Ya kes be sana mı soracağız konuşup konuşmayacağımızı kendini ne b. k sanıyosan ordan emir kipli cümleler kuruyosn akıl yoksunu mahluk. Her halta "ölüyor muyuz" diye soran beyinsizlerden gına geldi, bir bitmediniz yav
S*lak olanlar s*laklığın anlık değil sürekli bir şey olduğunu bilmediklerinden böyle gereksiz meraklara dalarlar. Senin durumunda da tutarlı 🤣🤣🤣 Sosyal kirlilikten başka bir şey değilsin, klavye başında başına bir şey gelmeyeceğini bildiğinden ucuz kvaşeler gibi cak cak edersnz ancak. Yüz yüze gelince kuzu.
@cemsie yok canım benim başıma kötü şeyin geleceğini bilsem bile kuzu olmam. Birde yani yaşın almış başını gidiyor daha ne burada millete dalaşıyorsun utanmaz. Gelmişsin kaç yaşına hala bu sitede boş boş geziyorsun. Daha fazla konuşma bıktım senden yazma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kahve votka redbul. Evet cikolata. ya da mutlu olmak. Nası mutsuzluk düşürüyorsa mutluluk arttırır. Ceviz. Fındık. Kabak cekirdegi modaidi bir zamanlar. Benim favorim karanfil. Hep uzak dururum.
Yorumlara bakıyorum da ben inanmıyorum bir şeyin artırdığını her şey beyinde bitiyor beyin diyosa 6-7-8 ohooo 😅
Kuruyemiş fındık fıstık vs. Bir de karpuz gibi sitrülin içeren meyveler.
Çikolata çok arttırır derler. Amacın ne merak ettim 😃😃
Bende pekmez. Kafaya dikiyorum kavanozu sjshsk bilerek yaomiyorum ama oğün gibi. Yemekyemeyi sevmiyorum cunku. Sonrademir gibi geziyorum 😂😂😂
Fındıklı çikolata kaymak
Tatlı şeyler. Çikolata mesela
Karpuz bile etkiliyor
Muz kalium var içinde
Potasyum diyoruz biz, Almanya'dan çıkamadn mı🤣🤣
@cemsie HAHAHAHHAHA ayyyy bilmiyordum Türkçesi aynı sandım ben🤣🤣
İyi öğren👍👍
@cemsie çokta önemli değil
Türkçe önemli, o yazdığın da "çok da" diye yazılır.
@cemsie önemli değil
tamam sen ötede oyna.
@cemsie kes be kendini bir şey sanma
Ahaha niye keseyim ya, sen nesin ki🤣🤣🤣
@cemsie seninle muhatap olmak istemeyen biri
umrumda mı ne istediğin ya da istemediğin?
@cemsie sana tenezzül bile etmeyen insana hala cevap vermekte ne bileyim ilginç hadi bye
@cemsie umurunda olsun git def ol
değil ama, ağzı bozuk aşağılık biri için hiç değil hem de. bir de tenezzül edecekmiş, Türkçe yazmayı öğren sen sonra tenezzül edersin ahahah
@cemsie yok o zamanda tenezzül etmem sana asla. Türkçe olmayınca ölüyor muyuz ne oluyor? Boş boş konuşma
Ya kes be sana mı soracağız konuşup konuşmayacağımızı kendini ne b. k sanıyosan ordan emir kipli cümleler kuruyosn akıl yoksunu mahluk. Her halta "ölüyor muyuz" diye soran beyinsizlerden gına geldi, bir bitmediniz yav
@cemsie ölmediğimize göre sorun yok ölüyor muyuz? Hahahah bak seni nasıl dalgaya alıyorum sen odanda anca stres ol kdkdk hadi dayı yol al
@cemsie boş boş şeyleri öneme alıyorsun azıcık beynini geliştir sen hep böyle s*lak mısın merak ettimde
S*lak olanlar s*laklığın anlık değil sürekli bir şey olduğunu bilmediklerinden böyle gereksiz meraklara dalarlar. Senin durumunda da tutarlı 🤣🤣🤣
Sosyal kirlilikten başka bir şey değilsin, klavye başında başına bir şey gelmeyeceğini bildiğinden ucuz kvaşeler gibi cak cak edersnz ancak. Yüz yüze gelince kuzu.
@cemsie yok canım benim başıma kötü şeyin geleceğini bilsem bile kuzu olmam. Birde yani yaşın almış başını gidiyor daha ne burada millete dalaşıyorsun utanmaz. Gelmişsin kaç yaşına hala bu sitede boş boş geziyorsun. Daha fazla konuşma bıktım senden yazma.
Vikvikvik yazmaymış. Yaşım kadar kafana taş düşsün kalium kafalı. Sen kurt olsan ne yazar, başına kötü şeyler gele gele bu hale düşmüşsün belli zaten😅
Bu yaşta buna ihtiyaç mi duyuyorsunuz :/
Yappppprakkkkk sarmassı
Bir tanesi kahve
Düşük müsün?
Siyah havyar
Tatlı grupları
Fındık
Findık
Balık
Manisa'nın macunu
şeker
Tatlılar genelde