Sevgiliniz/eşiniz istiyorsa tüylerinizi alır mısınız?

Bunu özellikle beylere soruyorum. Kadinlar zaten alıyor çünkü. Daha önceki iki sevgilim sporcuydu ve kıl sorunu yaşamadım. Dikkat ediyorlardi bu gibi seylere. Genital, koltuk alti, gogus bolgesi tertemizdi ikisininde.

Hem görüntü olarak cok guzeldi, hem temiz hissi veriyordu hemde isteğimi artıyordu. Simdi beraber oldugum kişi ise bu konuda igrendiriyor beni. Bir tek koltuk alti ve genital bolge temiz. O da eh işte.

Tıraş makinesiyle yapıyor. Tiras makinesi de ne kadar alıyor biliyorsunuz. Gogus bölgesine hic dokunmamis. Eski sevgililerimden lazerli olanı vardi tertemizdi. Biri kokten aliyordu galiba.

Yani simdikinde genital bolgesi ve koltuk altinda bile bir kıl yogunlugu var ve bunlar beni rahatsiz ediyor. Kendine bu konularda dikkat etmeyen erkek pis gibi de geliyor. Kılları alınmış gibi degil bildigin sac kisaltir gibi kısaltılmış durumda o bolgeler ve ben bundan hoslanmiyorum.

Bu bolgelere biraz daha dikkat eder misin dedim tamam ama zaten duzenli aliyorum dedi. Aliyorum dedigi dedigim gibi ustunden kirpma, kisaltma. Bir de gogus killarindan hoşlanmıyorum oralari da alabilir misin, kıl yerine sana dokundugumda tenini hissetmek istiyorum dedim. O bolgeyi alamayacagini söyledi bana.

Ben bu tarz seylerden rahatsiz oluyorum. Siz olsaniz hayatinizdaki kişi boyle taleplerde bulunsa dikkate alir, istedigi seyleri yapar mısınız?

Ben yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Yuz yuze bakiyoruz çünkü ve ikimizinde o iliskide zevki önemliyse bunlar benim icin onemli detaylar. Bu türlü o kıllı haliyle beraber olasım gelmiyor.

Turk erkekleri ne yazik ki bu tarz seylere kıllari almaya, bakım yapmaya normal erkekler degil de daha cok sporla ilgilenen erkekler dikkat ediyor galiba bilmiyorum. Bu sorun devam ederse ayrılmak zorunda kalacağım.

Sevgiliniz/eşiniz istiyorsa tüylerinizi alır mısınız?