Cinsel Yaşam Soğudunuz anda ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Merhabalar s*ksde ya da s*vişmede sogudunuz bir an oldu mu partneriniz den ne yaptıda o an soguttu yes? 😌 Soğudunuz anda ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazen kısıtlamaları kaldırmak lazım. Mesela doggyde tam bosalirken çıkarıp göte boşalmaya kadın laf etmemeli. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ama gt aciyor nasil bosalttirsin birde sert yapiyorsan sen zevke geliceksin diye kadin acimi ceksin eline bosal Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Doggyde vajinaya girip göte boşalmak benim kastım :) Yorumla Soran +1 yıl Hee gte girmek degil yani Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Evet değil ;) Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ozaman ama analdan vjinaya akar cunku , anala girmeden bosalmadna bahsediyorsun buda hamile olmasi demek.. hamile olsa bakicakmisin kadina ve cocuga? Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Vajinaya aksa da kolay kolay hamile olmaz rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Azda olsun o ihtimal var cunku bosaliyorsun ve oraya akma ihtimalini gectim kesin akar yani Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Ablacim sırta doğru bosalirim ben de. Ucu bende sonuçta hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Demekki kiz hakliymis bak hemen nasil cevirdin lafini Yorumla minnaaks +1 yıl Ahahaha çildirttin en sonunda adam tarif vermis:)) Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Kafa basmıyor, cinselliğin ne olduğunu ve hamileliğin nasıl olacağını da bilmiyor. Boş boş konuşuyor. Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini uza Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bir kadına laf anlatamayacagimi anladığım zaman susuyorum daima Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Sevişmenin tam haz aldığım yerinde alakasız bir konu açmadı ya da birinden bahsetmesi 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sanırım hiç olmadı yani evlendikten sonra eşimle olmadı öncesini hatırlayamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz kizlar sevismek istedigimiz zaman o gun onun icin bakim yapariz da bu erkeker neden organlarinin kılını bile kesmeye uşenir. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. koku tüy bakımsız vücut anında buz keserim 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Oldu öyle bir kaç şey 😂 şimdi söyleşimiyim hiç 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir kez olmuştuKızın isteksiz olması yüzünden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bazen kısıtlamaları kaldırmak lazım. Mesela doggyde tam bosalirken çıkarıp göte boşalmaya kadın laf etmemeli.
Ama gt aciyor nasil bosalttirsin birde sert yapiyorsan sen zevke geliceksin diye kadin acimi ceksin eline bosal
Doggyde vajinaya girip göte boşalmak benim kastım :)
Hee gte girmek degil yani
Evet değil ;)
Olabilir ozaman ama analdan vjinaya akar cunku , anala girmeden bosalmadna bahsediyorsun buda hamile olmasi demek.. hamile olsa bakicakmisin kadina ve cocuga?
Vajinaya aksa da kolay kolay hamile olmaz rahat ol
Azda olsun o ihtimal var cunku bosaliyorsun ve oraya akma ihtimalini gectim kesin akar yani
Ablacim sırta doğru bosalirim ben de. Ucu bende sonuçta hahahaha
Demekki kiz hakliymis bak hemen nasil cevirdin lafini
Ahahaha çildirttin en sonunda adam tarif vermis:))
Kafa basmıyor, cinselliğin ne olduğunu ve hamileliğin nasıl olacağını da bilmiyor. Boş boş konuşuyor.
Kes sesini uza
Bir kadına laf anlatamayacagimi anladığım zaman susuyorum daima
Sevişmenin tam haz aldığım yerinde alakasız bir konu açmadı ya da birinden bahsetmesi
Sanırım hiç olmadı yani evlendikten sonra eşimle olmadı öncesini hatırlayamıyorum
Biz kizlar sevismek istedigimiz zaman o gun onun icin bakim yapariz da bu erkeker neden organlarinin kılını bile kesmeye uşenir.
Cinsel organı kıllı olup koku olması beni direk soğutur
Göğüs uçlarında hafif tüy vardı iki ay s. kse tövbe ettim
koku tüy bakımsız vücut anında buz keserim
Oldu öyle bir kaç şey 😂 şimdi söyleşimiyim hiç
Kolu beni iğrite eder
Bir kez olmuştu
Kızın isteksiz olması yüzünden
Sabah akşam seks meraklısıydı
Ağzına boşalmamı istemedi
Anüs yalamaya kalkmıştı..
Koku
Oldu olmaz. olur mu.