Cinsel Yaşam Cinsellikte deneyimsiz kız erkeğin hoşuna gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Hiç deneyimi olmayan Cinsellikte deneyimsiz kız erkeğin hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Deneyimsiz değil de anlamsız yere mırın kırınn eden biri itici oluyor. 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Bazılarının gidiyor bazıları istemiyor. Tecrübeli kadın istiyor yatakta 4 3 Yorumla skxmen +1 yıl Sen Rusya'da mı yaşıyorsun Yorumla anothernightout +1 yıl Ne alaka Yorumla skxmen +1 yıl Hiç sordum öyle Yorumla
Solmez0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ben; genç, çıtır, taze, dar, küçük vajinası - kalçası - göğüsü olan, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim. 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tecrübeli olmasını istmemem deneyimsiz olması daha çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. merak etme %70'e yakını deneyimsiz doğaçlama her şey oluruna varır 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Elbette çünkü tecrübeyi ve ilkini benimle tatsin isterim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. karar verilmiş ise sorunlar beraberce çözüme ulaşır 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Erkekte deneyimsizse hoşuna gider bence başka türlü gitmez herhalde 0 0 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Benim için farketmez. Arzulu ve istekli olsun yeterli. Sabaha kadar 6/7 defa yapmışlığım var 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. O değil de siz cehennemi kısık ateş mi sanıyorsunuz? 0 0 Yorumla
KralSamet23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Cinselikte çok deneyimliyimdir kızı pert ederim benim gibi erkeği sever misiniz 😂😂😂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. benim icin cok iyi zaten ilk olsun isterim benim de ilk olacak 0 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Hoşa gider gitmesinede yatakta ölü gibi yatan kızı kimse sevmez. 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Deneyimsiz olması problem değil. Kasmasın yönetilmeye açık olsun yeterli 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Elbette gider deneyimsiz erkek de kızın hoşuna gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye gitmesin?peki deneyimsiz Erkek daha enteresan soru bence… sende omu söyle 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Hoşuma gider isterim var mı öyle birisi? 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deneyemsiz ama istekliyse sorun olmaz 0 0 Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani gerçekten erkek olan kadını yönetir yani 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Deneyimsiz ama ona buna olmaz demeyen kız olur 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seksin deneyimi olmaz. 0 0 Yorumla
simdigeldimgidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yani evet, çok tatlı oluyorlar… 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Ilkleri birlikte olusturmak kulaga hos gelmior mu 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öğretirim bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gider tabii, ona her şeyi öğretmek güzel olur 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gitmez benim 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. evet hemde cok 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hyır 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Deneyimsiz değil de anlamsız yere mırın kırınn eden biri itici oluyor.
Bazılarının gidiyor bazıları istemiyor. Tecrübeli kadın istiyor yatakta
Sen Rusya'da mı yaşıyorsun
Ne alaka
Hiç sordum öyle
Ben; genç, çıtır, taze, dar, küçük vajinası - kalçası - göğüsü olan, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim.
Tecrübeli olmasını istmemem deneyimsiz olması daha çok hoşuma gider
merak etme %70'e yakını deneyimsiz doğaçlama her şey oluruna varır
Elbette çünkü tecrübeyi ve ilkini benimle tatsin isterim
karar verilmiş ise sorunlar beraberce çözüme ulaşır
Erkekte deneyimsizse hoşuna gider bence başka türlü gitmez herhalde
Benim için farketmez. Arzulu ve istekli olsun yeterli. Sabaha kadar 6/7 defa yapmışlığım var
O değil de siz cehennemi kısık ateş mi sanıyorsunuz?
Cinselikte çok deneyimliyimdir kızı pert ederim benim gibi erkeği sever misiniz 😂😂😂
benim icin cok iyi zaten ilk olsun isterim benim de ilk olacak
Hoşa gider gitmesinede yatakta ölü gibi yatan kızı kimse sevmez.
Deneyimsiz olması problem değil.
Kasmasın yönetilmeye açık olsun yeterli
Elbette gider deneyimsiz erkek de kızın hoşuna gider
Niye gitmesin?
peki deneyimsiz Erkek daha enteresan soru bence… sende omu söyle
Bende merak ediyorum bunu
Hoşuma gider isterim var mı öyle birisi?
Biraz zor olur ama sonrasında olabilir
Deneyemsiz ama istekliyse sorun olmaz
2 tarafta deneyimsizse hoş oluyor
Becererek ogretirim ben genelde
Yani gerçekten erkek olan kadını yönetir yani
Deneyimsiz ama ona buna olmaz demeyen kız olur
Aynen peki tam tersi?
Olması gereken bu zaten
Seksin deneyimi olmaz.
Yani evet, çok tatlı oluyorlar…
Kimse doğuştan öğrenmedi bunu
Ögrenir bişey olmaz