Ya böyle cinselliği çok bilmeyen, çekingen ve hiç deneyimi olmayan birisi.(bir ihtimal seninle öğrenir, heyecanlanır)
Ya da hiç deneyimi yok (sadece yazışmalı seksting ve mastürbasyon gibi şeyler var) ama ne istediğini bilen ve heyecanlı birisi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ikisi de olabilir. Sonuçta reele taşımamış. mastürbasyon zaten her bayan yapar. Eğer mastürbasyon yapmamışsa ciddi sorun var demektir. Sanal ise resim falan olmadığı İçin sorun olmaz.
belli ki çok temiz bir bayansın, bu sanal olayına kafanı takma. Sonuçta eşin senin kadar temiz olsa bence yeter 😊😊😊19 Yorumla
Soran+1 yılEşim benden temiz olursa o zaman üzülürüm sanırım. Yoksa onun da geçmişinde bir şeyler olmuşsa, bana bir şey diyemez diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım, sen çok temizsin. Bu dediğimi unutma.
Bu sanal olayı da sakın eşine falan anlatma. Israr ederse, bayanların adet dönemine yakın cinsel isteği arttığı İçin mastürbasyon yapıyorsun dersin, olur biter.😊😊
Tamam mı 😊😊
Soran+1 yılYorumların için teşekkür ederim, kendimi daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama sakın kendini kötü hissetme. Şunu unutma bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Bu isteğin de mutlaka bastırılması lazım. Bu istekten hiç kimseye bahsedemezsiniz. En yakın kız arkadaşlarına bile. Sonra da acaba tek ben mi böyleyim diye canını sıkarsın.
Cevap sahibi+1 yılSen istekli ve gayet sağlıklı bir bayansın hiç merak etme 😊 Ama bu istek sana biraz sorun çıkarıyor belli😊
Soran+1 yılGerçekte olucak kadar çok değil ama işte arada saçma şeyler olabiliyor maalesef 😄
Cevap sahibi+1 yılHa haaa 😊😊 ama bu gayet normal. Sizin isteğiniz bizden çok daha fazla😊 mastürbasyon yapıyorsun ama hiç yetmiyor belli. Biran önce evlenip düzenli sekse bağlamak çok cazip geliyor, ancak evlilik kaliteli seks anlamına gelmiyor maalesef 😊😊
Soran+1 yılNe diyebilirim ki, o da artık şansıma 😄
Cevap sahibi+1 yılAslında pek şansına değil biliyormusun😊😊😊
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek gibi bir erkek karşısındaki kişinin kişiliğini zedelemeden saygı ve anlayışla karşılayacağımi bilmesini çok isterim.. O zaman hiç bir sorun dert edinilmez.. Çünkü cinsellikte kadına saygı ve anlayış ile yaklaşmak bir görev olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben reel arzularım kızı vereceklerine yetinerek yaşamak isterim ona yarınlarda zarar görmeyeceği şeyler vermeyi onu olduğu verdiği şeylerle yaşamak isterim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
İkinciyi tercih ederdim çünkü ben de öyleyim ve eşitlik olurdu ahdgsggs sonuçta bekarız isteklerimiz var ama sonuna kadar ileri gitmemişiz
12 Yorumla
Soran+1 yılTuttum seni aksks
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisi de güzel fakat ikisini de ben geliştirmek isterim daha da ilerletmek isterim
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ilk olan olmayı tercih ederdim. Seksting ve mastürbasyon yapmasaydım keşke
Soran+1 yılBilmem ben her halimde saf olmak isterdim. Eşim bakir olsa bile belki o da böyle şeyler yapmıştır ama sonuçta ben kendime bakarım bir yerde
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılEvet ben de bu şekilde düşünmeye çalışıyorum. Bir şekilde atmam gerekiyordu ve attım diyorum. Zaten böyle kabul etmeyen birisi olsa onunla işim olmamalı diyorum ama işte insan bir yerde üzülüyor ister istemez. Teşekkür ederim yorumun için, biraz olsun rahatlattı
Soran+1 yılİşin boyutu gerçek ilişkiye gitmezdi, onu söyleyebilirim
Soran+1 yılTeşekkür ederim, anonim kalsam daha iyi sanki😄
+1 yılAldığı hazzı yansitmaktan cekinmeyen, hareketli, kivrak biri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İkiside olur iki türlü de benimle yapar öğrenir yeterki istekli olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHic. Benim de yok beraber yapa yapa deneyimleyecez ogrenecez iste. Ben bide dini boyutundayim o yuzden yasamiyom esimi de oyle biri istiyom dogal olarak. Sinava cikmayacaz heralde bilmedim nolacak sanki…
