- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır neden monoton olsun ki zaten insanlar sürekli film dizi izleyip onlara özeniyorlar gerçek cinselliği de öyle sanıyorlar ama gerçek çok farklı.. illa fantezi olmak zorunda değil yenilik denenebilir mesela farklı pozisyon gibi. ama tutup da el bağlamalı ya da bunun gibi şeyleri ben gereksiz buluyorum Ancak yine de , fanteziyi ilişkiye dahil etmek, her iki partnerin de rızası ve isteğiyle gerçekleşmelidir. Herkesin fanteziye farklı bir yaklaşımı olabilir ve her çiftin tercihleri ve sınırları farklı olabilir. İlişkide fanteziyi keşfetmek için açık iletişim, anlayış ve karşılıklı saygı önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani normal hayattaki ilişkilerde aile ilişkilerinde arkadaş ilişkilerinde kısacası hayatın içinde yaşadığımız her türlü ilişkilerde ve konuşmalarda belli bir monotonluk gidiyorsa ve yaşam şekli bu yönde ilerliyorsa artık sıkıcı bir hal almaya başlar, dolayısıyla da cinsel ilişki esnasında da artık devamlı aynı monoton bir kişinin zevki üzerine kurulu ilişki yaşanıyorsa emin olun ki belli bir süre sonra o ilişki bir tarafı zevk vermemeye başlar.
Bu konuda çoğunlukla kadınlar mağdur olmaktadır yani erkekler bir şekilde zevk alıyor o boşalma isteğini gidermek için erkek bir şekilde kendi kendini tatmin edebiliyor kadınlar zevk alabiliyor ama kadınların zevk alma durumu istek durumu yani erkek erkeğiyle isteyerek ilişkiye girme durumu çok farklı duygulara gidiyor ve bu da monoton olursa belli bir süre sonra sorunlar çıkmaya başlıyor.01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yoo neden monotonlassın ki ama arada değişiklik iyi olur diye düşünüyorum biraz kadının biraz erkeğin istediği fantezi yapılırsa hem iki tarafta mutlu olur hem kaliteli bir seks olur haz ve zevk daha da çok olur sadece kadının ve sadece erkeğin istediği şeyler olursa işte o bencillik olur çiftler birbirinin ne sevdiğini bilmeli ve ona göre yaklaşılmali...
Gece gece döktürdüm yine sjs
44 Yorumla- +1 yıl
Jsj güzel açıklama.
Her iki tarafın fantezi anlamında bir birinin isteklerine önem vermesi daha güzel olur dediğin gibi. - +1 yıl
Fıstık benim olacak vuracam kırbacı gibi mi? Jzjs
+1 yılFantezi olsun, olmalı, olmak zorunda demek doğru gelmiyor bana. Asıl şartlandırmalar bi ilişkiyi monotonlaştırır. Sınırları aşmak, keşiflere doymamak kafi 🤌
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFantaziden kasıt nedir? Herkes kırbaçla birbirine saldıracak hali yok. Orta yollu süprizler yeterlidir
21 Yorumla- +1 yıl
İşte olağan dışı süprizler fantezi sınırları içerisine dahil oluyor. Yoksa köle efendi ilşkisini kimse durduk yere yatak odasına yansıtmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde evet. Geçmişte çok da önemli değildi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılFantezi olmadan ilişki mi olurmuş odun olanlar yapar bu kadın ya da erkek ayırmaz bişeylere çaba sarf etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılGir çık gir çık monotonlaşır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her daim keşfedilecek bir şeyler olmalı
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle, %100..
00 Yorumla
+1 yıl- Sanırım öyle..
42 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye girerken Renk katmak şart
- +1 yıl
bu nasıl bir efsun ve değişik bir hava. burcunuz nedir. tanışmak isterim sizinle...
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer