+1 yılSorun sende değil rutin seks biryere kadar bence. Farklılık olmalı farklı çılgın fanteziler olmalı sekste heyecan verici fantezilere açık olmak gerek. Ama maalesef bu konuda uyum yakalamak zor uyum olsa sınır kural olmasa zaten sexin tadına doyum olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi yapıyorum her şeyi yok olmuyor ondan kaynaklı olarak bir şey itiyor benı. Onda o tutkuyu göremıyorum
- +1 yıl
Onun isteksizliği itiyor seni anlıyorum. Karşılıklı olmalı ateşleyici dokunuşlar konuşmalar haz verici iştahlı yiyismeler. İsteksiz vazife gibi olursa karşı taraf ta keyif almaz zaten. Doğru olan senin tarzın
Soran+1 yılOnun libidosu cok yuksek ama bana geçmıyor iştahlı gözukuyor ama o benı nasıl diyim öperken bıle yavas yavas sakin sakin ben öyle istemiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum partnerini keşfetmek gerek tabiki. Bence sen tec. vuz eder gibi istiyosun.
- +1 yıl
Bence sadece tarz değil fantezilerde çok önemli. Biraz renkli olmalı seks
Soran+1 yılHayır tecavuz gibi bişey istemıyorum tabiki alakası bıle yok ne alaka yanı nereden o kanıya vardınız yavas öpüyor dedim diye mi tutku nedir bilir misiniz acaba konuyu tecavuze çektinz ruh hastası değilm
- +1 yıl
Daha saldırgan istekli anlamında söyledim ne alaka ruh hastası
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum... Dediklerine katılıyorum. Ne şekilde olursa olsun aceleyle yapılan seks çok zevk vermez. Erkek çok çabuk hazır olabilir ama kadının hazır olması zaman alır. Uyarılması gerekir. Bunun için ön sevişmenin uzun tutulması şart... Öyle soyunup yatağa girmeleri falan da sevmem ben. Sevişerek öpüşerek yatağa doğru gidilmeli belki yatak dışında da bir müddet sevişilmeli sevişilerek soyunulmalı diye düşünüyorum. Bedenin her noktasına tetikleyici öpücükler, dokunuşlr şart... Okşama, oral yapma vs olmadan kadının hazır olmasını beklemek çok yanlış bence. Seni bütün detayına varana kadar çok iyi anlıyorum...
010 Yorumla
Soran+1 yılYok işte direkt soyunuyor. Bu ara kayganlastırıcı ya da bebek yağı vs kullanıyoruz. Artık tahammul edemıyorum cunku asla ıslanmadığım için. Soruyor işte alayım mı kayganlastırıcıyu falan. Ya da spontane gelısmıyor soruyor sevişelim mi? Aşırı irite oluyorum ya. Odaya gidiyoruz direkt soyunuyor beni kendiside soymuyor cehennemi yaşıyorum o an dünyada. Oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Duşa giriyorum mesela orada gözlerim doluyor hep.
Cevap sahibi+1 yılKıyamam yaa. Spontane gelişmesi kadar zevkli bir şey yok. Neler hissediyorsun çok iyi anlayabiliyorum... Kayganlaştırıcı olayı tamamen bir zulüm olsa gerek. ANlaşılan seni nerdeyse hiç harekete geçiremiyor
Soran+1 yılHayır hıc ciddiyim direkt bir şekilde seks yapıyoruz işte inanması bile güc yani nasıl böyle bir şey olablr. Ve o benım ilkim yani. Ben seksten iğrenen bir insan haline geldim resmen.