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istiyorum haklısın. Ama geçmişti birisi ile seksting (fotoğrafsız falan) yaptıysa buna da takılmam diye düşünüyorum çünkü herkesin bir yere kadar isteği var sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum orasini. Yani masta bir sey diyemem video izlemesine de ama baskalari girince isin icine iste orasi biraz sikintiya giriyor neden baskalari yani, kendin yap gor isini iste hani neyin fantazisi bu. Istegini baska sekilde gider elin adamiyla ne bu hayal kurmalar yok orani yalarim burani tutarim falan bana igrenc geliyor sahsen boyle dusunen bir kiz/erkek tarafindan oluyorsa ama onune gelenle yatip kalkanla zaten ne umursayacam siyahla beyaz kadar farkliyiz zitiz ne yapiyorsa yapsin alakam olmaz anlatabiliyormuyum…
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılguzel bu kadinin zeki ve eglenceli olan olgun versyonu varsa cok uzun sureli bir iliski olustururuz gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılTüm bilgiye sahip olan, fakat hiç bir şey yaşamamış bir kadın nasip olur inşallah.
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak 😄 yani seksting veya mastürbasyon yapmış olması seni rahatsız eder mi? Başkası ile gerçekte cinsel ilişkisi olmamış hiç
- +1 yıl
Hayatımda hiç kimseyle yakınlaşmadım ve hayatıma girecek kişinin de benim gibi olmasını isterim. Mastürbasyon yapabilir, fakat seksting hayır. Çünkü hiç bir şey, sekstingle sınırlı kalmaz
Soran+1 yılİnan inanma ama kaldı. Yani sadece yazıştık ki o da anonim olarak oldu, onun dışında sonra konuşmayı bıraktık.
fazlasıyla istekli fantezilerle dolu fazla sınır olmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle beklerdim eskiden. Eskide kaldı. Kalmadı öyleleri..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ikincisiyim ama ilki olsaydım keşke diyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır berabersiniz
Soran+1 yılBir beraberlik yok, geçmişte yazışıldı burada ve bitti
Cevap sahibi+1 yılBen devam ediyorsunuz zannettim. Neler yaşandı anlamadım ayrıca.
Soran+1 yılBir şey olmadı işte 😄 sadece seksting oldu burada (fotoğrafsız falan) sonra bitti konuşma
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ondan bir şey olmaz canım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana sadık olsun evlenince yaparız elbet
10 Yorumla
+1 yılDeneyimi olmasın ben herşeyi uygulamalı öğretirim 😊
00 Yorumla
+1 yılAynen onu istiyorlar ben mesala sjshhdbd
21 Yorumla
+1 yılOlması gereken değer verilir bu kadına
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisine de mi anlamadım
- +1 yıl
Gerçek anlamda bakire olan kişiye
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam aranan özellikdrsin işte ne güzel
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 2. Olanım. 1. si olmak isterdim çünkü yazışmalı seksting ve mastürbasyon yapmak beni rahatsız ediyor, pişman oldum öyle diyim. Kendimi pek masum görmüyorum ve üzücü bir şeu
Soran+1 yılÖyle oldu biraz inanır mısın. Rahatsız etti günlerce
Soran+1 yılAynen öyle. Nedense utanç mı desem, ilerideki potansiyel eş için bile üzücü mü desem, öyle saçma bir şey
Küçük meme yuvarlak kalcali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Seçenek. Eğer öyleysen hiç uğraştırma beni gel
04 Yorumla
Soran+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılHe bak o da olur gel 😄 Deneyim yokmuş ciddi ilişki yaşanır her türlü
Soran+1 yılAma seksting ve mastürbasyon var ve bunlar rahatsız edici şeyler bence
Cevap sahibi+1 yılEn azından dürüstsün. Tabi olmasa daha iyi olurdu ama sende insansın nefsine uymuşsun normal
+1 yılTecrubesiz
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de öyle. Birisinde anonim seksting ve mastürbasyon var sadece
- +1 yıl
İkinci olan
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilüü
00 Yorumla İlk baştaki seçenek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası