Ayaklardan etkilenen bir erkeğin kucağına ayaklarını uzatmak ve öpmesine/dokunmasına izin vermek, cinselliğe davet midir? Yoksa sadece bununla kalabilir mi?
Davettir
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu arada tabiki davettir. sonucta karsindaki kisinin fetisi var. yani ayak cinsel organ olmaya bilir. lakin sonuc olarak ayak cinsel bir haz uyandiriyor adamda. yani ha adama ayaklarini opturmussun ha vajinani ya da gogusunu. 3 secenekte adamda ayni hazzi uyandiricaktir. ve s2 aninda kalkicaktir. kisacasi davettir.
Anladim tesekkurler
rica ederim ufaklik🙏
uyarim dedim de hani bi laf var turkcede "elini verip kolunu kaptirma " seninki de o misal olmasin dedim. ayagini verip baska yerini kaptirma diye sjsjsjs
Hayır değildir bunun yerine film izleyelim demektir. :D evet davettir bir kadın ayağını öptürüyorsa cinselliğe davet ediyor olabilir çok büyük bir ihtimal. sırf fantezi için yapmıyorlarsa
Evet, ayak öpmeye başlayan adam yukarıya kadar bacakları öper, elinle kilodunu indirir, cinsel organını eller, penisini çıkarıp içine girmek ister.
Cevap
31Cevap
Kişiden kişiye çok değişkenlik gösterir ayaklardan etkilenen insanlar var ve ayrıca bir erkeğin kucağına ayak uzatmak onla aranızdaki bağın çok samimi olduğunu gösterir yani karşındakine bunu hissettirirsin
Kalabilir kalmayadabilir bende olsa kalırdı başkasını bilemem
Tahrik eder çünkü. Yani bundan haz alan çok.
Evet daha farklı şekillerde de gel beni sik diyebilirsin ama buda bi davettir
Ayak cinsel organ bile değil korkak gizli üye
O zaman ayaklarını at bu soruya niye atmadın korkak
Senin gibi gizli uyeler agizlarindan akan suyla telefonlarini bozmasin diye
Senin cinsel obje olmayan ayağına kimsenin ağzının suyu akmaz m etme
Gorusunu tekrar oku bence 😅
Kendinle celisme, yeter.
Senin gibi gizli uyeler agizlarindan akan suyla telefonlarini bozmasin diye
@melikenilayy offff helal len sana melike o kapak sesi neydi yatagimdan zioladim
Sağlam girdi demek iyi zıplamışsın
@nuluad0707 Bu gizliden yapışan sırtlanların egosuyla ugrasiyoruz ne yapalim 😅 Kadin olmanin zorluklari. Baksana, varoş gibi ne yazmis simdi de.
sende ne ugrasiyon ki kizim. ergenmisin ergence tavirlar sergileyenlerle laf dalasina giriyon. KS nin cok guzel bi ozelligi var. bu gorusu gormek istemiyorum diye. ordan silebilirsin bu salagggi sorundan.
Surekli deli idare edercesine susmam mi lazim? Lafini vermek ergenlik degil. Bazen ugrasmamak icin kisa kesiyorum zaten. Ama bunlara sustukca da simariyorlar. Arada agizlarinin paylarini almalari sart
@nuluad0707
valla bi soz var. "katrani kaynatsan olur mu seker, cinsini skktgm cinsine ceker." bunlarda o misal sksnde degistiremezsin. aksine bunlar varya senin ettigin kufurlere hakaretlere bile yukselir okurken haz alir. yanlarindaki kremlerinden bir parmak daha alir mastina devam eder.
Hayir hepsi oyle degil. Bizzat utandirip da dogru yolu sectirdigim insan da oldu. Elbette uzlastigi icin daha uzlasmaci oldum ve dogru tavri ona anlatmistim. P0rnolarin genelinde kadini hor kullanma var mesela. Orada gorduklerini dogru varsayip da istemeden zorbalayanlar da var. Gibi gibi yani 🙂 Ben tavrimi koyuyorum ortaya. Kalbi olan sesimi duyuyor, olmayan 3-5 laf soyleyip ayni kaliyor.
https://voca.ro/1ipwwaP1UNFN
ben senin gibi degilim o kadar yazmaya usendim buyur dinle hak vericeksin
@nuluad0707 Daha once sacmalayan insanlarin da degisip utandigini gordugum icin bir umut deniyorum bazen ☺️
Ama sen de kendince haklisin. Tamamen kistirtarak satastigi acik. Bazen bu sacmaliklara susamayacak kadar onlarin bu tavirlarina doluyorum sanirim. Anlamana ve empati kurmana da sevindim 🙂 Gecen guzel olsun.
empati kuramayan birinin iliskileri asla kaliteli gitmez. sorunlari cozmek icin once karsindakini anlaman lazim anlayamiyorsan da empati kurman lazim. empati kurmak guzel biseydir. seninde gecen guzel olsun minik iyi geceler ben uykuya kacar 👋🏽
Saçmalık sadece soru olsun diye sorulmuş saçma bir soru
Bunu gizlide yazman daha sacma. Korkmayin bu kadar yaa..
Çok korkmuştum içine ferahlık geldi saol gizli yorumla ne alakası var
Bana sallayanlarin %85 i falan gizliden gelince bana gülme geliyor 😅
Aslında saçmalayanı görmemek gerek en şahanesi engel
Hala gizlidesin, evet hiç korkmamissin.
Tamam en doğru sensin iyi günler
Dokunmasina izin verince baslangic yapiyor sonra devami geliyor
bunu sana uygulamayı çok isterdim... ama maaleseff çok üzücü :(
Sevgilisi olan kıza yazdığına bak 🤢
sevgilin olduğunu bilmiyordum ki :( profiline o kadar baktım yazmıyor öyle bişey ya da atladım mı? özür dilerim :( şimdi daha çok üzücü...
Sevgilimle ilgili sorularım vardı oysa ki.. neyse tamam.
aaa telefon sorusunu gördüm şimdi :( daha doğrusu soruya baktım.
Pekala o halde. Iyi aksamlar.
Ne güzel laflıyorduk.
Evet davet sayılır aynısını ben de ayaklarımı uzatarak yapıyorum
Davettir ve fetişi var 😂🤦🏿♂️
Benim sexler genelde böyle başlıyor
Hepsi hikaye aslinda
Ben öpmem ama bacak öperim 😂😂
Bugün ayağını veren yarinn..
Evet onada icabet etmek gerekir
Erkek onunla kalir da kadini bilemem
Tabi davet tahrik için güzel başlangıç
Evet davettir
Elbette bir davet.
Ayak fetişi olan erkek gaydir
hsddhfkghgkhj
@Gurursuzdeğilim ayak ne ya bilekten yukarıya doğru öpersin ayak parmağı emilir mi aw shshs
bencede çok iğrenç
Böyleleri cinsel ilişkide hep zevksiz insanlar oluyor genelde zaten
Benim için davet benim hoşuma gidiyor
sence peki?
Riskli ama kesin davet sayilmaz
Tahrik edici olabilir ama cinsel bir bolge degil sonucta
Opusurken de tahrik olunabiliyor. O zaman hic mi yakinlasma olmayacak?
Opusmekte mi davet
Davettir
Nsnsndnn yıka bari
Sence 🤣🤣
olabilir
Evet davettir
degildir tabilk
ayağını versene bi
Öyle düşünüyorum
Yüzde 50
Anlamadi nj
Davettir evet