İlişkide sevmediğiniz, ama sırf partneriniz istiyor diye zoraki yaptığınız bir şey var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlişkide sevmediğiniz, ama sırf partneriniz istiyor diye zoraki yaptığınız bir şey var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır genelini seviyorum gadası
Fazla makyaj yapmamı sevmiyor. Onun için bazen daha az şey sürüyorum.
Yok ben cinsellik kategorisinde sordum soruyu
Snnsnsnsndnd
İlişkide her şey seviyorum, yeter ki kadın temiz olsun, meme yalamayı, klitoris emmeyi, vajina yalamayı , öpüßmeyi ćok seviyorum, kadın pisse anüsünü yalayamam mesela, kadın temizzse anüsünü yalarım.
Klitoris nasıl emiyorsun? Tadı nasıl? Klitorisi yuvasından meydana çıkarıp direkt mi emiyorsun?
Bazı kadınlarda çok büyük klitoris oluyor, bazılarında o kadar büyük ki penis gibi görünüyor, bazıları çok küçük oluyor, büyük klitorisi iki dudaģımla sıkıştırıp emiyorum, bazı kadınların dış kısmı büyük, etli oluyor, bazılarının düz oluyor., tadı kadın temizse normal deri ve koltuk altınin tadı gibi oluyor. Koltuk altını bile öpüp, yalıyotum ben, temizse bile oranın normal tene göre kokusu biraz daha aģır oluyor.
Büyük klitorisli kadınlar daha mı çok zevk alır
Evet, penise daha kolay ve daha çok sürtünüyor, deģiyor, klitoris küćükse bile penis kalınsa yine iyi zevk alır kadın, cinsel ilişkide vajina içinde hareket ederken erkek parmaklarıyla klitorisi okşayarak uyaracak veya kadın kendi klitorisi okşayarak uyaracak, boşalana kadar yapacak bunu, böyle çok zevk alıyor kadınlar, dogy pozisyonunda da erkek eliyle klitorosi eliyle uyarabilir, senin dış kısmı nasıl?
Sen penisi ve testisleri yalamayı seviyor musun?
Yani erkeği seviyorsam aşıksam evet
Onun dışında hayır.
Sen severek mi yaliyor emiyorsun vajinayı klitorisi
Evet, kadın duşunu alsa, kokuya neden olan hastalığı yoksa ben severek yalıyorum, kadınları zevkten inletiyor yalanmaları, onların zevk almalarını, inlemelerini görmek esas yalama sebebim, memeleri emmekte ćok zevkli oluyor, kadınlar da çok haz alıyor, emilince meme uçları büyüyor, beğendim sorunu, cinsellik yaşamadın mı?
Neden bakire olduğumu düşündün?
Meme ucu emerken sen de zevk alıyor musun
Erkekler emmek istedikleri için mi emiyor
Yoksa sadece kadının hoşuna gitsin diye mi emiyolar
Bakireliğe önem veren biri deģilim, meme emerken bende haz alıyorum, çok tatlı organlar memeler, ellemek, emmek çok keyifli oluyor, dudaktan öpüşürken ćok haz alınıyor, beyninde şimşekler çakıyor sanki, öpüşünce beyninde hissediyorsun o hazzı, bir kadın beni aniden öpmeye başladı, güzel öpüşüyordu, çok haz almıştım,
Kadın memesi emilirken daha çok haz alıyor tabi erkeğe göre, o an vajinaları ıslanıyor, kadın öpüşünce çok haz alıyor, ben sırtüsþü uzanıyordum o beni öpüyordu , öpüşmeyi bırakıp eliyle penisimi sıkmaya başladı, ileri geri yapıp oynadı, deli gibi sıkıyordu, yalamaya başladı.
Meme ucu ve meme tadı nasıl?
Bir de
Kız arkadaşın seni öperken dudaklarını vakumlasa yani kuvvetli ense içine çekse hoşuna gider mi gitmez mi
Meme ucunun tadı yumuşak, vajina dudaği gibi yapısı var, tad olarak dudaģın tadı gibi yapısı va, rfazla tad hissedilmiyor, beni başörtülü bir kadın öpmüştü, benim odamdaydık, sigara içti terasta, odaya girdi, seni öpmek istiyorum dedi ve dediğin gibi önce alt dudaklarımdan vakumlayarak öpmeye başladı, inanılmaz haz veriyor, beyninde hissediyorsun o hazzı, beyninde sarsıntı oluyor sanki, dudak dudağa değdimi beyne sinyal gidiyor, sonra üst dudağımı vakumlayarak öptü, ben duruyorum, o öpuyor beni o an bu kadın neymiş be dedim, onun böyle güzel öpüşebileceği aklıma gelmezdi, öpüßtüğün zaman beyne sinyal gidiyor, hem dudakta haz hissediyorsun hemde beynin sallanıyor sanki, sonra oturdu kadın, biraz oturduk, sonra ben onu öpmeye başladım o hemen elimi memesine koydu, üzerimiz giyinikti, memelerini okşamaya başladım, üzerini çıkardım, sütyenini çıkardım, memelerini emmeye başladım, kendinden geçti hazdan, meme uçları şişiyor, büyüyor emilince, dudaklarımdan vakumlayarak öpünce , ićine çekince çok hoşuma gidiyor, Fransız öpücüğü var, bunu çoğu kişi bilmez, iki kişi birbirinin dilini ağzına alıyor ve emiyor, bana herkes ćok yakışıklısın diyor, beni beğendiģi ićin iştahla öptü, buğday tenliyim
Büyük klitorisli veya küçük klitorisli de olsa penis kalınsa daha çok zevk alırİstediģin konuda bana soru sorabilirsin Bayxz1997 benim profilim
Sen seviştin mi hiç?
Anal yalamayi sevmem ama istiyor diye yapmıştım. Şimdilerde alıştım ama alışana kadar da sikintiliydi
Iyyyy
Öhhb
Tadı nasıldı
İlk baslarda sevmedim ama sonradan güzeldi. İşi guzellestiren ise kızın sesleriydi. temizlik önemli. Normal vajina gibi ama vajina kadar yumuşak değil tabi.
Hem anal hem vajinasını yaliyodum. O aradaki yerinde ince çizginin yalanmasi da kudurtuyodu
Var güvensizlik beni değil milleti dinliyor bana güveneceğini sıradan insanlara güveniyorum olması çok komik anlatamadımm 😊
Bu kız babasına benzemiş ama babasına çekmemiş bendeki şans bu kadar olur 😕
Ben cinsellik olarak sordum
Babasını tanıyor musun
Neden babasına çekmemiş dedin
İlişkide sevmediğim bir şey yoktur her türlü fantaziyede açığım dir
Scat?
What mi demek istedin
Scat sever misin her şeyi severim demişsin de
Scat anlamını bilmediğim için yorumsuzum lakin şimdi araştıracağım
Ne saçma imiş hayır asla ama sanırım sen seviyorsun
Hayır tabii ki şaka yaptım 🤣🤣🤣
Face *. Her kız istemiyor ama isteyeni de kırmıyorum. Karşılığını alıyorum o da ayrı konu 😂
Face * mi?
Neden sevmiyorsun
Aslında sevmemek değil. Ama birlikte olduğum bazı kızlar gelip doğrudan oturup ağırlığını verdikleri için zamanla antipati oluştu. Bu öyle bişey değil ki 😂
Karşılığını nasıl alıyorsun?
69 pozisyonunda mi oturuyorlar
Yoksa sırf kendilerini mi düşünüyorlar
Bazen 69 bazen de tekil şekilde oturuyorlar. Anal istiyorum ben de. Genelde alıyorum istediğimi
O yok bu yok onu yapmam bunu istemem olayını sevmiyorum sınırsız tabusuz olmalı ki dibine kadar tatminkar olsun
Seks esnasında herşeyi severim. Sekste sınır olmaz. Ama kadınların geneli oral yapmayı sevmiyor
Partnerimün istemediği hiç bir şeyi yapmadım
yüzüme oturması. bazen emip ısırırken kendinden geçiyor ve benimde nefes almam gerektiğini unutuyor.
Üzüldüm. Seni o kadar zoru durumda birakmasa
Seviyor musun yalamayı ve yüzüne oturmasını
keyif alıyorum tabii ki. çok sertleşiyorum o pozisyonda ama dediğim gibi nefeste almam alzım
Kız arkadaşın boy kilo kaç
1.74 70
Şeyi tüylü mü tüysüz mü? Hijyeni nasıl
lazerli.
sadece anal deliğinin orada az biraz kıl kalmış. ama buluşmadan önce kesiyor.
Lazer yaptırınca bir daha çıkmıyoru tüy?
Çıkmıyor mu tüy?
kendisi çok uzun zamandan beri iğneli alzere gitmiş.
dediğim gibi hiç kıl yok sadece ufak tefek tüyler kalmış tek tük
İğneli lazer acıtıyor mu
Bir de vajinal piercing gördün mü hiç
Veya meme ucunda piercing
Faydası ne neden yaptırıyorlar iyi bir şey mi
her insanın acı eşiği farklıdır ebnce
dil piercingi gördüm sadece. piercing bana itici geliyor ısınamadım nedense bir türlü
Yani neden yaptırıyorlar? Kimisi diyor daha çok zevk veriyo ilişkide
Klitorisi meydana cikariyormus falan diyolar
Kimisi penisine taktırıyormus kadının hoşuna gidiyormus sekste
Sert bir demirin vajina içinde gidip gelmesi
Öyle diyenler var merak ediyorum
Dil piercingi neden sence? Oral sekste zevk versin diye mi? Taktıran kızlar erkege daha çok zevk vermek için mi taktiriyo
penis zaten sert bir organ. demire ihtiyacı yok bence.
misal kimi kadın göğüs uçlarının yalanmasından çok hoşlanır aşırı ıslanır. ama kimi kadın huylanır.
veya kimi kadın sert ve tutkulu bir seks ister erkeği içini sertçe doldursun ister, ama kimisi çekinir ve yavaş ve sakin bir git gel olsun ister.
evet öyle diyorlar. oral sırasında piercingi penisin genelde alt kısmına vurdurarak erkeğin daha çok sertleştiğini söylüyorlar
Yani demir soğuk ya hani
Peniste demir piercingi olunca kadın daha çok zevk alıyorum diyen kadınlar varmış
Dilinde piercing olan bir kız vardı dilini çıkarıp piercingini gösterip poz veriyordu
O kız tam bir o... o zaman?
bilemiyorum. vajinanın içi dümdüz bir şey değil. iç dudaklarına takılırsa fena olur bence hahahah
Eski sevgilimin yeni sevgilisi bu piercingli dilli. Beni kıskandırmak için foto gondermislerdi yan yana
Kız dilindeki piercingi gösteriyordu
Sebep ne ki? Bak ben senden daha fazla zevk veririm mi demek istiyor?
öyle bir olaya giren kişileri kafana takmamalısın. onlar kendine yeni bir hayat seçmiş.
onlar gece gündüz bağıra inleye sevişirken senin sabahın köründe olayları sorgulaman doğru değil bence.
Yani ben de penisteki demir kadının içini yırtarsa diye düşünmüştüm ama zevk veriyor diyen kadınları okuyunca şaşırdım
yaşın tam olarak kaç bilmiyorum ama çok çeşit fantezi ve istek duydum. İnsanoğlu bir çok şeyi deneyimlemek isteyebiliyor, ilişki monotonlaşmasın diye
Yani kız bana bilerek mi göstermiş dilindeki piercingi? Sence?
bilemiyorum. hayatında bu kadar sorun oluşturuyorsa kendisine sorman lazım.
bunu bu kadar sormanın sebebi eski sevgilin kendini yetersiz mi hissettirdi acaba sana
Hayır o kız benden daha güzeldi dans ediyordu videoda ve eski sevgilim gülüyordu
Bana dilini çıkarıp sarılarak dilindeki piercingi gösterdi kız
Yani bak ben senden daha işlevliyim daha üstünüm daha çok zevk veriyorum mi demek istiyo
Son kez seks yapmak için gitmiştim evine. Bana zaten başka sevgilim var diyordu. Seksten sonra (biz oturma odasındaydik) dedim ki yatak odasında biri var hissediyorum dedim kapıyı açmama engel oldu herhalde bu kız vardı odada. Sence? Kızı dövecem diye korktu
maalesef sorunlu bir ilişki yaşıyormuşsun. bu hareketlerin çabuk elden çıkarılabilen, harcanabilen bir kadın imajı vermiş.
Böyle bir kadın olmaya devam eder dik duramazsan canını çok yakarlar. Zihnin böyle olaylar içinde boğuşur durur.
O kızla kendini yarışmaya sokma. Sadece dik dur ve seninde bir hayatın olduğunu, sevmeye, sevilmeye, kendini arzulanan, beğenilen bir kadın olarak hissettirecek bir erkeği hak ettiğini düşünmen lazım. Maalesef sen çok manipüle edilmişsin ve bağımlı, muhtaç bir hale dönüştürülmüşsün.
Hangi hareketlerim çabuk elden çıkarılabilen, harcanabilen bir kadın imajı vermiş?
kusura bakma yanılmışım. iyi günler. güzel bir gün olsun kadın
Hayır sen haklısın da neden yani nasıl davranmişim nasıl hareket etmişim farkinda değilim ki
Cok uzun konular bunlar.
Dinlerim lütfen bahset biraz
Asıl senin bahsetmen lazım önce ilişkinden
Seks korkum vardı sorun çıkarıyordum çığlık atıp kaçıyordum
Sonra da bir gün evine gittiğimde kuzenine kikirdedim
Ondan sonra görüşmek istemedi benimle
Nişanlım var evlenicem diyerek yalan söyledi
Sonra bir kez görüşelim dedim
Seksten sonra bu git tedavi ol davranışların çok garip sürekli alkol içiyorsun dedi bne de buna pipin küçük dedim
Kızla fotoğrafını gönderdi
Kız bomba gibi
Fotoda kız dilini gösteriyor dilinde piercing var yan yanalar
Video attılar kız bana küfür ediyor
Ve dans ediyor
Orta parmağını da gösterdi galiba
Böyle bir ilişkiydi
Biz odada seks yaptıktan sonra çıktım salonda kuzeni yüzü kırmızıydı utanmış sesimi duyunca
Ben de ona flört eder gibi güldüm bakış yaptım o da bana bakış yaptı
Bu da görmüş o hareketini yani
Kikirdedim dediğim flörtöz bir şekilde güldüm yani
Anladım. Sanırım sen de o da ciddi bir ilişki düşünmemiş. Daha çok seks ve rahatlama amaçlıymış ama onu da olması gerektiği gibi tatmin edici şekilde yapamamışsınız
Başta beni çok seviyordu ama kuzenine yaptığım o hareketten sonra telefonlarıma cevap vermemeye başladı
Sonra son bir defa görüşelim diye diye görüşüyordum seks yapıyorduk işte
Sence o bana foto ve video yolladığı yanındaki kızla nasıl bir ilişkisi var
Kız videoda dans ediyor ve fotoda bana piercingli dilini gösteriyor yan yanalar
Sevisiyorlardır
Aşık mıdır sence o kıza ciddi mi düşünüyordur
BİLMİYORUM
İstenmeyen şeylerin merak neticesinde zuhur etmesi
Ne mesela
Rimming mi
Gibi gibi herkes de var yeni şeyler
Sana hiç rimming yapan oldu mu
Sen rimming yaptın mı hiç
İkisi de çok farklı his ve heyecan herkes de aynı yankıyı uyandırmaz
Hmm
Hayır, zoraki olarak yapmam söz konusu seks ise
İhanet , bencillik felan..
zoraki istemediğim bişeyi yapmam
Öyle bir teklif gelmedi henüz
Anal
O zevki her kadın tatmalı bence 😊
Zoraki mi yapıyorsun?
@Yalnızkowboy__ fikrin sana kalsın kardeşim, tonla zararı olan bi pisliğe insanları yönlendirme
Çok istemiyorum
Ben sadece yalanmasından bahsediyorum bu benim fikrim her bulduğun hıyara tuz diye koşma atlama benim yoruma sktr git amg
İşte ben de diyorum ki fikrin sana kalsın, asıl tuzluğa hıyarla koşan sensin aptal, kız yorumunu yapmış sen kıza yavşamışsın
Acıyor mu peki o yüzden mi istemiyorsun
SANANE o savunsun kendini sus ananı sktrme bana kaybol benim yorumdan
CHP gibisin, lafla olmuyo o işler
Kız anal dedi, rimjob demedi, sktimin cahili
@YalnızKowboy__ Aaa bu ne biçim laf ya edepsiz ne kadar ne kadar aşağılık bir canlı türüsün. Bir daha yorum yazma benim sorumda
@sedatkalender49 şu pis mikroba cevap verme lütfen
Her şeye atlayan sedat lavuğuna diyorum ben ona niye bişey demiyosun
Sorun yok ben onu aydınlatmaya değil, yanlış yönlendirmesini engellemeye çalıştım, işe de yaradı, o rimjobuna devam edebilir
@YalnızKowboy__ çok kötü küfür ediyorsun haddini aştın. Ayrıca sedat kötü bir şey demedi
Sedat çok düzgün bir şekilde konuşmuş. Sen kavga başlattın
Benim yoruma atlarsa küfürü yer tanımadığın insanı savunma sende burada
Soru da senin değil, yorum da senin değil
Uzatma çünkü ancak kelimelerden ibaret olacak, canım yanmıycak
Seks
Nasıl yani
Vajinaya girmeyi mi sevmiyorsun
Evet. Ben sevişmeyi daha çok seviyorum. O eliyle oynasa yine boşalirim. Amaç onunla saatlerce sevişebilmek. İçine girince 2 dakika sonra mevzu bitecek. Ben bitmemesi taraftarıyım.
Vajinaya girince zevk vermiyor mi sana
Veriyor. Ama ben çok istemiyorum. Beni eklesene bi
Vajina kokusu sevmem
Nasıl kokuyor ki
Bayılacak şekilde
Benden önce partnerimin bitmesi
Bitmedi ne demek
Ya ben doymadan partnerim yeter ben doydum diyince uyuz oluyorum
Bak o benim görüşüme atladı bana niye mikrop diyorsun
O salağa söyler misin engelledim yorumları görünmüyor boşuna yazmasın
Zoraki güzellik olmaz.
vajinal yalamak
Şuanlik yok
Her şeye açığım, rol değiştirme dışı
yapmacık davranışlar
Nasıl yani yalandan yere çığlık atarsa mı?
aynen
Ama senin istemeyerek, sırf partnerin seviyor diye yaptığın bir şeyler var mı
hayır ben çok doğalım ne hissediyor ne yaşıyorsam yansıtırım
Anal yapmak
Sen mi kıza yapıyorsun? Kız mı istiyor zorla mı anal yaptırıyor sana?
Ben sevmiyorum anal o istiyor diye yapıyorum
Neden sevmiyorsun?
Vajinaya girmek daha zevkli hem daha estetik güzellik açısından o vıcık vıcık oluyor ya daha bi isteyim artıyo
Anal nasıl vıcık vıcık değil mi anal
Değil kayganlaştırıcı kullanman gerekiyor anal vajina gibi zevk suyu veya ıslaklığı yokki
O zaman çoğu erkek neden anal meraklısı
Herkesin zevki farklı işte ben sevmiyorum mesela sevgilim seviyo
Sevgilin senden önce yapmış mı anal
Bilmiyorum hiç sormadım söylemedide
Yapmıştır alışık belli
Hiç analden sonra vajinaya giriyor musun
Yok hayır mikrop kapmasın diye önce vajinal seks yapıyoruz sonra anal
Immmm
Çok...
Meme ucu yalamak mesela sevmiyor musun
Burdan diyemem kb
Pis kokular