Soran+1 yılDokunsa bile hicbsy hıssetmıyorum artık hiçbir şey ama
Soran+1 yılBu hale geldim sevıyorum kendısını ama zamanla insan yaşayamadıgı duygudan iyice soguyor. Böyle bir şey var mı ya. Ben bı kadınım. Sen zaten hazırsın tamamda tecavuzden farkı nedir bunun zor kullanmaması mı? Bana yinede tecavuz gibi hissettiriyor
Soran+1 yıl😞
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni. Mahsuru yoksa eğer konuşabiliriz sen de istersen
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılÖzelden kimseyle konusmak ıstemıyorum teşekkürler ama
Cevap sahibi+1 yılBeni başkalarıyla karıştırmayın lütfen ben im de konuştuğum kimse yok takip listemden anlayabilirsiniz bunu. Seviyesiz birisi de değilim öğretmenim. Muhabbet edince anlarsınız zaten. Sadece sizi çok iyi anladığım için karşılıklı muhbabbet iyi gelir diye düşünmüştüm bir kere daha düşünün derim :)
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Kadının ıslanmasını yükselmesini sağlamak erkeğin daha zevkli bir ilişki yaşamasının ilk şartı bence. Kadınlar erkeklerdeki gibi direk içine almaya hazır olamıyor ıslanması için okşama, oral, masaj, ön sevişme gibi aşamaları güzel güzel işlemek gerekiyor. Sadece boşalmaya odaklı erkek zaten direk girip 3 dk da boşalıyor sonrada kalitesiz bir seks deneyimi ve mutsuz bir kadın kalıyor geriye
115 Yorumla
Soran+1 yılBu ya aradıgım yorum bakış açısı. Islanmadıgında kadının vücudu bunu istismar olarak algılıyormuş. Canımın yanmasını geçtim cidden yara olmus gibi günlerce devam edıyor
Soran+1 yılİçinde olması gerekıyor bence seks nasıl içgüdüsel bir şey. Ama yok adam öyle alışmış sankı tak fişi bitir işi tamam. Ve mutsuzlugum yuzumden okunuyor hani ben erkek olsam istemem bile öyle bir kadını. Benim kadınlıgımda sorun yok ama. Onun bu tavırları itiyor benı. Ağlamak ıstıyorum bazen.
Soran+1 yılO benım yuzumdeki isteksizlıge rağmen hala isteklı bu dahada sinirlendiriyor benı ha. Umrunda değil sankı benım ıslanmısım ıslanmamısım. İşte ben denedim deneyecegim kadar yeter der gibi. Her seks sonrası o mutlu ben üzgün.
- +1 yıl
Erkek kadını fışkırtarak boşaltmayı becerdiği gün dünyadaki en şanslı erkek gibi hissedeceğini bilmeli. Partnerlerimin üstte olduğu pozisyonlarda uzun ön sevişme sonunda beline kalçasına göğüslerine yaptığım dokunuşlar birlikteliğin ritmini kontrol edişim ve vitesi yükseltmem her seferinde beni sırılsıklam sulamaları ile sonlanıyor. Buna bayılıyorum
Soran+1 yılAnlamıyor ki istemediğimde de neden istemediğimide açıkladgm halde. Bır de çabaladıkca batıyor. Dokunacagı yerleri bulamaz gibi. Her şeyin yeri belli yok ya ıkı cıhan bir araya gelse bir daha asla iyi br sey hissedebilecegimi sanmıyorum bu kadar hep zorlama oldugu ıcın bu zamana kadar düzelmeyız. Bu aklımda tecavuz gibi kaldı. Zaten bızım ilk gecemızde hıc hos değildi. Çok zorlandık. Cunku ıslanmamıstm. İlk gecesi böyle geçen bir kadın düşünün işte. O zamanlar seksi acı cekmek sanıyordum kucuktum yaşta daha. Herkesin böyle oluyor sanıyordum.
Soran+1 yılHiç bilmıyorum. Ama cidden sevıyorum normal yaşantımız cok güzel işte cinsellıkte evlılıgın temellerinden biri maalesef. ama boşanmakta istemıyorum. O kadar prn izliyorsun orada da mı görmuyorsun değil mi bir kadına nasl yaklasılır. Sanırsnz escrtm ben. Ki ona bile böyle yaklasılmıyordur.
Soran+1 yılTek yaptıgı şey öpüşmek o da hosuma gitmıyor benım süreklı öpüşme hali. Habıre öpüşüyoruz ml ml sonrada içime giriyor adam bunu seks sanıyor
Soran+1 yılKonuştuk bunu diğer şeylerden sıra gelmıyor başka rahatsızlıklarımda var onlarla ugrasıyoruz uzun zamandır. Bu adama açık açık biri göstermedigi sürece işe yarayacagını sanmıyorum. Hatta bakın gösterse bıle yine işe yarayacagını sanmıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Sen dominant , sert bit erkek istiyorsun yatakta ama eşin soft ve sevecen. Onun hamurunda yok senin taleplerini karşılayacak davranışlar. Ama o tabirlar da seni tatmin etmeyebilir. Böyle ilgisiz olursan başkası dolduracak yerini.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizim demedim kı ben. Zorakı yapıyorum ama. Normal hayatımızdads cok ilgiliyz bırbrmıze oradada hıc sorun yok sadece yatakta ben isteksizlesıyorm işte bu sebeplerden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılolmayınca olmuyor işte bazıları kalas oluyor bence kendını sorgulama aktıfım dıyorsun nelerın yapılmasını beklıyorsun sadece sana bısey dıyecegım onu yap canlanmıyorsa upraşma
18 Yorumla- +1 yıl
yatakta doymayınca hayat enerjınıde ceker
Soran+1 yılCinsellıkten sogudum dıye ben suclu oluyorm ama surejlı yaklasmadıgım ıcın suclanıyorum benı cok yoruyor
- +1 yıl
evet yorar haklısın senın yapman gereken seyler var dene olacak mı detaylı anlatayım sen takıp et veya yaz beklıyorum umarım işine yarayacak
- +1 yıl
detaylı anlatacağım beklıyorum
- +1 yıl
tam senin istediğin tarzdan
- +1 yıl
Nereye kayboldun
Soran+1 yılBen çok şey denedim.
