Cinsel Yaşam İlişkide size nasıl hitap edilmesinden hoşlanırsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkekler? İlişkide size nasıl hitap edilmesinden hoşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MtAydın1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Adımla hitap yeterli Aptal aptal sıfatlara gerek yok sanki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğim gibi hoşuna gitmez mi Yorumla MtAydın1907 +1 yıl Püfff Güldürme lütfen Yorumla Soran +1 yıl Peki sevme😂 Yorumla MtAydın1907 +1 yıl Çok anlayışlısın sağol : ) Balım dersen belki olur Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. kişiligimi yansıtan grurumu oksayan hitaplar hosuma gider 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeğim Kocaman penisliBeni doyuran Beni sey eden adam Seyini yedimmm 3 2 Yorumla Sensizasla34 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Sensizasla34 +1 yıl Kiz cok tatlisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Köpeğim de hayvan de istekli köpek de 😉 sik beni parcala hayvan de 1 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tahrik edici cümleler söylenmesi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl O cümleleri sormuştum aslında ama😂🙈 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl İşte erkeğim daha sert içimden çıkma parçala beni acıma popoma şaplak at, eğer küfür seviyorsan küfür et bana falan o şekilde, ben sert seviyorum biraz küfürde hoşuma gidiyor boğaz sıkma saçından çekme falan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha teşekkür ederim 😂 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Bol şanslar Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol sanada🤗 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Askim de bence omrum de valla erir 2 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazilari kfur seviyo annesine sovulmesinden hoslaniyo sen edermisin knk ona hosuna gitse onun😄 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha sanmıyorum 😅😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi denersin zarf atarsin eger seviyosa edersin 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cdden bazilari seviyo iliskide Yorumla Soran +1 yıl Önceden konuşursak belki deneyebilirim ama sevmiyorsa tadımız kaçmasın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklisin😂😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyosa edersin zten o anlamda dedim. knk sevmiyosa etmessin evet tadiniz kacmasin😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha dimi😂😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi olur mu olur yani dusunsene annesne sovulmesinden keyif haz aliyo nasil olurdu😀😂😃 Yorumla Soran +1 yıl Hoş değil ama bence ya. Sen seviyor musun yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ben etmeyi seviyorum knk erkege sadece😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona etmeyi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sen ayarlarsin knk duruma gore isini bilirsin sen napicagini eminimki ona gore ona hitap. edersin tadini kacirmadan🙂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Teşekkür ederim yorumun için 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kankam🙂☺ Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erkeğim desin dünyalar benim olur😋😂 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sessiz kalıp çığlık ve inlemeleri yeterli 1 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. "Efendim" yeterli... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Küfür seviyor musun Yorumla MesajınızVar +1 yıl Edilmesinden hoşlanana etmeyi severim Yorumla MesajınızVar +1 yıl 🙄 ? Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. inlemesi yeterli 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erkegim 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. bebeğim diye 😀😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Adımla hitap yeterli
Aptal aptal sıfatlara gerek yok sanki
Erkeğim gibi hoşuna gitmez mi
Püfff
Güldürme lütfen
Peki sevme😂
Çok anlayışlısın sağol : )
Balım dersen belki olur
kişiligimi yansıtan grurumu oksayan hitaplar hosuma gider
Erkeğim
Kocaman penisli
Beni doyuran
Beni sey eden adam
Seyini yedimmm
😂😂😂
Kiz cok tatlisin
Köpeğim de hayvan de istekli köpek de 😉 sik beni parcala hayvan de
Tahrik edici cümleler söylenmesi
O cümleleri sormuştum aslında ama😂🙈
İşte erkeğim daha sert içimden çıkma parçala beni acıma popoma şaplak at, eğer küfür seviyorsan küfür et bana falan o şekilde, ben sert seviyorum biraz küfürde hoşuma gidiyor boğaz sıkma saçından çekme falan 😅
Hahaha teşekkür ederim 😂
Bol şanslar
Sağ ol sanada🤗
Askim de bence omrum de valla erir
Bazilari kfur seviyo annesine sovulmesinden hoslaniyo sen edermisin knk ona hosuna gitse onun😄
Hahaha sanmıyorum 😅😂
Bi denersin zarf atarsin eger seviyosa edersin 😁😁
Cdden bazilari seviyo iliskide
Önceden konuşursak belki deneyebilirim ama sevmiyorsa tadımız kaçmasın 😂
Haklisin😂😂😂😂😂😂
Seviyosa edersin zten o anlamda dedim. knk sevmiyosa etmessin evet tadiniz kacmasin😂
Hahaha dimi😂😅
Tabi olur mu olur yani dusunsene annesne sovulmesinden keyif haz aliyo nasil olurdu😀😂😃
Hoş değil ama bence ya. Sen seviyor musun yoksa
Yani ben etmeyi seviyorum knk erkege sadece😄
Ona etmeyi yani
Neyse sen ayarlarsin knk duruma gore isini bilirsin sen napicagini eminimki ona gore ona hitap. edersin tadini kacirmadan🙂
Aynen Teşekkür ederim yorumun için 🥰
Rica ederim kankam🙂☺
Erkeğim desin dünyalar benim olur😋😂
Sessiz kalıp çığlık ve inlemeleri yeterli
"Efendim" yeterli...
Küfür seviyor musun
Edilmesinden hoşlanana etmeyi severim
🙄 ?
inlemesi yeterli
İmparator de bana :D
Erkegim
Bilmiyorum