Tam evet bu kez buldum hayat arkadaşımı diyorum olana bakar msnz?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz flört aşamasını yeni geçtik. Cinsel konuda yönelimini olsun görüşlerini olsun öğrenmek için ben konuyu açtım.

Sonra bana buluşunca uzaktan uzağa yürürüz rahatsz olursan diyen kişi şu an ev tutalım istersen o zaman rahat sevişiriz. popondan * isterim sen istersen diyor..

Her şeyi sonuçta ben istersem yapacak ama cinsellik konusunu kapatalım dedim kapatmadı. p*rno izliyosun onları izleyeceğini beni izle birbirimizi izleyelim diyor. Bı de şu an onunla dalgasına devam ediyorum konuşmaya arkaya takılan tıpa var ya ondan da takarz dedim ev tutma parasını veremem ama dedim falan filan. Bende bu adamla ciddi düşünüyordum. Benim gibi konuşuyordu iyi biriydi. Yardimseverdi. Şimdi ilk buluşmada bı de ev tutalım diyen biri olduğunu gördüm. Bakireyim bı de hiç sevgilim olmamış.

Beni bu kadar bildigi halde gerçekten yatacagimizi düşünüyor şu an şaka gibi.

Annemlere demeseydim keşke onu. Ondan bahsetmeseydim ciddi düşündüğüm biri var diye. Erken söylemiş oldum

Güncellemeler
+1 yıl
29 oldum annem evlenmemi istediği için konuştuğum kişiyi de iyi biri sandgm için konuştuğum biri var dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Numaradan seks yaparız dediğimi anlamış ona göre cevaplar vermiş. Telefonda ona tam diyordum sen beni ne sandn öyle bir kız değilim derken o dedi bunları. Ben çok insan tanıdım yapmaya calistigin şey beni oltaya düşürmekti ben de oyunu yutmuş gibi yaptm. Hala eski benim yine uzak uzal dolaşır konuşuruz senin oyununu anladığım için devam ettim dedi.
Tam evet bu kez buldum hayat arkadaşımı diyorum olana bakar msnz?
Cevapla