Arkadaşlar evleneli 1 ay oldu. Eşimle birlikte olmadık. Sevişiyoruz o bana oral da yapıyo ama girmeye çalıştığı zaman bacaklarım istemsiz kapanıyor cok huylanıyorum :( Nasıl yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım sen acıyacak diye fazla kasıyorsun. Eniştede biraz acemi oralı tam yapamiyor. Sana bir kadeh şarap içip bu işe başla enişte her yerini öpsün etsin yalasın iyice oral yaparak sulandirsin giriş yaparken aleti tükürükle ıslatıp dudaklarında öperken bir anda köklesin şarap oranın kasmani engeller. Bunu yapin keyfinize bakin
12 Yorumla
Soran+1 yılAlkol denicem artık
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. doktora görünmen gerek ya da oncesinde kafa hafif cakır olsun sonra yalasın okşasın amac seks olmasın yataga girince ya da ortam farklı bir ortam olsun ancak öyle sen yalamaya başladıgında eşin seni sokacak kafasına giriyorsun ve kasıyorsun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hafif çakır keyif olacak şekilde iç bir şeyin kalmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu bunu demiş denicem
Farklı pozisyona geç. Dogy mesela bacakları kapatsansa girebilir
27 Yorumla
Soran+1 yılCanım yanacak diye korkuyorum
Soran+1 yılCok az ıslanma oluyo
Soran+1 yılYalamadıgında cok az ıslanma oluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılIcki ic
Yalasin baya islans
Kayganlastiriciyida sursun
Bacaklar omuza alsin yavasca surtturerek saplasin23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGirememe sansi yok sende korkma o an aciyacak ama emin ol cok. daha kotu acilar yasamissindir
Soran+1 yılCiddi mi ya abartı degil mi
Soran+1 yılEşim de birliktelik yaşamadı hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinismusa doğru gidiyorsun. Yazdığım bir bence vardı sabah atayım buraya oku faydası olur sana
29 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında rahatım neden böyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen bakiresin ve korkuyorsun
Soran+1 yılTabikii bakireyim yoksa neden korkayım
Cevap sahibi+1 yılKorkulacak bir durum yok ve zevk alacağın bir şey ön sevişmede ıslanıyor musun
Soran+1 yılOralda evet. Ama onun haricinde ıslanma cok az
Cevap sahibi+1 yılOral sonrası ıslanmışken kagyanlaştırıcı yardımı da olursa hiç zorlanacağın bir şey değil ve canının yanmasını bırak zevk alınca ben bundan niye korkuyormuşum ki diyeceksin. Tek yapman gereken şey derin bir nefes alıp kendini rahat bırakman
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim mutluluklar
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişmeyi aşırı çok yapması gerek yetmiyor işte bacaklarını kapatırsın normal ama aşırı oral yaparsa sana açarsın kendin üstüne oturursun
111 Yorumla
Soran+1 yılAdam 15 dk oral yapıyor nerdeyse kıvama geliyorum ama iş oraya gelince durduruyorum
Cevap sahibi+1 yıl15dk kısa işte sen o kıvama geliyorum zannedersin gelirsin ama yetmez 15dk 30dk ya çıkarsın
Soran+1 yıl:( ciddi misin sen ya bu kadar zor mu bu işler
Cevap sahibi+1 yılBen ne kadar uğraştım söylesem varya
Soran+1 yılYasadınız mı boyle bi durum
Cevap sahibi+1 yılTabiki yaşadım
Soran+1 yılCidden benim de canım sıkıldı artık adamla aram bozulacak
Cevap sahibi+1 yılAran bozulmaz ya şunu şunu yap diyeceğimde şimdi ayıp olur gizlisinde
Soran+1 yılYa hepimiz gizliyiz tavsiye verin
Cevap sahibi+1 yılBen nasıl ne yaptım anlatamam öyle açık açık istersne gizliliği açıyım yaz istersen tabi
Cevap sahibi+1 yılSapık filan değilim merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus vakası seninki sakinleştirici alman veya sarhoş olman gerekir Devam ederse Dr yardımı alın
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, 1 ay uzun bir zaman aslında, bacaklarını kapatamayacagin bir pozisyon deneyin, mesela doggy ya da yatakta yarım doggy
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMısyonerdemı denıyorsunuz sadece
Tavsıye ıster mısın
18 Yorumla
Soran+1 yılMisyoner
Cevap sahibi+1 yılBaska pozisyonda neden yapmıyorsunuz
Sende buyuk ıhtımalle vajınusmus var
Cevap sahibi+1 yılOn sevısme de orgazm oluyor musun
Soran+1 yılOrgazm oluyorum hele oralda 2 kez oluyorum zevkte problemim yok
Cevap sahibi+1 yılIslanma ne kadae oluyor
Soran+1 yılOral harici az
Cevap sahibi+1 yılPozisyon degıstırerek deneyın ve alkol kullanıyorsan az bişey alkol alabılırsın
İstersen
Cevap sahibi+1 yılOral yapsın gerekirse kayganlastırıcı kullanın
Bnmde basımdan gectı bu olaylar
Yok artık bir aydır nasıl dayandınız
18 Yorumla
Soran+1 yılDayanıyor eşim cidden cok anlayışlı biri
Soran+1 yılDayanıyor iste napsın zorla mı yapcak
Soran+1 yılAllah senin partnerine sabır versin
Soran+1 yılKız yapamasa zorla yapcan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılJel kullanin o zaman biraz daha rahatlarsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk iliskide prezervatif olur mu peki
- +1 yıl
Valla ben ondan çok bişey anlamıyorum bilmiyorum eşin daha önce kullandi mi? Zevksiz oluyor o bence. Aslında çok taktiği var da denemissinizdir illaki onları
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde de oldu. Jel kulanın
224 Yorumla
Soran+1 yılAldık jel daha denemedik işe yarıyor mu baya? Okey aldık
Cevap sahibi+1 yılAynen ilk bizde sallamadık önce olmayınca strese girdik, girdkçe kasılmalar başladı. Baktım ki bi türlü girmiyor, sanki duvar var orada, bolca bu jeli sürdüm. Bastırınca girdi.
Soran+1 yılŞimdi problem var mı zevk alıyor mu
Cevap sahibi+1 yılKullandıktan hemen sonra zevk aldı yani aynı gün. Hatta kan vs oldu ama sabaha kadar devam ettik. Ertesi günde. Tabiki zevk aldı. Ama alışıncaya kadar jeli kullanmaya devam ettik
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum cidden cok sag olun mutluluklar size de
Cevap sahibi+1 yılBu sıkıntıyı yaşayan bilir. Sizde biraz uzun sürmüş. Beklemeyin. Acıyor diye bırakma. İş sende güzel bir sevişme ardından rahat pozisyon bolca jel... Sonrasında çok zevk alacağını bil. Eşim sonrasında çoşmuştu. seks kafada başlar yaşadıklarını unur. Alacağın zevke odaklan
Soran+1 yılÇok uzun sürdü hem de eşim aslaa sorun etmiyor ama ben ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAklında bitir dediğiminyaparsan bitecek zaten. Devam ederse doktora gidin. Eşim ıdrar yolu iltihabı olduğund akadın doğum uzmanı kızlık zarının çok kalın olduğunu söylemişti. Demiştim ya duvar gibiydi. Sebebi buydu. Bi ara gelin tam keseyim demişti
Soran+1 yılBiz hic girmeyi denemedik ki
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılYani eşim girmedi hic denemedik ben izin veremiyorum o anda adam deliğe oturtamadı bile daha
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım. Sendeki olay tamamen psikolojik. Kendini rahat hissetmen için jeldenkullan. Düşüncelerini kontrol edemediğin için oluyor.
Soran+1 yıl30 yasına geldim ya 18likler benden daha rahat
Cevap sahibi+1 yılZaten sorun burada, eşimde aynı yaştaydı. Geç olunca kafada büyüyor. En son çıkmaza giriliyor. Şunu bilki 18 liklerden farkınız yok. Hatta daha zevk li
Soran+1 yılAhaha eveet bu yaşa kadar beklersek olacağı buydu
Cevap sahibi+1 yıl😂 aynen öyle bir erkek olarak sizin tarzınızda bir kadınla sevişmek ayrı bir zevk. Bunu unutma derim😉
Soran+1 yılEşimle aynı yastayız o da öyle diyo. Senin bu çekingenliğin beni daha da kudurtuyo diyo :D sizi anlamak da zor
Cevap sahibi+1 yıl😂 bak dediğim gibi. Eşin şu anda bekliyor. Hani çikolatayı yemeden önce şöyle bi bakarsınya hani o başka bir his. Bizdekide bu. Devamında seninnyapman gerelenler var ama
Soran+1 yılYa bi olsa devamı cok güzel gelecek de. Cok da uzun zamandır birlikteyiz adamın sabrı tükeniyor yavastan valla 1 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılDevamı gelecek tabi ki. Sen yatağınızı doktor muayenesine çevirme yeter ki😂eşim sonrasında her gün istedi. Sende isteyeceksin
Cevap sahibi+1 yılBirde eninde sonunda olacak. Ne istediğini düşün. Herşeyi eşine bırakma. Eşimin bi hatası bu
Soran+1 yılTamam da iş yine sizde bitiyor sonuçta :( eşimin de ilk birlikteliği yanlış bir sey yaparsam diye korkuyor o da
Cevap sahibi+1 yılAha eşin tecrübesiz mi... o zaman işler de karışır biraz
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz mümkünse
Gizli Üye(18-24)+1 yılKasiliyorsan vajinusmus olabilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım kapanıyor istemsizce
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyi bekliyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim hazır olmamı
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmak için yöntemler var
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Bir iki tek at rahatla
12 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarar mı cidden
+1 yılYalasin ve önce parmaklarını soksun sonra girsin
10 YorumlaBiraz alkol al gerginliğin gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılİşe kesin yararsa denicem
Korkuyorsun demek ki
11 Yorumla
Soran+1 yılEveet :(
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol al
10 Yorumla
+1 yılalkol?
10 Yorumla
+1 yılBir ara burada biri demisti azdrc hap içtim dedi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bi doktpra gitmelisin
10 YorumlaEv kira mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bizim neden ki
Soran+1 yılHaahajaja güzeldi :D birleşme harici her seyi yapıyoruz ama pek arkadaş da değiliz
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Burdan mı anlatim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdiği gibimi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNiye acaba
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri