AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kahve votka redbul. Evet cikolata. ya da mutlu olmak. Nası mutsuzluk düşürüyorsa mutluluk arttırır. Ceviz. Fındık. Kabak cekirdegi modaidi bir zamanlar. Benim favorim karanfil. Hep uzak dururum.
Yorumlara bakıyorum da ben inanmıyorum bir şeyin artırdığını her şey beyinde bitiyor beyin diyosa 6-7-8 ohooo 😅
Kuruyemiş fındık fıstık vs. Bir de karpuz gibi sitrülin içeren meyveler.
Çikolata çok arttırır derler. Amacın ne merak ettim 😃😃
Bende pekmez. Kafaya dikiyorum kavanozu sjshsk bilerek yaomiyorum ama oğün gibi. Yemekyemeyi sevmiyorum cunku. Sonrademir gibi geziyorum 😂😂😂
Fındıklı çikolata kaymak
Tatlı şeyler. Çikolata mesela
Karpuz bile etkiliyor
Muz kalium var içinde
Potasyum diyoruz biz, Almanya'dan çıkamadn mı🤣🤣
@cemsie HAHAHAHHAHA ayyyy bilmiyordum Türkçesi aynı sandım ben🤣🤣
İyi öğren👍👍
@cemsie çokta önemli değil
Türkçe önemli, o yazdığın da "çok da" diye yazılır.
@cemsie önemli değil
tamam sen ötede oyna.
@cemsie kes be kendini bir şey sanma
Ahaha niye keseyim ya, sen nesin ki🤣🤣🤣
@cemsie seninle muhatap olmak istemeyen biri
umrumda mı ne istediğin ya da istemediğin?
@cemsie sana tenezzül bile etmeyen insana hala cevap vermekte ne bileyim ilginç hadi bye
@cemsie umurunda olsun git def ol
değil ama, ağzı bozuk aşağılık biri için hiç değil hem de. bir de tenezzül edecekmiş, Türkçe yazmayı öğren sen sonra tenezzül edersin ahahah
@cemsie yok o zamanda tenezzül etmem sana asla. Türkçe olmayınca ölüyor muyuz ne oluyor? Boş boş konuşma
Ya kes be sana mı soracağız konuşup konuşmayacağımızı kendini ne b. k sanıyosan ordan emir kipli cümleler kuruyosn akıl yoksunu mahluk. Her halta "ölüyor muyuz" diye soran beyinsizlerden gına geldi, bir bitmediniz yav
@cemsie ölmediğimize göre sorun yok ölüyor muyuz? Hahahah bak seni nasıl dalgaya alıyorum sen odanda anca stres ol kdkdk hadi dayı yol al
@cemsie boş boş şeyleri öneme alıyorsun azıcık beynini geliştir sen hep böyle s*lak mısın merak ettimde
S*lak olanlar s*laklığın anlık değil sürekli bir şey olduğunu bilmediklerinden böyle gereksiz meraklara dalarlar. Senin durumunda da tutarlı 🤣🤣🤣
Sosyal kirlilikten başka bir şey değilsin, klavye başında başına bir şey gelmeyeceğini bildiğinden ucuz kvaşeler gibi cak cak edersnz ancak. Yüz yüze gelince kuzu.
@cemsie yok canım benim başıma kötü şeyin geleceğini bilsem bile kuzu olmam. Birde yani yaşın almış başını gidiyor daha ne burada millete dalaşıyorsun utanmaz. Gelmişsin kaç yaşına hala bu sitede boş boş geziyorsun. Daha fazla konuşma bıktım senden yazma.
Vikvikvik yazmaymış. Yaşım kadar kafana taş düşsün kalium kafalı. Sen kurt olsan ne yazar, başına kötü şeyler gele gele bu hale düşmüşsün belli zaten😅
Bu yaşta buna ihtiyaç mi duyuyorsunuz :/
Yappppprakkkkk sarmassı
Bir tanesi kahve
Düşük müsün?
Siyah havyar
Tatlı grupları
Fındık
Findık
Balık
Manisa'nın macunu
şeker
Tatlılar genelde