- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakında insan hiç karısını, hayat arkadaşını sever mi diye soracaksınız. Yatakta sertlik sapkınlık değil, bazıları bundan tahrik oluyor, kadınlar dahil.
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel şiddet fantezi değildir. Eğer bir adam gerçekten aşksa onun canını yakmaya kıyamaz gerisi hikaye
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür ilişkileri hiç sevmiyorum küfür etmek sert davranmak sırf canı yansın diye uğraşmak istemiyorum seks dediğin terapi gibi olmalı rahatlamalı mutlu olmalı iki taraf da
049 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her erkek senin gibi merhametli olsa
- +1 yıl
Evet merhametliyim ama gerçekten kadına eziyet ederek seks yapılmasını aklım almıyor noluyor yani aslında senin de izin vermemen gerekiyor o şekilde davranınca kalk yataktan geç başka odaya
Soran+1 yılTehdit ediyor beni üstü kapalı
- +1 yıl
Nasıl yani insan karısını hayat arkadaşını ne diye tehdit eder ki
Soran+1 yılEğer istediğimi yapmazsan seni aldanırım manasında üstü kapalı tehdit ediyor işte.
- +1 yıl
Yuh ayıp be
Ne istiyor bu ilişkide nasıl davranıyor sana
Soran+1 yılİlk başlarda böyle değildi asla senin canını acıtmayacağım hiç bir konuda dedi bana sonra böyle davranmaya başladı birde bana aşık olduğunu söylüyor.
- +1 yıl
Eşin p*rno filmleri izliyor mu ordan mı görüyor bu tür şeyleri
Soran+1 yılİzlerken görmedim hiç
- +1 yıl
Ne yapıyor sana ilişki sırasında
Soran+1 yılBenim kırılgan olduğumu bile bile sert yapıyor işte kollarımı sıkıyor..
- +1 yıl
Yani anal ilişkiye zorluyor mu ya da normal ilişkide içine girerken canını yakacak şekilde mi ilişkiye giriyor
Soran+1 yılAnal istemiyor canımı acıtmak için sert davranıyor işte
- +1 yıl
Konuşarak anlaşmaktan başka bişi gelmiyor aklıma eşiniz biraz bencil davranıyor size karşı
Soran+1 yılKonuşamıyoruz ki artık benimle yemek bile yemiyor oturup.
- +1 yıl
Nasıl yani ama cinsellik yaşıyorsunuz bu değişik bir durum bence
Soran+1 yılEvet istemiyorum yapmak ama el mecbur yapıyorum
- +1 yıl
Sizin sabrınıza hayran kaldım valla iyi dayanıyorsun ve gerçekten de mükemmel bi sabrın var
Kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
Soran+1 yıl25 yaşındayım o da 28
- +1 yıl
Hmmm yaşın daha çok genç
Soran+1 yılBoşanacağım zaten ama bir daha kimseyle olmayacağım
- +1 yıl
Madem boşanacaksın Çek restini senle aynı sofraya oturmayan biriyle aynı yatağa girme
Soran+1 yılSöyleyeceğim ona boşanmak istediğim bugün. Yarın da hemen dava açacağım
- +1 yıl
Boşanma olayını bilmiyorum ama rest çektiğin zaman o da seni tehdit edici konuşmalar yapacak o zaman bildiğini yap deyip kovacaksın yanından o sertse sende ters davran
Soran+1 yılRest çeksem de ne işe yarayacak ki olan oldu artık ona olan saygım sevgim bitti artık aramızda hiç bir bağ kalmadı
- +1 yıl
O zaman bitirmek en güzeli
Soran+1 yılAynen öyle.
- +1 yıl
Cinsellikten de soğudunuz dimi hiç kimseye güvenmiyorsunuz eşin baya üzmüş seni bu konuda
Soran+1 yılEvet soğudum zaten evlenmeden önce de pek isteğim yoktu şimdi iyice soğudum
- +1 yıl
Her akşam ilişkiye giriyor mu senle ilişki sıklığınız nedir
Soran+1 yılHer akşam değil haftada 2-4 kez
- +1 yıl
Sayı yinede iyi yani eşin kaç sefer boşalıyor sen orgazm oluyormusun?
Soran+1 yılYinede iyi derken?
- +1 yıl
Haftada 4 sefer iyi yani onu dedim
Soran+1 yılFazla bile eziyet
Soran+1 yılNiye sen her gün yapılmasını normal mi buluyorsun?
