çevresi tarafından beğenilen ve çok seksi bulunan biriyim ve cinsel isteğim çok fazla böyle bir kadın hoşunuza mı gider yoksa itici mi olur?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerdeyse her erkeğin hoşuna gider. Siz bilmesinizde isteksiz kadın fena moral bozar. Mecburiyetten yapması patates cuvalı gibi uzanıp hiçsey yapmaması Çünkü tecavüzcü konumuna sürükler erkeği ve normal bir erkek bu histen çok rahatsız olur öte yandan kadın isteksizse kendini beceriksiz hisseder. Ama tam tersi kadın istekli olsa ve zevk alsa onunla beraber yükselir daha fazla tahrik olur yani Telepati yoluyla senkronize olmak gibi düşün Özgüveni felanda artar. Sadece tek bir eksisi var Biraz şüphe uyandırabilir sadakat açısından Ha bide şey var. Aşırı derece doyumsuzda bıktırabilir günde 7-8 kere yapmak isteyen gibi bu çok fazla olur. Bazen ara vermek iyi olabilir. Onun dışında 10 numara deriz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsın tebrik ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl👍
En İyi Cevaplar
Ya şimdi libidosu yüksek kadın Tabii ki hoşuma gider ama şimdi bu sayfada genelde kızlar kendilerinin fazla ölüp işte bulunması Hint kumaşıin gibisinden şöyle güzelim böyle güzelim diye övüyor ama sonra tırt çıkıyor Hani Eğer gerçekten güzelsen öyle bir dolu bir kızsan Hani şahsen benim hoşuma giderdi Hani her gece çılgın geceler yaşamak kimin hoşuna gitmez ama hani dediğim gibi gerçekten güzel bir kızsın
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Türkiye'de böyle bir kadın yok. Hepiniz seks kelimesini duyduğunuzda sanki mitoz bölünüyormuş gibi kafanızı kuma gömüyorsunuz. Türkiye'de böyle bir kadının varlığına inanmak istemek çok absürt bir beklenti :)
111 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama yaşadığımız coğrafya maalesef bizi bunu yapmaya zorluyor çünkü seks bile desek etiketleniyoruz. Ben öyle değilim ama :)
- +1 yıl
Yani herkes coğrafyayı bahane olarak öne sürüyor size hak verdiğim noktalar da kesinlikle var lakin KS'de bile görüldüğü üzere erkekler seks yapmak istiyor. Erkekler bu kadar istekli olmasına rağmen ülkede bu kadar cinsel açlık hala varsa tüm faturayı da erkeklere kesmemek gerekiyor sanki. Ve söylediğim gibi ülkede böyle bir kadına inanmak oldukça güç ki ben İzmir'de yaşıyorum. Ona rağmen inanamıyorum, düşün :D
Soran+1 yılYa haklısın kesinlikle ben mesela kız arkadaşlarımla bile konuşamıyorum bu konuları ancak burada gizli konuşabiliyorum. Kadınların yapması gereken çok şey var bu konuda bu baskıları aslında en çok onlar birbirine karşı yapıyor🤷🏼♀️
- +1 yıl
İnsan temelde bir birey olabilmeli, yoksa şu anda seks yapılamaz gibi bir kanun yok. Zaten bu ülkede insanlar genelde kim ne der diye düşünmekten mutlu olamıyorlar. Kendileri için değil başkaları için yaşıyorlar. Senin seks hayatını da arkadaşlarının bilmesine gerek yok mesela, sadece burada gizli konuşabildiğine göre de pek deneyimin olmadığı öngörüsüne varıyorum.
Soran+1 yılYo Deneyimliyim. Ama arkadaşlarım bile beni yargılıyor çoğu zaman o yüzden artık anlatamıyorum. Dediklerine katılıyorum.
Soran+1 yılBence de yaaa sorma :D ama mesaj kutum dolacak ondan sjsjdjj
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim :D
Soran+1 yıl:D
Erkekler Ne Diyor
41
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ya şimdi bu yükseklikten kastı nedir siz kadınların? yani anlamıyorum her gün seks yapmayı istemek yükseklik degil bana göre...
14 Yorumla
Soran+1 yılCinsel açıdan aşırı istekli olma durumu, sağlıklı mı bilmiyorum
- +1 yıl
tamam aşırı isteklisin mesala herseyi yaparmısın seks yapacak olsan? yani fikirlere fantezilere yeni mekanlara açık birimisin? yoksa günde 5 defa da seks yapsan değişek bir şey yok bir süre sonra bayar zaten seni de karsıdakini de sonuc aynı yol aynı
Soran+1 yılAçığım tabiki karşılıklı anlayış ve istek olursa
- +1 yıl
o zaman işte bu kadın arzu dolu diyebilirim bende... burdan yazamıyorum da tkppe alırmısın? kafandaki seni merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hoşuma gider çünkü biraz ağırdan alan biriyim karşı tarafın eksiğini kapatmasını seviyorum
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de bir soru sorabilir miyim sana senin gibi kızları nasıl bulabilirim sence en hoşuma giden tip bu çünkü diğer kadınlar çok çekingen ben de yanlış anlaşılmamak için geri duruyorum dolayısıyla iki tarafın birbirini fazla çekmediği monoton bir ilişki çıkıyor ortaya
Soran+1 yılBen azınlıktayım sanırım ülkede :D ben de beni anlayacak, modern, olgunlasmıs bir adam ariyorum ama maalesef bulamıyorum. Umarım aradığımızı buluruz :)
Cevap sahibi+1 yılZaman makinesiyle geçmişe gidip seni alıp herşeyi yaşatmak isterdim ama yaşım küçük 🥲
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki
Cevap sahibi+1 yıl19 um
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Seninki de soru mu? Tilkiye sormuşlar: "tavuk yer misin" diye... Tilki cevap vermiş, "gülesim geliyor."
