Cinsel Yaşam Erkekler, bakire kız ile beraber olmayı tercih eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Çok fazla dar olduğu için zevk alabiliyor musunuz? Erkekler, bakire kız ile beraber olmayı tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevişmeyi daha çok tercih ederim.. hem berareti korumak hemde saplantı oral hastası olarak keyfini çıkarmak adına 0 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Fark etmez, önemli değil bu tarz şeyler o kadar da.. en azından öncelikler arasinda değil 0 0 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evleneceğim kişi benim gibi olsun sorun yok 0 0 Yorumla
yengec0775 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl O dar deliğe girerken hem zevk alırım hem de aşırı zevk veririm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cidden bu dar olan zevk almaz denilen saçma şeyleri nereden okuyorsunuz 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Nasıl çok mu dar görmem mümkün mü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani bakireyim bilmiyorum dar mıdır Yorumla sozgic +1 yıl Rica etsem görebilir Yorumla sozgic +1 yıl Merak ettim belki dar değildir Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Soru buram buram trol 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek hdhdujdhf Yorumla Punisher-34 +1 yıl Yanisi ilgi çekmek hiç bir erkek buna hayır demez Yorumla Soran +1 yıl Ben bir şey teklif etmedim ki sadece merak ettim 2 3 seksten sonra zevk alınıyormuş ilkinde alınmıyormuş çok dar olduğu için diye okumuştum o yüzden sizinde fikrinizi merak ettiğim için sordum Yorumla Punisher-34 +1 yıl İlkinde zevk alınmaz diye bir şey yok hazır olduğun zaman muhakak alır. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben istiyorum sen gel bana 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ooo dar en sevdigim en cok zevk veren 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her bakire dar diye bişey yok ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yabikide hata kızlı zarı bile esnek olan var hemen bozulmuyor mesela Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Peki siz bakir bir erkeği tercih edermisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet tabiki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sevişme yaşamış oral dışında sadece cinsel birleşme yaşamak istemiyor onuda evlendiği kızla yaşamak istiyor yinede kabul edermisiniz Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet çok zevk verir sanirim 0 0 Yorumla
GeldimKormisin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl O nerden çıktı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok dar olunca zevk alınmıyormuş diye okudum bir yerde Yorumla GeldimKormisin +1 yıl Kızı kıvama getirmesini bilirse erkek iki tarafta fazlasıyla zevk alır Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim icin farketmez 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Olabiliirr keyifli 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sevişmeyi daha çok tercih ederim.. hem berareti korumak hemde saplantı oral hastası olarak keyfini çıkarmak adına
Fark etmez, önemli değil bu tarz şeyler o kadar da.. en azından öncelikler arasinda değil
Evleneceğim kişi benim gibi olsun sorun yok
O dar deliğe girerken hem zevk alırım hem de aşırı zevk veririm
Cidden bu dar olan zevk almaz denilen saçma şeyleri nereden okuyorsunuz
Aliriz tabi. Hard becermem gerek ama
Nasıl çok mu dar görmem mümkün mü
Yani bakireyim bilmiyorum dar mıdır
Rica etsem görebilir
Merak ettim belki dar değildir
Soru buram buram trol
O ne demek hdhdujdhf
Yanisi ilgi çekmek hiç bir erkek buna hayır demez
Ben bir şey teklif etmedim ki sadece merak ettim 2 3 seksten sonra zevk alınıyormuş ilkinde alınmıyormuş çok dar olduğu için diye okumuştum o yüzden sizinde fikrinizi merak ettiğim için sordum
İlkinde zevk alınmaz diye bir şey yok hazır olduğun zaman muhakak alır.
Teşekkürler
Ben istiyorum sen gel bana
Bakire olmayanı asla istemem zaten
ooo dar en sevdigim en cok zevk veren
En çekicisi o zaten..
Evet olurum , Yaş kaç senin
Bakire olmayanlar şansı yok artık
Bakirede anal cok zenkli oluyor ben iki tane yaptım enfes di
Her bakire dar diye bişey yok ama
Gerçekten mii
Yabikide hata kızlı zarı bile esnek olan var hemen bozulmuyor mesela
Peki siz bakir bir erkeği tercih edermisiniz
Evet tabiki de
Ama sevişme yaşamış oral dışında sadece cinsel birleşme yaşamak istemiyor onuda evlendiği kızla yaşamak istiyor yinede kabul edermisiniz
Evet çok zevk verir sanirim
Evlenmeden bakire olsun olmasın istemem
Sen manyak mısın be
O nerden çıktı
Çok dar olunca zevk alınmıyormuş diye okudum bir yerde
Kızı kıvama getirmesini bilirse erkek iki tarafta fazlasıyla zevk alır
Bomba
Benim icin farketmez
O bakire sen misin?
Bakire candır
Olabiliirr keyifli
Ederim