliyo gibiyim.
- +1 yıl
Anlıyorum ne hissettiğini.. Ama bu sen hoşlandığın için öyle sanıyorsun. Bir de karşı tarafın da sana öyle hissettiğini düşün, bu daha güzel.
Soran+1 yılKeşke öyle hissetse ama istekli bir adam benim gibi ve bana bence aşk cinsellikten geçiyor demişti. Zannetmiyorum hoslanti değildir onunkini. Ama diğer hoşlandığım adamlara böyle hissetmedim bu duygular gercekten korkutuyor beni. Yapmam dediğim her şeyi bana yaptirabilecek güçte.
- +1 yıl
Kanka ver kurtul o zaman ne diyeyim jşahğsjha.
Soran+1 yıl;((((((
En İyi Cevaplar
Elbette o adam evli veya bekar olması senin evli veya bekar olman önemli o yillardailk erkek sevgisini tatmış ondan vazgeçmiyorsun onun ve senin evli olmanda önemli onlara göremantikli cevap verilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
u +1 yılBu konuda hissettikleriniz oldukça karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir Kendinizi ve duygularınızı dürüstçe dinlemek önemlidir. İçsel hislerinizi, isteklerinizi ve korkularınızı anlamaya çalışın. Hangi duyguların sizi rahatsız ettiğini ve neden bu şekilde hissettiğinizi tanımlamaya çalışın. Kendi değerlerinizi ve sınırlarınızı belirlemek önemlidir. Seksualite ve duygusal bağlantı konusunda nasıl bir ilişki aradığınızı düşünün. Kendinizi rahat hissettiğiniz ve uyumlu olduğunuz bir ilişki şekli belirleyin. İçinde bulunduğunuz kişiyle açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi onunla paylaşın. Bu konuda nasıl hissettiğinizi ve ne istediğinizi anlatın. Açık bir iletişim, anlayışı artırabilir ve ikinizin de beklentilerini netleştirmenize yardımcı olabilir.
10 YorumlaYaş gelip geçiyor kaçırdığın bir sürü güzel an var. Bekarete takılmıyorum diyorsan bedenini dizginleme istediğin biriyle başla sonra o aekadaşa da o kadar takılıp kalmayacaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevinsem?
Soran+1 yılSevişsem*
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende böyle oldum duvarlara tırmandım falan elde edince 2 günde his mis hak getire çok doruklara çıkınca hemen bitiyo
22 Yorumla
Soran+1 yılBence bi yaşayıp kafada bitirsem mi ya. Ya da ufak bir sevisme
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapmak en mantıklısı
+1 yılSadece arzu olsa problem etme derdim ama, duygusal olarakta hoşlanıyorsan adımlarını dikkatli at, tek taraflı duygusal ilişkilerde kaybetmek çok koyar
10 Yorumlasadece senin yumşak yerini biliyor o sebeple seni etkiledigini düşünüyorsun sadece sevişmekle kalmaz yaklaşırsan
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben de bakıyorum ama helal olsun sana tek bir erkeğe odaklanmak mükemmelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu elimde olmadan yapıyorum. Hoşlandığım erkekler oldu ama bu kişiye karşı hissettiğim cinsel çekim çok farklı. Bir şeyler yaşamadık ama sanki yasayip birbiri için vazgeçilmez olan insanlar olur ya, o bana öyle hissettiriyor işte. Sanki yaşamışız gibi. Sanki tadını biliyor gibiyim.
- +1 yıl
Bana istk atar mısın
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Knslm sana birkaç sorum olacak sonra sana taktik vereceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun senin hakkında düşüncesi duygusal bir şey değil ama sadece cinsel yani sevişip bırakacak muhtemelen yazık etme kendine
012 Yorumla
Soran+1 yılAma ben de onunla sevismek istiyorum. Sadece daha fazlasını istemekten korkuyorum. Bana denemeden bilemezsin demişti bunu söyleyince. Ama bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılHmm ama emin ol seni kullanıp atacak ortafa kalacaksın emin ol. Bekaretin de gitmiş olacak
Soran+1 yılSorun bakireligin gitmesi olsa keşke ama değil.. Ben daha duygusal hasar alır mıyım noktasindayim:(
Cevap sahibi+1 yılO konuyu da söylüyorum ya. Seni kullanıp atacak zaten duygusal olarak bir şey hissetmeyen insandan ne bekliyorsun ki. Sadece seks oyuncağısın onun için
Soran+1 yılYa of napcam ben:(
Cevap sahibi+1 yılGördüğüm kadarıyla cinsel çekimin duygusal çekiminden daha yüksek. Bu öneriyi bulunmak istemiyorum ama başka birinden zevk almayı dene. Bunu harwm yolla yap demiyroum yanlış anlama doğru yolla yapabiliyorssn en güzeli
Soran+1 yılDenedim. Başka erkeklerle konuşmayı sohbet etmeyi ve hatta konuyu cinsellige getirmeyi. Ama en çok da bunu başkalarıyla yapmak için ugrastigimda geliyor o aklıma. Çünkü yaptığım her şeyi aslında onunla yapmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm sıkıntıymış ya gerçekten. Onu hayatından çıkarman lazım ama gerçekten yoksa sonu senin için hüsran olur. Çok kırılıırsın. Çok üzülürsün
Soran+1 yıl8 yıldır gorusmuyorduk hiç. Aradan kaç yıl geçmesine rağmen verdiği hissiyat aynı nasıl çıkaracağım ki hayatımdan? Daha doğrusu aklımdan?
Cevap sahibi+1 yılAklında olması geleceğini etkiler. Ama kırılmamak için aklında olmasına rağmen ona yansıtma bence en güzeli çünkü yansıtırsan seni basitçe kullanabileceğini anlar. Unutmam baya bir zaman alacak gibi görünüyor ya da ondan nefret etmeyi dene kötü yanlarını gör
Soran+1 yılKötü yanı olan biri olsa 8 sene önce denedim.. Ne yazık ki yok
Cevap sahibi+1 yılKendim için diyorsun ama onunla yapacaksın olmaz öylr bir şey yani. Sakın girme bu toplara
Gizli Üye(30-35)+1 yılKandır ve nikah masasına oturt. Sonra doya doya mik.
00 YorumlaSakın tongaya gelme abi doldur boşalt yapıyor :) Seks jokerini kullandırtma.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma aklımdan çıkaramıyorum onu. Çok arzuluyorum.
Soran+1 yılArzumun peşinden gittim diye niye pişman olayım ki:( doğru belki de sadece ben düşünüyorum böyle.
+1 yılBuna aşık olmak deniyor canm aşık olmuşsun
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır ama 12 yıl önce başladı bu? Boyle uzun süren aşk mı olur? Biz 8 sene önce mezun olduk. Ondan sonra hoslandigim adamlar oldu. Yani aşk olsa böyle olur muydu?
+1 yılOna olan aşkını açıkla
013 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecek ki? Söylesem ne olacak? Sadece şansını deniyor bana karşı:(
- +1 yıl
Zaten 12 yıllık geçmişiniz varmış onunla konuşmadan bir yol bulman imkansız
Soran+1 yılAma konuşsam ne olacak? Bununla bir yere varacagimizi zannetmiyorum. Sadece bu arzularla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum:(
- +1 yıl
Konuştuğun da sana olan hisleri uyanabilir o da bir karşılık verebilir
- +1 yıl
Aksi takdirde siz kadınların arzularla başa çıkması zor yani onu elde etmeden duramazsınız ve bunun için onunla konuşman gerek
Soran+1 yılHisleri olsa zaten o da belli etmez miydi?
- +1 yıl
Biz erkekler karşılık bulamayız korkusuyla hislerimizi saklamayı iyi biliriz
Soran+1 yılOnun böyle dusundugunu pek zannetmiyorum ya hahah cinsel konusmalar konusunda biraz siniri aştık benden cekinecegini zannetmiyorum. Ayrıca bana, bence aşk cinsellikten geçiyor demişti..
- +1 yıl
O halde arzularını bastırmak istediğin de o da buna cevap verecektir ama benim anladığım sana aşık olan biriyle bunu yaşamak istiyorsun
Soran+1 yılTabii öylesi daha doğru değil mi? Ama bu çekim çok korkutuyor beni. Çok yoğunum ona karşı
- +1 yıl
Ben derdini şimdi anladım... O zaman işin zor yaa hem o sana aşık değil diye onunla yapmıyorsun hemde aklında o var diye başkasına aşıkta olamıyorsun
Soran+1 yılEvet aslında tam olarak böyle😭😭
- +1 yıl
Tatlım işin zor yaa diyecek sözüm yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılisteğinizi gerçekleştirin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hiç ilişki yaşamadım kendimi bi şekilde tutuyorum.. evlenmeden kimseyle ilişkiye girme
00 YorumlaAsla yapma derim
00 Yorumla
+1 yılFarklı çılgın fantezilerden hoşlanrmsn sınırsızca
00 Yorumla
+1 yılvazgecme o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak, koç kadını takıntısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten bunu test etmek ister misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyy aşk kadını hiç sevmem öğk
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaç okşamadan sonrasını midem kaldırmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendını kullandırma sakın ama ne yaparsan yap
05 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kullandirmadan nasıl bu duyguları kontrol edeceğim ki?:/
Cevap sahibi+1 yılPişman olacağın şeyi yapma sakın
Cevap sahibi+1 yılKenıdnızi tutamazsınız
Soran+1 yılBen dizginlemeye çalışsam?
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bak demedı deme
Engel bana