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGider. Kadın aktif olmalı zaten istekli olmalı. Ölü gibi yatmamalı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizde wtesler onun ateşiyle bizde yanarız işleyen demir ışıldar ışıl ısildatiriz
10 Yorumla
+1 yılBenimle birlikteyken bana yükselen kadın hoşuma gider. Dışarıda hanım hanımcık olacak evde ise beni parçalayacak. Böylesi iyi ve ideal
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim partnerim de kimseye bakmayacak ama bana karşı oyle olacak tadından yenmez:D
- +1 yıl
Ah ah. Ne güzel olur hemde. Zevkin en doruklarını yaşatacak.
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Libidosu yüksek olduğunu iddia eden kadın ya palavra atıyordur ya da akrep kadınından haberi yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ikizlerim ve beni görsen bu dediklerine pişman olurdun ahahhsh
+1 yılBakireyse gitmez hoşuma 😬
10 YorumlaHarika olur, muhteşem ikili oluruz
10 YorumlaŞu an ihtiyacim olan kadın tipi
10 YorumlaGider gidere gider
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet tabiki ama libidosu yüksek kadin az bulunir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman baski yapmayacaksa olur
05 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ben biraz baskıcıyım çünkü çok seviyorum
- +1 yıl
bak bende seviyorum inanilmaz hatta ama ornek her gun her gun olursa bu evet baktiginda guzel ama arkasinda ikimiz icinde tene alisma ve doygunluk verir o hisse duyguya giremeyiz biraz daha esnek olursa daha cok ozlem dolu o zaman kabul
Soran+1 yılEvet kesinlikle katılıyorumm
- +1 yıl
onun icin fermuarlarimi biraz daha kapali tutarsak daha iyi olur o zaman o dedigin kadini cok isterim iki libidonun birlikte yapacaklarini
Soran+1 yıl👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmedikki öyle bişi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen varım işte ama abazalardan kaçmak için gizliyim hahaah
- +1 yıl
Gizlisin işte hala görmüyorum 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsteriz de seni nerden bulalım şimdi 😅
10 Yorumla İstanbul'daysa ve memesi kucukse evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önce hiç yaklaştın mı
021 Yorumla
Soran+1 yılNeye
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılBu sorudan midem bulanıyor
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yılHahaha inşallah benimki olmaz, teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl29
Soran+1 yılValla Türkiye’de olunca mecbur tutuyorsun kendini
Soran+1 yılVar ve bence şanslı biri ajdjje
Soran+1 yılAhahha çok şanslı mı demeliydim :D
Soran+1 yılHenüz aramızda bir şey olmadı ama yakında ahahahah
Soran+1 yılArıyor birkaç gün sonra bulusucaz heyecan dorukta ajdjjd
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoşuma gider doyurmak isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkese karşı olmadığı sürece evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazlasiyla iyi olur da yok
08 Yorumla
Soran+1 yılBurdaaa
Cevap sahibi+1 yıltamam aldim seni kimin kimsen varsa ara soyle 😊
Soran+1 yıl:Dd
Cevap sahibi+1 yılevlimisin sen
Soran+1 yılBekarım
Cevap sahibi+1 yılkafa mi buluyodun yoksa sahiden istekli hatun musun
Soran+1 yılKafa bulmuyorum ya ciddiyim ama malum Türkiye’de yaşadığım için gizliden konuşuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılfake instan varsa ordan yaz ya da ozelden filan yaz hangisi uyarsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne boğa mı akrep mi
06 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Cevap sahibi+1 yılYa benim kız arkadaşım vardı boğa oda senin gibiydi libidosu yüksek ordan aklıma geldi
Soran+1 yılEvet boğa burcunun da libidosu yüksek oluyor
Cevap sahibi+1 yılİşin kötüsü bende akreptim 😅
Soran+1 yılHahahah baya çılgın bir birliktelik olmalı 😄
Cevap sahibi+1 yılSorma sorma 🥲
Evet giderdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok severim
10 Yorumla
+1 yılBulamadık şöyle hatun
10 Yorumlaaşırı hoşuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılitici bulmayacağım kesin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtici, herkesin ilgisini alanla işimiz olmaz
00 Yorumla
+1 yılAşırı olması iyidir
13 Yorumla- +1 yıl
İnş şansına senin gibi olur
Soran+1 yılİns teşekkür ederim
- +1 yıl
Yoksa erkenden yanlış anlaşılmasın
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. gider gitmesine de benimle olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider
10 Yorumla- Daha fazla (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam