Şu an Türkiye'deki kimse düzgün cinsel ilişki yaşamıyor. Erkekler olarak her yerden kız bulmaya çalışıyoruz peki kızlar bu durum için ne yapıyor, bence erkeklerin birine teklif etmesi kadar kızların da teklif etmesi zordur. Bunu desteklemeyenler cevap yazmasın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
erkeklsr olarak heryerden bulmak yerine bir tanenin kıymetini bilseniz herkesin düzenli bir cinsel hayatı olurdu
Aslında öyle değil ya Avrupa veya Amerika'da genelde kızlar da erkekler de tek gecelik takılıyor şu an senin dediğin şey biraz daha İslam'a yakın toplumlarda olan bir şey yani bir kültür de diyebiliriz
e mk benim olmayacak adamın belasını sever
Bayağı sahiplenme duygusu var sende ama fazlasından :D umarım biz de bir gün böyle seviliriz gerçekten gençlik döneminde ciddi bir şey olmasın ama 35'li yaşlarda beni sonuna kadar seven birini isterim
yaşlı kart adamı napcaz ya
35 yaşlı mı oluyor ya ben 40 düşünüyorum açıkçası
Evlilik yaşı için
ay o ne 29 a dede diyoruz biz
Hahahahaha ilk başta kariyerimi yapacagim ailemin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak seviyeye geleceğim öyle anca yoksa evsiz bilgisiz adami kim ne yapsın:D tabi bunlar 25 yaşına kadar olursa neden olmasın da 25 yaşında daha yeni üniversitemiz bitmiş oluyor
*Üniversitem
evsiz barksız adam değil adam evlenecek kadar biriktirir evini de eşiyle alır bu kadar basit
Bilmiyorum ya ben öyle şeylere karşıyım erkek adam dediğin ayda minimum 150k falan kazanacak, evlenmeden önce evini arabasını zaten almış olacak. Evlenince ve çocuk olunca da her şeye gücü yetecek en pahali kiyafetler, tatiller, arabalar falan filan kadın da tabi destek olacak, ailemizde falan böyle değildi ama bakalım belki biz öyle oluruz kararlıyım. Para dışında tecrübe de önemli ben mesela 25 yaşında asla evlenmem 30'da da evlenmem minimum 35 falan. Bir deneyim kazanacağım ki çocuğuma bir şeyler aktarayım. Hayat sadece ortalama Türk insanının dandik yasantisindan edindiği bilgiler değil, çok uç şeyler de var her nesilde daha iyi aile yapısını kurmak için ne kadar fazla birikim olursa o kadar iyi
ay öyle olmaz
Bence tam da dediğim gibi olur ya, ben lisede 4 yıl boyunca felaket bir çalışma sergiledim her seferinde ileride hem kendim hem evleneceğim kişi özellikle de olacak çocuğum için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim
ya erkolar böyle der 27 de hiç bir şey olamayınca evlenmicem zaten der sjsjsks
Ben temelimi sağlama aldim yoksa bu kadar kendime guvenemem zaten :D
planlarını yapcaksın yani
Tabii yaptım bile diyelim
ay ben evlenirim gülben
Dizi repliği falan mı :)
evet sjsks evlenirim dedim en sona da ben kaldım mk djdjdkksk
SNSSNKSNDKSXNSKDNSKXNK
Sen kaç yaşındasın bu arada ben 19
annecim ben 24 yaşındayım sjskskskksks
Hâlâ garip bir yaş 19 ya sanki çok kucuguz gibi ama aslında bayağı büyük
Ciddi misin BSJSBSJSNDKSNDKDNSKD
Ablaa
ahsjsjjs ya abla 19 küçüksün mk ne tribe giriyosun
Bilmiyorum hayat beni çok yordu ya SEN NEDEN BURADASIN YEĞENN
Seni 24 yaşında bu saatte burada olmaya iten ne
Ben gençliğin ve insan olmanın vermiş olduğu hormonlardan dolayı aklımdaki soruları soruyorum
yeğen mi teyzem kafan karıştı heralde sjsksks
aldatıldım kafa dağıtıyorum
Hiç aşık olmadım ya zaten aşk ne ki tamamen biyolojik bir şey
Sanırım biriyle sevgili olsam ve aldatilsam sadece o biyolojim sahiplenme duygum parçalanır onun dışında pek bir şey olmaz ya
ayy sen bensin bende böyle diyordum sonra gebeş maymuna aşık oldum
Aşık olmam bilimsel benliğimden vazgeçeceğim anlamına gelmez bu illetten kurtulur ve doğru yolu bulurum herhalde
Celal hocamızın bir lafı vardır aşk dediğin nedir ki gülüm devamını söylemiyorum (ben değiştirdim başını)
ben biliyorum devamını
aşk tüm bu inandıkların tepetaklak olunca anlarsın beni yoksa kimse anlatamaz ama şu var ondan miden bulanınca tekrar sevemiyorsun
Sen gerçekten çok iyi birisin, bilmiyorum yazdıkların bunun kanıtı gibi geldi , içime doğdu diyelim ya da, umarım en kısa sürede toparlanırsın ve daha sağlam biçimde ve tecrübeli olarak yoluna devam edersin hayatta başarılar :D
saol bebeğimsu sende çok başarılı olursun umarım teyzeni hatırlarsın 35 yaşında evlenirken kapak olsun mk dersin
SNSJDBSKXBJSBDKSNDKSJ
Sadece bi ömür sevgilimi istiyorum
Erkeğin adım atmasını isterim ama öyle biri de yok