Saçma Yorumlarınızı kendinize saklayın sadece düzgün cevaplar yazın lütfen bahsetigim kişi 7 aydır peşimde ama ben kabul etmiyorum cünkü capkın gibi bişey benden etkilenmiş belli ama ben aşık olsun istiyorum gerçekten sevsin istiyorum aramızda hiç bir şey yok sadece iş ortamında görüyoruz birbirimizi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya adam sevmek istemiyor ki uğraşıp edesin. Adamın derdi düzüsmek. Bu kafaya sahip olan biriyle ne paylasabilirsin ki? Adamin sevme kapasitesi yok almiyor oyle dusun. Istedigin kadar ugras alamaz o sevgiyi
Yani kapalı diyorsun
bu rol mu gerçekmi bilmiyorum 7 aydır peşimde ama hayatında zaten biri var galiba bana yaptıgı kötü bişey yok ama bakıyor sürekli yardım ediyor ve sadece görmek istiyor adamın görmesi yeter bazen benim bölüme geliyor bahanelerle bakıp maksat ordan geçip görsün yeter ne istersem ne desem yapıyor veya durduk yere şey diyor yapabilecegiö bir şey var mı gelip bazen sürekli el sıkışıyor tuhaf tuhaf hareketleri var kendisini beğendirmeye calışıyor ama bi yandanda hayatında biri varsa bu benden ne istiyor bu kadar ve bu dediklerim sadece iş ortamında yani asla bişey yok olmadı aramızda buluşmada olmadı ama görünce görsen gülümsüyor ben positif bişey desem mutlu oluyor umursamayınca böyle deli oluyor
Ya adam herkese mavi boncuk dagitiyor kim oltaya duserse avci gibi dusun boyle bes para etmez adamlari gozunde buyutup av olma.
Kanka aşık olacağı varsa olur yoksa 50 takla atsan da nafile, kasma yani
Kanka işte nasıl anlarım aslında bu rol mu geröekmi bilmiyorum 7 aydır peşimde ama hayatında zaten biri var galiba bana yaptıgı kötğ bişey yok ama bakıyor sürekli yardım ediyor ve sadece görmek istiyor adamın görmesi yeter bazen benim bölüme geliyor bahanelerle bakıp maksat ordan geçip görsün yeter ne istersem ne desem yapıyor veya durduk yere şey diyor yapabilecegiö bir şey var mı gelip bazen sürekli el sıkışıyor tuhaf tuhaf hareketleri var kendisini beğendirmeye calışıyor ama bi yandanda hayatında biri varsa bu benden ne istiyor bu kadar ve bu dediklerim sadece iş ortamında yani asla bişey yok olmadı aramızda buluşmada olmadı ama görünce görsen gülümsüyor ben positif bişey desem mutlu oluyor umursamayınca böyle deli oluyor
Gönülden seven değil g.. tden veren sevilir der geçerim
Seni elde edene kadar her şey sonrası şut
bu rol mu gerçekmi bilmiyorum 7 aydır peşimde ama hayatında zaten biri var galiba bana yaptıgı kötü bişey yok ama bakıyor sürekli yardım ediyor ve sadece görmek istiyor adamın görmesi yeter bazen benim bölüme geliyor bahanelerle bakıp maksat ordan geçip görsün yeter ne istersem ne desem yapıyor veya durduk yere şey diyor yapabilecegiö bir şey var mı gelip bazen sürekli el sıkışıyor tuhaf tuhaf hareketleri var kendisini beğendirmeye calışıyor ama bi yandanda hayatında biri varsa bu benden ne istiyor bu kadar ve bu dediklerim sadece iş ortamında yani asla bişey yok olmadı aramızda buluşmada olmadı ama görünce görsen gülümsüyor ben positif bişey desem mutlu oluyor umursamayınca böyle deli oluyor
En ufak yeşil ışık yaktığın an dökülür sana
Dökülmek ne anlamında dökülmek
Aşk ilan edicek ama gerçek mi
Hayatında biri varken nasıl aşkı gerçek olsunki
Valla oluyor bazen
Diyorsun peki bu anlatıklarımdam sence aşık mı
Yüzde 70
Capkinsa cok zor. Seni elde ettigini düşündükten sonra gider.
Hmm
Yardım edim
Buyrun okuyorum
Gxlısn
O nedemek
Sana atamıom sey
Burdan yaz