- +1 yıl
Neler mesela takıp veya yazarsan bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Belki yapmak istemiyor senin isteklerin ona lüzumsuz geliyor ya da sadece kendinin tatmin olmasını seviyor bunlar hep ihtimal yani bunu eşinle konuşman lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyor ama bana yapay gelıyor ondan sonrada cunku cabalarken bıle yok yanı ben ıstıyorum dıye gibi o da onda yapay duruyor.
Soran+1 yılGörev olarak yapmıyor adamın lıbıdosu yüksek. Ama oldu bittiye gelıyor gelmezse bile ben zevk alamıyorum cunku benım ıstedgim sekılde değil. Fazla şefkatle yaklaşıyor. Daha tutkulu bsy istıyorm
+1 yılBende 8 yıldır evliyim. Ne çektiğimi bir ben bilirim. Sende benzer sorunları yaşamışın. Gözün açılmış bir şey hissetmediğini biliyorsun daha iyilerini hak ediyorsun.
İşimiz gerçekten zor12 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer yatakta iyi bulsam gönlu onun gibi olanı bulamam bu böyledir bence
- +1 yıl
İkisini denk getirmek kesinlikle zor.
Uygun görürsen özele bekliyorum.
Ciddi bir şekilde konuşmak isterim
İsteğini dilekçe arzeder gibi değil de sevişme anında kulağına fısılda neler yaptığında doruğa çıktığını bilsin ki o da bu durumun gururuyla daha bir gayret göstersin iki taraf ta mutlu olsun
30 Yorumla
+1 yılbunu eşin ile konuş yoksa bu yüzden aldatırsın eşini ya da mastürbasyon yap sanal seks takıl görüntülü
14 Yorumla
Soran+1 yılEşimle konusuyoruz. O benım sorunlu oldugumu bende onun sorunlu oldugunu dusunuyorum işte. İlk defa bende böyle seyler yasıyormus mutsuz olma vs buna ragmen birbrmzden vazgecmıyoruz dıyormı ben senı ılk günki gibi hala ıstıyorm ama sen öyle değilsin dıyor. Cunku bakıreydm ben seks nedir bılmezdm bıle ama mutsuz oldgumu farkettm yatakta.
- +1 yıl
cinsellikte kadınlar tecrübe kazanır iken hep daha iyisi olsun isterler ve bundan dolayı genç erkekleri ya da bekar erkekleri arzularlar erkekler de tecrübe kazandıkça tecrübeli bir kadını değil körpe bir kızı ister bu hep böyle olmuştur. Konuşmakta çare olmadı ise eğer o zaman biraz seksten uzaklaşın
Soran+1 yılCidden çok üzülüyorum artık
- +1 yıl
bazen evliklerde cinselliği ara vermek iyidir. çiftler o zaman bir birini daha çok özler ver arzularlar her gün ya da 2 güne bir seks yapmak bana göre uzaklaştırır ve seksten soğutur insanı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıltam benim istediğim gibisin uzun ön sevişme soft başlangıç ve sert bir finalve romantik bir bitiriş
02 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi aslında istedgim sert tutkulu baslayıp soft btmesi. Bir anda gelısır ya her şey. Belkıde ben süreklı aynı kisi olmasından sıkılıyorm bılmıyorm
- +1 yıl
Hmm sert ve tutukulu da başlaması güzel ama sonrasında bebek gibi koynumda uyutmayı seviyorum
+1 yılKontrolü ele almalısın. gözlerini bağla. herşeyi deneyebilirsin. eşin o senin.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendinde değişiklikler yap. saçlarını boyat kısalt , kokunu değiştir.
Soran+1 yılHıc mı açıklamayı okumadnz gerçekten
- +1 yıl
okudum tabi , ama adamın başka bir kadınla hatta karısı olmayan bir kadınla birlikte olduğunu hissetmesi lazım
+1 yıl8 sene sonra kimse düzelmez sende 8 sene katlandıysan o öyle gider yapacak bir şey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dusunuyorm ama o düzeleblr dıyor
- +1 yıl
Tutkulu seks bir yaşam biçimi sonradan olacak bir şey değil haleki 8 sene sonra imkansız birde aynı kişi ile yok yani öyle bir dünya
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin libidon yuksek esininki dusuk ve ayrica esin seni sadece bosalmak icin arac olarak kullaniyor haliyle sende zevk almiyorsun bu adamla bir omur gecmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani isteklerini tam olarak anlamadım ben... ön sevişme de dümeni ele alman gerek belkide eşine yolu gösterip devamını getirmesi gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVahşice tutkulu bir sevişme yoksa ondan olmaz bence. Mesala eve gelir gelmez dudaklarına yapışıp kapıysa dayayıp çılgınca öpmek gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pekı eşinin gözune hitap edilecek sekılde sudlenıp fantazı yapıyormusun
10 Yorumla
+1 yılAra verin biraz sürekli yapmayın özlesin seni tadına bakmak istesin tekrar. Oral falan var mı?
10 YorumlaRencide etmek maksadıyla söylemiyorum ama bu konunun yeri burası değil. Erkeklerle konuşmak hiç değil. Çözümü var senin sorununun.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü var diyen de bir erkek ne tuhaf. Yeri neresi pardon
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksesuar kullansanıza. Renk ve heyecan katar
43 Yorumla- +1 yıl
Yapay mı
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Sana yapmasını istediğin davranışları sen ona yap böyle olmalıyız de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O işin tadına varmak için sexting yaparak bosalmani öneririm konuşup isteğini bildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü bir durum aldatmanın en büyük sebeplerinden biri
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılTutkuyu farklı şeylerde bulursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman oturursunuz karşılıklı neler istediğinizi konuşursunuz. Başka türlü sorunu çözemezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen atesli sevisme pesindesin de esin gir cik kafasinda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet lıbıdosuda yüksek ama farklı hıcbsy denemıyor ben okdr ugrasırken
Cevap sahibi+1 yılistersen mesajdan yaz
benim istediğim gibi sevişmiyorsun diye kocana dedin mi yüzüne
06 Yorumla
Soran+1 yılDedim
Soran+1 yılİlk defa bende yaşıyormuş böyle kuruluk vs bilmemne.
Soran+1 yılİlişkilerinden örnek verıyor işte ben 2. Eşiyim
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO çok güzel işin diğer tarafında mukemmeliz
- +1 yıl
Sençn nasıl performansın
+1 yılGarip bu kadar önemlimi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide önemlı sevıyorum onu. Güzel gitsin istiyorum ilişkimiz. Benım bu düşüncelerimle hep aklımda kötü fikirler oluşuyor artık. Ayrılmak ıstemıyorum ondan. Normal yaşamımızda aşırı uyumluyuz cok iyi anlasıyoruz öyle böyle değil. Herkes gıpta edıyor. İlk günki gibi sevıyoruz bağlıyız. İş yatağa gelince orada bitiyoruz. Yanı ben bitiyorum.
- +1 yıl
Kimse 4/4 lükmdeğil
Ac sevdigin tarzda bir p. rno bunu istiyorum de
10 YorumlaBir tedavi için konuş bence eşinle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. o zaman sen onu o ortama hazırlasan?
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bencil davranıyor galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılee ne yapmayi dusunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş bu durumu
00 YorumlaTam olarak siradisi heyecanlı bi sexs mi istiyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Monotonlasmissiniz mekan degistirin
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten alakası yok. Mekan değişsede farketmıyor çok şey denıyorum ben çabalarım. Gerçekten öyle pasif biri değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 sene sonra ne bekliyorsun anlamadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı denedin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok konustuk hatta yorumları da bir okursan sevınırım farklı detaylarda verdm cunku
Kahve tüketiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılKahveyle alakası nedir
Soran+1 yılİyide istegi var zaten sorun nasıl sevıstıgımızde
Eşinle konuş gerekirse bi
Uzmanla görüşün01 Yorumla
Soran+1 yılAşabilecegimizi bile dusunmuyorum o aşablrz dıyor. Cunku bu konu uzerıne konusuldu ve daha cok sogudum sonra seksten konustuktan snra ıcten gelır bazı seyler
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Zor bee
00 YorumlaAslında istekli misin?
00 Yorumla
+1 yılÇözüm bulman şart bu hayat boyle gecmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ne kadar sürüyor toplamda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç senin
04 Yorumla
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılKör musun sen ya neyı sorguluyorsun açık sçık yazmışm insanı sinr etmek ıcın her şeyi yapıyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılBoşan o zaman ne bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılboşan en mantıklısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz her zaman öküzdür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksting yapalım gel
00 Yorumlakaç dk sürüyor
11 Yorumla
+1 yılUyumsuz mu
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonussss