Sevgilim daha önce cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti ama sonra dedi ki erkeklik gururum zedelenmesin diye yalan söyledim. Sonra tekrar dedi ki cinsel ilişkiye girdim sen takarsın diye öyle dedim falan. Ama bir şey fark ettim biz sürtünerek ilişki yaşadık aşırı aceleci ve ne yapacağını bilmiyordu bile. Telefonunda da birçok kez p*rno izlediğini gördüm ama bunu boş zamanlarında yapmış mastürbasyon için değil sanki bilgilenmek için. Bir de bana şeyini yalasam kızlığın bozulur mu acaba falan dedi sanki içine dilini sokacak çok cahilce geldi. Hiç yapmıs gibi durmuyor. 31 yaşında. Evlenicez bir de korkuyorum bu deliği bulamaz diye bence bakir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa dengesiz biri işte çok takma insan cinselliğinden neden çekinir neden korkar ki evlelilik olacaksa güven olmalı sevgi olmalı tutku olmalı ben evleneceğim biri olsa hayatımda p*rno izlemeye utanırım başka bir kadının vücudunu göreceğime sevgilimle yaşarım daha iyi ayrıca bakir olması da sorun değil ki sadece aptal olması sorun bu sergilediği tavırlar bir aptalın yapacağı şeyler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Deliği bulamazsa alır eline koyarsın. Bakir olmak artık utanılcak bişey gibi geliyor özellikle erkeklerde bende 23 yasında ve bakirim. Ama hem libidosal anlamda yüksek hemde kendını gelıstırmeyı seven bırı oluduğum için yarın bırgun kadınımı mutlu etmek adına arastırıp öğrendim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yıldeligi bulması için baya bı cabalaması gerekecek bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılValla erken boşalırsa bir de işin iş. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenme sakin birlike olma ilişkiye girme sürtünme bile yaşama pişman olan sen olursun benden sana abi kardeş tavsiyesi
02 Yorumla
Soran+1 yılAğustosta düğünümüz var
Cevap sahibi+1 yılOlsun ağustosu bekle
Deliği ruj ile boya dudaklarını kolay bulsun. Yanlışlıkla arka deliğine girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam büyük ihtimalle bakir ya da çok zeki kırk tane kadınla yatmış bunu örtbas ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa örtbas etmesine gerek yok ki geçmiş sonuçta ben önemsiz olduğunu söylemistim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bakirdir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn fazla sevişmiş belliki. merak etme deliği bulur. şikayet ettiğin şeye bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGirmediği daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılD.. bulamaz neymiş ya tek dert o olmasa gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılSu akar yolunu bulur merak etme..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. En fazla elini şeyapmıştır
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah olabilir iyi test et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkinizde evlenmenip üremeyin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe için anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılSevgilin senin bakire ama tam bir sslk , eline yuzune bulastirmis herseyi 🤦 bak ablacim bakir bir erkekle evlenmek zulümdur haberin olsun nerden biliyorsun diye sorma , bakire kiz okey ama bakire erkekle olmaz
Soran+1 yılYapacak bir şey yok 3 yıldır evleneceğimiz günü bekledik birlikte tecrübe edeceğiz artık napalım ama ilk geceden korkuyorum tecrübesizse daha da çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa korkmaya gerek yokta , senin sevgilin bitlraz tirsak mazallah aglar felan senle birlikte olurken , ilkler biraz zor olur tamamda pek bir zor tarafi yok bu olayin ayrica ilki biraz kisa surebilir haberin olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir
Bulamazsa ne yaparsın
06 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum zaten vajinismus olurum napicam
Cevap sahibi+1 yılYok olmazsın ya
Aen bakıre mısın
Soran+1 yılEvettt
Cevap sahibi+1 yılSen bılgılımısın peki
Cevap sahibi+1 yılBişey demedin ama
Cevap sahibi+1 yılTavsiye ıster mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ihtimal dahilinde geldi
00 Yorumla