İlk başta cinsellik konuşan erkekten olur mu?

Daha önceden bir çocukla konuşuyorduk sadece konuştuk ama ne buluşma oldu ne görüşme. Neyse sonra o başkasıyla evlendi bende başkasıyla nişanlandım. Nişanlandığım çocuk da o konuştuğum çocukla arkadaş. Neyse o çocuk 3 yıllık evliydi sonra boşandılar 1 yıl oluyor boşanalı. Nişanlımda beni başkasıyla aldattığı için nişan attık. Sonra tekrar o ilk başta görüştüğümüz çocukla konuşmaya başladık ama rahatsız olduğum konular var. Ben onunla normal şeylerden konuşmak istiyorum çocuk devamlı yok bana masaj yaparsın yok havuza gireriz ben seni havuza atarım yok beni beğeniyor musun nasılım vs şeyler söylemesi beni soğuttu açıkçası biri ona iltifat edince havalanıyor onu duymak istiyor söyletene kadar uğraşıyor ama konuyu sürekli yok cinsellik yok masaj yok o yok bu derken iyice rahatsız etti beni konuşmayı sonlandırdım zaten rahatsız olduğumu söyledim ona utanmana çekinmene gerek yok sadece konuşuyoruz diyor şimdi 2-3 haftada bir yazıyor nasılsın diye o kadar o konuyu açamıyor zaten hem nişanlımla arkadaş olması hem de bana bu konuları açması hoş değil önceden bir ihtimal olabilirdik diyordum ama bunları yapması beni uzaklaştırdı ondan

İlk başta cinsellik konuşan erkekten olur mu?