Sevgilimi konuşarak tahrik etmek istiyorum ne diyebilirim bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Seksüel konular kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin tercihleri farklı olabilir. Partnerinizi tahrik etmek için en önemli şey, iletişim ve karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki kurmaktır. İşte sevgilinizi konuşarak tahrik etmek için bazı ipuçları:
Samimi konuşun: İçtenlikle ve samimiyetle partnerinizle konuşmak, onunla daha yakın bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Fantazilerinizi, arzularınızı veya seks hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmak için rahat bir ortam yaratın.
Övgüde bulunun: Partnerinizi övmek, onunla ilgili beğendiğiniz özellikleri ve deneyimleri dile getirmek, onun kendine güvenini artırabilir ve tahrik olmasına yardımcı olabilir. Vücut dilinden, cazibesinden veya performansından bahsedebilirsiniz.
fantezileri paylaşın: fanteziler, cinsel ilişkide heyecanı artırabilir. Partnerinizle açık bir şekilde fantazilerinizi paylaşabilir ve onun da fantezilerini dinleyebilirsiniz. fantezileri konuşmak, birbirinizin sınırlarını ve arzularını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Yavaşça başlayın: Tahrik edici konuşmalara yavaşça başlayın ve partnerinizin tepkilerine dikkat edin. Sözlerinizi ve ifadelerinizi partnerinizin rahatlığına ve sınırlarına uygun bir şekilde ayarlayın.
İletişim ve rıza: Tahrik edici konuşmalar yaparken daima iletişimi ve rızayı ön planda tutun. Partnerinizle rahat bir şekilde konuşabilmek ve karşılıklı rızaya dayalı bir şekilde hareket etmek, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel deneyim için önemlidir.
Unutmayın, herkesin tercihleri ve sınırları farklı olabilir. Partnerinizle açık bir iletişim kurarak onun rahatlığını ve zevkini önemseyin. Birlikte keşfetmek, deneyimlemek ve birbirinizin sınırlarına saygı göstermek, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel ilişki için önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılKonuşarak yapma bunu önünde eğil memelerini göster temasa geç
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları zaten yapiyorum ama söylemeye çekiniyorum oda açıkçası bekliyor tahrik edici ssyler dememi
- +1 yıl
Bunları yaptıktan sonra kaldır onu yatağa götür
+1 yılİçime girmeni istiyorum erkeğim, beni altında eze eze skkk diyebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙊🙊
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirty talk her zaman etkili olur. Onunla kirli konuşmalar yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndaki değerin seni arzulamasına sebep olacak fiziğin yoksa sana çok iş düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİltifat et beni çok güzel s*kiyorsun de
30 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa edemezsin
00 Yorumla
+1 yılİnlemelerin bile yeter
00 YorumlaTahrik edici sözler söyle
00 Yorumla
+1 yılÇok iyisin seni düşğndğkçe çıldırıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldekolteni acman yeterli be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni iyi silkemez ben daha iyi silkerim
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyisini istemiyorum 😒
Cevap sahibi+1 yılNiye 9 kere iyi olmaz mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAna bacı kufur et 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ki sulandı dersin
00 YorumlaNaber lan yaprağam dee
02 Yorumla
Soran+1 yılMsmdmdkdksskksks