arkadaslar erkek arkadasmla 1 hafta tatile cıktık kendısı 44 yasında, 2 senedir beraberiz bende 29 yasındayım, herşeu cok guzeldi ama cinsellik beni öldürdü sok cıkar sok cıkar artk vajinam yara oldu, asırı ısteklı bi adam ztn 2 senedir böyle cokta iyi seks yapıyor ama dayanamıyorum artık, bu durum kaç sene daha sürer böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ne kadar sürer bilmiyorum ama rahatsız olduğun bir durum olduğunda bunu dile getir bence. Ayrıca birbirinizi cinsel anlamda rahatlatmak için illa birleşmenize gerek yok bence farklı yöntemlerle de bunu gerçekleştirebilirsiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence şikayet etme sitenin hanımları şu anda sana küfür ediyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl44 yaşında biriyle olursan öyle olur adam bi kaç seneye kalkmıcak diye öylesine sokup çıkarıyor sana kullanabiliyorken dhshdh
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellk hastası deilim ztn illa bana soksun demıyorum bız karsılıklı mastürbasyon bıle yaptk oda cok zevklı
Cevap sahibi+1 yılAma adam cinsellik meraklısı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSon demlerini yaşıyor. Birkaç yıla da erkek arkadaşım/kocam beni tatmin etmiyor diye gelirsin buraya
016 Yorumla
Soran+1 yılSen 53 yasndasn demekki sen tatmın edemıosn😁 amca
Cevap sahibi+1 yıl53 yaşında değilim. Allahım şu siteye kaydoldugum günün içine... İşi gücü bıraktım yaşım hakkında konuşuyorum her yorumda 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca amca dedigine göre sazan avı. 44 yaşında sevgili edinip 53 rakamina amca diyorsan kolay gelsin 😁
Soran+1 yılAyrıca bem cinsellk hastası bırısı deilim biz karsılıklı mastürbasyon te yaptk sevıserek oda cok zevklıudı ılla bana girsn demıorm iyi sevıssın yeter
Cevap sahibi+1 yıl5 yıla görürsün:) şu güzel taze yılların da geçmiş olur ömür boyu kafani vurursun taşlara:) yol yakınken uzaklas dengin birini bul
Soran+1 yıl44 le 53 arasnda 9 10 yas war yanu 25 yas oluyor aramda bana göre amca
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam 53 yaşındayım amcanim. Konuyu dağıtma konu bu değil. Tavsiyeme kulak ver
Soran+1 yılBak smdı genc olur aldatır veya kafa dengm olmaz benim yaptıgım sacmalıkları olgunlkla karsılamaz alttan almaz gözü dısarda olur vs vsss daha bı cok sey her şey iki bacak arası değil evet tabi oda cok önemli ama erkekler 60 a kdr isteklerı devam eder bı sekılde önemli olan iyi bi adam olması saygo sevgı göstermesi sakin olgun olması anladınmı? benim genc sevglmde oldu 9 sene cıktık herşeyi onla yasadm sekste yaptm. Cok takıldımda bu yasıma kdr. Bu saatten sonra benı avutacak bırısı gerek anladi
Cevap sahibi+1 yıl29 değil de 23 24 yaşında olsan çabalar hakliligimi gosterirdim de 30 a gelmiş bir kadın hatalarının sorumlulugunu alabilecek yaşları çoktan geçmiştir. o yüzden vakit kaybetmeye gerek yok. Umarım yaşın geçtikten sonra pişman olmazsin
Soran+1 yılBu arada benim babam 51 yasında Şu an eşi 35 yasında kadın hergn aglıyo duydum ben kadn yabancı ztn babam hıc bos bırakmıomus senn baba 20 yas gibi dıyor
Cevap sahibi+1 yılGüzelim riske atacaksan git 70 yaşında biriyle evlen. Bir akraba 85 yaşında hâlâ devam ediyor. Adam 75ten sonra 10 kadın eskitti 😂 istisnalara bakarsan ohooo. 5 yıl sonra gerek sosyal gerek cinsel anlamda büyük çöküntü yasamayacagini nerden biliyorsun? Yaşama ihtimali yaşı itibariyle çok çok yüksek. 50 filan bir erkeğin kırılma noktası. Dayilarim amcalarim kime baksam büyük değişim yaşıyorlar. O saatten sonra sana kocadan öte bir amca olur. Sorun yaşın. 6 yıl kadar sonra 35i gorcen. O saatten sonra ayrilman düzgün bir erkek bulman vs çok zor. Yıpratıcı. Kararını ver ve sorumlulugunu kabullen. Kendini ikna etmeye çalışarak gitme:) çıkarım yok. Tanımıyorum seni. Fakat uyarayım yine de. Gerisi sende:)
Cevap sahibi+1 yılHem dedigin gibi 53 yaşındayım. 44 iken mükemmeldim şimdi çöktüm. Al sana ispat 😁
Soran+1 yılBen haksızsn demıyorm tabiki haklı yonlerın var… bende anı yasayarak devaö etmek ıstedm gelecegi dusunerek deilde
Cevap sahibi+1 yılGüzelim 23 olsan geleceği düşünmeden hareket et derim. Çok çok aklın 30da başına gelir yolunu yine cizersin. Yaşın 29 30. Şu saatten sonra kaybedeceğini 3 5 yıl ömrünün sonuna dek seni mutsuz edebilir.
Soran+1 yılAnladm tesekkur ederm genede zaman ayırıp yazdgn ıcın🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılGörünen köy kılavuz istemez ama umarım seçtiğin yolda haksız çıkarım:) rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzunca yıllar sürer azdığını hissettiğin an at elini okşa aksıın gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bencil bir adam galiba. Önceliği sen olmalısın kendisi değil
00 Yorumla
+1 yıl60 a kadar aynı tempo devam eder bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl60 yasında kalkarmı yani
- +1 yıl
Kalkma ihtimali var yani
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin kolay kolay bitmiyor diye biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılpenisi oldugu zaman 😄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZevk almıyorsan bunu ona söylemelisin
00 Yorumla
+1 yılMersba onunla konstnöu bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlamıyor durmadan seks istıyor
- +1 yıl
Bak sana tavsye veriym bu böyle olmaz
+1 yılölene kadar :D
00 Yorumla
+1 yılNasıl korinuyrosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle olur
00 Yorumla Rahatsizsan soyle, bencillik yapiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılEnerji bitince
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım