Vajinanın 3 4 cm içerisine ulaşıldığında bir kadının zevk alması için yeterli oluyormuş, doğru mu?
Yani derinlik değilde , girişteki iç duvarda bulunan 4 cm yeterli oluyormuş. Orada sinirler olduğundan dolayı..
Vajinanın 3 4 cm içerisine ulaşıldığında bir kadının zevk alması için yeterli oluyormuş, doğru mu?
Yani derinlik değilde , girişteki iç duvarda bulunan 4 cm yeterli oluyormuş. Orada sinirler olduğundan dolayı..
3-4 cm den sonra his pek olmuyor zaten. Sinir uçları ilk 3-4 cm de var. Penis boyunun o kadar bi önemi yok o yüzden
Kalınlığı önemli diyebilir miyiz?
@HAKANN1349 evet olabilir
Sorun yaşadığım için değil ama anlamadığım bir şey var. Uzmanlarda böyle diyor sende böyle diyorsun. Peki 20 cm diyen kadınlar gerçek mi?
20 cm diyen kadınlar saçmalıyorlar. Belli bi yerden sonra içinde sadece dolgunluk hissedersin. Çok içerde sinir uçları yok
Ama kalınlık etkiler
Anladım. Bu erkeklerin her zaman 7 8 atarım demesi gibi bir şey herhalde
Evet aynen öyle. Aslında bakarsan bazen ne boyun ne de kalinligin önemi olmuyor pek. Kadın sana aşıksa ve sen de onu seviyorsan duygularını okşayarak yapıyorsan
Ben bir kadına ilk defa kör kütük aşık oldum ve o da bana aynı şekilde. 14 cm küsur yeter mi diye endişe ettim biraz... Aşk varsa sorun değil demen benim için daha iç açıcı oldu çünkü ben onun kusurlarına bile aşığım
Beklentiler kişiden kişiye değişir ama bilgin olsun. Ben böyle düşünüyorum evet ama her kadın öyle düşünür mü bilemem
Düşünmese bile netice de ideal penis boyu var bende. Bugüne kadar sorun yaşamadık ama insanı tribe sokuyorlar işte... Teşekkür ederim samimi cevapların için
Rica ederim tribe girmene gerek yok
Cevap
4Cevap
7-8cm'lik penis kadına zevk vermek için yeterli, Türk erkeğinin penis ortalaması 13cm desek 15cm penisi olan bor erkek gayet ideal
14,5 yeterli o halde.. Peki anlamadığım 20 cm penis isteyen kadın senden ve uzmanlardan farklı ne düşünüyor sence? Laf olsun diye mi söyleniyorlar?
Penis kalınlığı önemli daha çok.
@humaninthefuture kalınlıkta çok önemli değil çünkü vajina esnek, giren penisin şekline göre esniyor
Evet ama daha kalın oldukça daha fazla duvarlara baskı yapıyor. Her kalınlık aynı derece de baskı yapmıyor.
Kendini böyle mi avutuyorsun
14,5 a*k kafasını zor alırsın
Benim sevgilimin 25 cm seninki cüceymiş ahahdbshd
Uuuahahahah
@karizma14 Evet çok zevkli oluyor
@bengüsugökçe Ortaya bir iddia atıyorsun ya trol arkasında dur o zaman. Sen benimkinin kafasını ağlamadan al içeri sonra konuş. Hodri meydan...
Ne diyon lan cüce ağlama 25 cm diye kıskanma senin ki cüceyse biz ne yapalım ahaha
@bengüsugökçe 25 cm olsun bileklerimi keserim trol yapmaya gerek yok
Benim 17 cm kızlar zevk alıyor.
neden seninki kac
7 cm e kadar
Senin dediğin vajina derinliği ve o ilişki esnasında değişebiliyor. Benim dediğim zevki veren kısmının 3 4 cm girişte olması. Uzmanlar böyle diyor
Doğru
Peki üstad , 14 cm her türlü yeter diyorsun. Doğru mu?
Ne gibi abi? Duygusallık, sevgi gibi mi? Zaten kendini iki parmakla tatmin eden canlılara boy fazla lazım değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar