Cinsel Yaşam Erkekler her kadınla birlikte olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler sekste kadın ayırmazmı Erkekler her kadınla birlikte olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Eşek düt var , timsah düt var. Bu adam için cinsiyette , canlı türü de , delikte fark etmez. Ama normal bir erkek için elbette kriter var. Ben zayıf kadın sevmem , koyu tenli sevmem mesela. 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yokluguna gore degisir ben bakiyorum begeniyorum yapiyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yani yokluktaysanız kim olursa yaparsınız Yorumla fatihankara06 +1 yıl yapanlar var ben yoklukta degilim 😃😃 haftada 3 4 yapiyorum Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😃😃 Yorumla fatihankara06 +1 yıl evet sen cirkinmisin yanlis anlamasan sordum ama? Yorumla Soran +1 yıl Yo gayet güzelim sadece şu erkekler biraz değişik varlıklar sadece Yorumla fatihankara06 +1 yıl hmm anladım bu soruyu sorunca oyle sandım benim. ne sucum var ben burada oturmusum sana yaziyorum 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Doğru senin bir suçun yok ama gerçekten bu erkekler değişik varlıklar Yorumla fatihankara06 +1 yıl hahaha tesekkur ederim kaynatmak istersen ozele beklerim 😀 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fiziksel olarak ayırır, kilo - yaş v. s. gibi etkenler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Midesiz değiliz bir sınırı var kese kağıdı kurtarıyorsa götürülür 0 3 Yorumla Soran +1 yıl One demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bin yılın en faydalı icadı;https://www.hizliresim.com/upload-success Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.hizliresim.com/hr1hw9d Yorumla
Cnsleğitmen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yanı asırı itici durumlar olmadıgı surece ayırt edılmez 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı itici dediğiniz ne oluyor Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Çok fazla kılo mesela bana hıc cekıci gelmez sadece oral yapabılir ılerı gıdemem Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya ozaman hiç bişey yaşama Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Vucudundan etkılenmıyorum sogıtuyor belkı zevkımede mudahale etme sana zahmet Yorumla Soran +1 yıl Yani benim anlamadığım sen bu kadınla oral yapmadanda vücudunu görüyorsun kilolu olduğunu görüyorsun niye yapmaya yelteniyorsun ozaman Yorumla Cnsleğitmen +1 yıl Su sekılde... o an cok ısteklıyımdır kadında ıstıyordur boşalmak ıcın agzına alabılır ama ılıskı ıcın ısteklı olamam Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nefes alsın yeter diyenler %99.999999 2 1 Yorumla gülkeskin +1 yıl Beeeeen Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence herkes herkesle birlikte olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D ayırır boyun kilon kaç? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanane seni ilgilendirmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dovseydin bide :D Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çoğu ayırmaz. Zevkine bakar 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. niye ayırmasın ya 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayirir bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşek düt var , timsah düt var. Bu adam için cinsiyette , canlı türü de , delikte fark etmez. Ama normal bir erkek için elbette kriter var. Ben zayıf kadın sevmem , koyu tenli sevmem mesela.
yokluguna gore degisir ben bakiyorum begeniyorum yapiyorum
Yani yokluktaysanız kim olursa yaparsınız
yapanlar var ben yoklukta degilim 😃😃 haftada 3 4 yapiyorum
Anladım 😃😃
evet sen cirkinmisin yanlis anlamasan sordum ama?
Yo gayet güzelim sadece şu erkekler biraz değişik varlıklar sadece
hmm anladım bu soruyu sorunca oyle sandım benim. ne sucum var ben burada oturmusum sana yaziyorum 😀😀
Doğru senin bir suçun yok ama gerçekten bu erkekler değişik varlıklar
hahaha tesekkur ederim kaynatmak istersen ozele beklerim 😀
Fiziksel olarak ayırır, kilo - yaş v. s. gibi etkenler
Midesiz değiliz bir sınırı var kese kağıdı kurtarıyorsa götürülür
One demek
Bin yılın en faydalı icadı;
https://www.hizliresim.com/upload-success
https://www.hizliresim.com/hr1hw9d
Yanı asırı itici durumlar olmadıgı surece ayırt edılmez
Aşırı itici dediğiniz ne oluyor
Çok fazla kılo mesela bana hıc cekıci gelmez sadece oral yapabılir ılerı gıdemem
Ne alaka ya ozaman hiç bişey yaşama
Vucudundan etkılenmıyorum sogıtuyor belkı zevkımede mudahale etme sana zahmet
Yani benim anlamadığım sen bu kadınla oral yapmadanda vücudunu görüyorsun kilolu olduğunu görüyorsun niye yapmaya yelteniyorsun ozaman
Su sekılde... o an cok ısteklıyımdır kadında ıstıyordur boşalmak ıcın agzına alabılır ama ılıskı ıcın ısteklı olamam
Nefes alsın yeter diyenler %99.999999
Beeeeen
Bence herkes herkesle birlikte olmamalı
istesem olurum ama olmam asla
:D ayırır boyun kilon kaç?
Sanane seni ilgilendirmez
Dovseydin bide :D
Çoğu ayırmaz. Zevkine bakar
niye ayırmasın ya
Kokmasin
hayır
Ayirir bence