- +1 yıl
Ben iki günde bir ilişki iyi olur diye düşünüyorum kendi açımdan tabiki
Soran+1 yılO kadar yanlış bir hayatı seçtiğimi cevaplarınızdan anlıyorum her erkek aynı merhametliyim dediniz ama zalimsiniz bence keşke hep bakire kalsaydım ama bu yalnız kalma korkusu mahvetti hayatımı suç bende
- +1 yıl
Sen eşinden eziyet görüyorsun diye bütün erkekler aynı değil benim yaşadığım iki günde bir olan Seksi eşimde sabırsızlıkla bekliyor yani iki tarafta mükemmel uyum içinde zevk alarak orgazm olarak ilişkiye giriyoruz
- +1 yıl
Böylesi bir seks kadına eziyet değil zevk veriyor ayrıca kadında isteyerek yapıyor Seksi
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
Ben bi sefer boşalınca eşim tekrar boşalmak istiyormusun yetti mi bidaha yapalım mı diyor sizde böylesi bir durum olmadığı İçin eziyet olarak görüyorsunuz ilişkiyi
- +1 yıl
Kararına sevindim eziyet ederek ilişki zaten yürümez umarım mutlu olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim dövdü beni artık onu istemediğimi söyleyince bende boşanma kararı aldım
- +1 yıl
Yuh ya dayak nedir arkadaş hemde kadına el kaldırmak gerçekten çok üzücü şu an nerdesin annenin babanın evinde mi kalıyorsun
Soran+1 yılHayır kendi evimdeyim o kadar insanlığını unutmuş ki şiddete başvuruyor sıkışınca
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına gerçekten böyle olmaması gerekiyor aynı ev içinde zor olur bence şimdi sen annene gitsen biraz aklı başına gelir herhalde
Soran+1 yılKendi evimdeyim derken Evlenmeden önce yaşadığım evde ayrıyız şu an bu saatten sonra aklı başına gelse de bir anlamı yok benim için
- +1 yıl
O zaman senin için hayırlısı olsun umarım iyi olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyin bir dozu vardır ve cinsel ilişkide haz vermek ya da almak için yapılanların da dozu ayarlanmali. Aksi takdirde senin gibi düşünen insanlar seksten soguyabiliyorlar
014 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık organımı aldırcaağim zaten
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin
Soran+1 yılBoşanacagım
Cevap sahibi+1 yılBunu sana yaşatan eşin yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir evlisin
Soran+1 yıl6 aydır
Cevap sahibi+1 yılDaha çok yenisiniz, bastan beri bu şekilde mi
Soran+1 yılBen ona en başta söyledim asla canımı acıtacak bir şey yapma yaparsan sende soğurum dedim zaten hayatıma ondan başka erkek girmemişti ilkim di o ona söyledim böyle böyle diye ama o beni anlamadı hep beni değiştirmeye çalıştı şimdi de bitiriyorum
Cevap sahibi+1 yılHer kadın bir değildir, ama erkekler izledikleri p*rno kadinlar gibi zannederler
Soran+1 yılNeyse artık bir önemi kalmadı zaten beni sevseydi kaybetme korkusuyla böyle bir şey yapmazdı
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istermisin
Soran+1 yılHayatım boyunca kimseyle duygusal ya da cinsel ilişki istemiyorum o yüzden hayır
Cevap sahibi+1 yılBen bunlardan bahsetmedim, sadece konuşmak
Bunlardan zevk alanda var ama sen öyle değilsen kibar ve nazik olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen boşalmıyorum çoğu zaman şiddet uygulamaktan ama sadece İzmirli Atatürkçü kizlarq
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne anlatmak istediğini?
Cevap sahibi+1 yılOc almak gibi düşün benimki öyle
Soran+1 yılHiç için sızlamıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılAslaaaa
Cevap sahibi+1 yılİntikam
Soran+1 yılCiddi misin? Yoksa eğleniyor musun?
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılPeki ya gerçekten aşık olduğun eşin olsaydı karşında yine de onun canını yakar miydin?
Cevap sahibi+1 yılHayır beynin kitmi senin İzmirli Atatürkcu kızlara özel bişey sadece onlara uyguluyorum özel olarak bularak
Soran+1 yılNe yaptı sana izmirli Atatürkçü kızlar?
Cevap sahibi+1 yılOrasını sorgulama
Soran+1 yılTuhafsın
Cevap sahibi+1 yıl@aslıı_449 catir catir döve dive zikykrum ve seslide söylüyorum bir halt da edemiyor bunu bilmelerine rağmen tekrar isteyenler oluyor 1 hafta sonra beyinsiz aslı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazıları bundan zevk alır. Böyle kadınlar da var. Demek ki siz birbirinize uygun değilsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapılan kadınlar bundan zevk alıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadının kendisine saygısı olduğunu zannetmiyorum
Soran+1 yılZaten türk kadınlarının hiç kendisine saygısı yok
Soran+1 yılİnsan sevdiği kadının canını yakamaz yakıyorsa sevmiyordur
Soran+1 yılRuhu o. u laşmiş tir o zmn
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkız sert sevmiyorsa yapmamasi lazim canim
00 Yorumla Sert becerilmeyi sevmiyorsan soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz böyle bir şey mi yaşadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini mi yapıyor
00 Yorumlaoda yanmasından haz alıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılNORMAL DEGIL OLAMA
Soran+1 yılFanztezi değil sapkınlık
Soran+1 yılDalga mı geçiyrousn
+1 yılNereden buluyorsun böyle sünepe leri sen ya