Bana baştan cinsellikte benim için önemlidir ve bir ihtiyaçtır ben cinsellik isterim ilişkide baştan söylemek istedim dedi ben de biraz tepki gösterdim niye böyle bir konu konuşuyoruz diye ilk aydan cinsellik düşünen ve bunu ihtiyaç olarak gören erkek kullanıyor mudur ve napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eleman açıkça isteklerini söylemiş sana Ben ilişkide cinsellik isterim demiş
Cinsellik zaten ihtiyaç yaparsın yapmassın ihtiyaç olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yani ben ilişkide cinsellik isterim işine gelirse demiş. Cinsellik yaşamak senin için sorun değilse kabul et eğer cinsellik yağamak senin için sorun olacaksa reddet.
ilk aydan cinsellik istemesi biraz garip ama atıyorum şimdi belirtmeyip sevgiliyken 6 ay sonra söyleseydi bu seferde baştan niye söylemedin olurdu. 2 ucu boklu deynek gibi yani ^^
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili, manit, eş adayı... ilişkinin adı ne olursa olsun cinsellik yasanabilmelidir. Sonuç olarak çocuk değilsiniz ve evet cinsellik de bir ilişkinin parçasıdır.
Karşındaki erkek rahat bir ilişki istediği için bunu baştan söylemek istemiş. Eger bu durum seni rahatsız edecekse veya evlilik öncesi ilişki senin için uygun değilse ilişkiyi ilerletmemeni tavsiye ederim.
Çocuğun söylediği ayıp birsey değil bu arada10 Yorumla
+1 yılBir şeyi çok merak ediyorum siz kadınlar kasıtlı mı s*lağa yatıyorsunuz yoksa gerçekten s*alak mısınız?
Genelleme yapmak çok yanlış biliyorum üzgünüm ama büyük bir çoğunluğu böyle gibi 🥴10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye cinsellik sadece erkeklere has bir şeymiş gibi davranıyorsunuz. O isteyince sizi niye kullanmış oluyor mesela. Neden hayatın bir parçası olarak görmek yerine çok kötü bir şeymiş gibi tepki veriyorsunuz, kadınlar da isteyemez mi. Sen insan değil misin, sen istesen ona bunu belli etmez misin. Beraber olduğunuz kişiyle konuşmayacaksınız da kiminle konuşacaksınız anlamıyorum. ya da sen isteksiz ve cinsellikten iğrenen birisin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmez hayır
00 Yorumla
+1 yılBak bakalım bı süre gözlemle adam açık açık söylemiş sana uyarsa uyar uymazsa sen bilirsin yanı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Karsilikli istekler reddedilirse mutsuzluklar kacinilmazdir. sonrada sevgilim baskasina gitti diye ağlayanlar oluyo burda😡😡😡
00 YorumlaFb bulsun kendine açık açık belirtmiş işte daha ne olsun kullandırtma kendini
00 Yorumla
+1 yılyani bu sekilde konusmasi seni kullanicam gibi olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyor gerçekten seven bir erkek ilk ayda girmez o kadar etrafımda çift var en yakın arkadaşımlarımdan bile duymuyorum böyle şeyler
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli değil arkadaşlarım
Cevap sahibi+1 yılEn yakın kız bak en yakın diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik için ihtiyaç diyen birine Nikah için gerekli belgeleri hazırla dersen amacını öğrenmiş olursun 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de böyle bir ilişkim olmuştu en son yatak odasından tokat atarak çıktım ah gençlik (lisede) neyseki vermedim bakireyim çok şükür. Uzak dur tecrübe bende yaşadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkli cinsellikte olanin gönlü de oradadır bir erkek olarak söylüyorum. Senden once kimleri öpmüştür allah bilir.
00 Yorumla
+1 yılDerdini en başta dile getirmiş
00 YorumlaKullanmaya çalışıyor kesin
00 YorumlaEvet kullanıyor bu kacıncı kullanan olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılDürüst birisi bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılKullanio
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkullanmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kaç kac
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKullancak tabi kızlar daha akıllıdır kullanın aklınızı
Uzak dur
00 YorumlaCinsellik önemlidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı