Tek kişiyle yetinemezler,
Mutlu bir evlilik kuramazlar çünkü bağlanma sorunu yaşarlar,
Duygusal bağ kuramazlar,
SADAKATSİZ OLURLAR
Birini sevip onunla güzel vakit geçirip, sevip, evlenmek varken neden tek gecelik ilişkileri tercih ediyorlar? Bu çok korkunç değil mi?
Bazı insanlar, insan olmaktan ziyade içgüdülerinin peşinde koşarlar yani hayvan gibidir bunlar. Hayvanların fıtratı öyle ama insanken hayvan olmanın fıtratta yeri yok.
Bazı insanlar da travmalarla sonradan bu hale dönüşüyor ya en çok da o uzuyor beni :(
Travma yaşadıysa başkasına zarar verecek duruma gelmeden tedavi alsın ya da akıl hastanesine yatsın direkt olarak. Travma yaşamak, istediğim gibi şerefsiz olurum demenin bahanesi değildir.
Evet bu bir bahane değil ama sayısı çok fazla var bunun. Tek gecelik ilişki yaşayanların çoğu ya sevdiğinden böyle bir travma aldatma yaşamış ya da evlenmeden önce cinsellik yaşamış zina yapmış. %95 i bu sebeple bu hale geliyor maalesef
Evlenme yaşı olarak ister istemez eskisi gibi olamıyor ülke çünkü sosyal hayat ve ekonomik şartlar buna izin vermiyor. Böyle olunca da zinaya yaklaşma oranı artıyor.
Evet maalesef çok üzülüyorum bu duruma. İnsan olabildiğince kendini korumalı :( zor ama imkansız değil
Ben korudum en azından.
Böyle insanların az da olsa var olduğunu gördüğüm için zaten umudum var hala
Teşekkür ederim. Bilmukabele.
👍🏻
Günümüzde kimse evlenme zahmetine girmek istemiyor maalesef korkunç bir durum ama yapacak bir şey de yok
Ya nasıl yapacak bisey yok bunun çözümü bu mu :( insan böyle şeyler görünce umudu da kalmıyor, yaşama sevincimiz kalmadı bunlar yüzünden
O yüzden de hala bekarız ya yavru kuşum 😄 güven yok !
Guvenmememizin sebeplerinden birini de sorumda sordum
EİG seçtiğin için teşekkür ederim 🙏
👍🏻
Cevap
10Cevap
Yapacak birsey yok erkek olsaydın anlardın böyle bir mekanizmamız var. Kadinlar da mesela kendisine asik bir erkek dururken sirf statusu bir tik ustun diye baskasina gidebiliyor
Erkek olmakla ne ilgisi var herkesin istekleri var. Ayrıca bir kadın başkasına gidiyorsa her ne olursa olsun farketmez aşık değildir de ondan gitmiştir. Aşık olsa gitmez
Tercih ettiğim bir şey değil. Ama bazıları öyle istiyor ve öyle gelişiyor.
Çok üzücü değil mi
Yani evet üzücü. Ama hiç yoktan iyidir diyor herkes
Tek gecelik duygusuz iliskilerin sonucu: bağlanma duygusunun yok olması,
Duygusal bağ kuramamak,
Sadakatsizlik,
Tek kişiyle yetinememek gibi sonuçlar doğuruyor. İnsanlar bunu nasıl göze alabiliyor
Bir kereden bişi olmaz diyorlar sonra devamı geliyor işte
İşte dediğim sonuclar oluşuyor çünkü. Yapmayın, yaptırmayın, uyarın insanları. Valla yaşama sevincim azalıyor görünce ağlamak istiyorum ya
İnsanlar dinlemez birşeyi. Zevklerine bakıyor hepsi sende üzme kendini boş yere
Sadakatli insan sayısı azaldı bu yüzden. Kime nasıl guvenicem bilmiyorum. Herkesin derdi bel altı olmuş. Sevgi, aşk, bunlar kimse için bir şey ifade etmez olmuş. İnsanlar cinsellik yüzünden bosaniyorlar. Ne gerek var bunlara? Çok üzülüyorum bunları görünce :(
Duygusallık önemli ağrı bakire olmayanla asla olmam zaten
Korkunç da onlar bilmez bilmedikleri için de aramazlar arayanlar olarak da mutlu muyuz?
Öbür türlüsü daha çok mutsuzluk getiriyor ama
zannetmiyorum farkında olmadıkları için başka şeylerle yüzleşiyorlar anlayabiliyorum
geçmişte öyle olan birini biri zarar görmediyse ileriye bakıyorsa kabul ederim yok biri zarar görmüşse o kişi bana gelmişse ona öç almasına yardım ederim bu tür biriyim
Nasıl yani anlamadım
aldattı diyelim şerefsiz birisiydi diyelim şimdi de çok düzgün biri olarak akıllanmış gelmiş bana ama geçmişten bir kişi gelip bana bunları anlatsa bana gelen kişiden taraf olurum yani onu olduğu gibi kabul etmem
Şimdi anladım. Bu arada eskiden aldatan ve şerefsiz olup da sonradan akıllanan pek yok. Hatta bana göre hiç yok. Anca istisna vardır o da belki
Bence de kandırmaya çalışıyor olur en olsa. Dürüst olması da beni ilgilendirmez. Önce o kişinin gönlünü almalı yine de sıcak bakacağımı zannetmiyorum
Haklısın.
Gönlümüze göre versin
Amin hayırlısıyla...
Neden sadece tek bir kişiyle bütün ömrü heba etmek istiyorsunuz? Bu çok korkunç değil mi?
Bunu heba etmek olarak gören bir bakış açısı en korkunç olanı
Aslında burada insanların seçimlerinden bahsediyoruz ya. Senin gibi düşünenlere ben katılmıyorum ama saygı duyabilirim, sorun yok ama sen Ciddi ilişki istemeyen insanlara aşağılıyorsun bu yanlış. Herkes istediği gibi yaşasın 😄
Aşağılamak değil. Ama sizin yüzünüzden güvenimiz kalmadı kimseye sorun orada
Bunun ucu bana dokunmasan umrumda olmazdı
Ya sen de kendin gibi birini bul tek geceliklerle senin güveninin ne alakası var 😄
Çoğaldiginiz için düzgün insan bulmakta zorlanıyoruz çünkü. Zina yaygınlaştı. Herkes birbirini kötü etkile duruma geldi. Dünya böyle kötü bir hale geldiği için bu beni de etkiliyor
Düzgün insan mı ahshsh ben tek gecelik yaşıyorum diye düzgün değil miyim? 😄
Degilsin
Hahaha senin sülalen benim kadar düzgün adam görmemiştir kafanızı kuma gömmeye devam siz hadi eyv 😄
Belli ne kadar düzgün olduğun aynen. Güncellememi oku ihtiyacın var
Aynen knk haklısın
Evet mide bulandırıcı
Namussuzluk işte.
sadece o iyi gör sonra kimse kimseyi görmesin
Anlamadım?
Tek gecelik ilişki yormaz insanı. Farklı tatlar almak her zaman iyidir.
Bir A. M için ömrümü niye harciyayim
Bunu sadece böyle görüyorsan bi kalbin yok demektir zaten. İnsan vasfina sahip olabilmek için kalp sahibi olmak gerekir
Evlenip boşanmış biriyim benden iyi bilemezsin
Evlenmeden önce de cinsellik yaşamış birisin öyleyse muhtemelen. Doğru mu?
Hayır
Güncelleme ni okudum maalesef o dediklerini eski eşim den gördüm o yüzden kadınlara güvenim sıfır
O zaman travman var. Birinin tek gecelik iliskilere dönmesinde %95 bu iki sebep vardır çünkü
Tamam işte sebebin travmaymış. Ama her insan aynı değil işte keşke bunun farkında olsanız. Bizim gibi insanlara haksızlık oluyor sonra
Olabilir ve en acısı da 25 yıl sonra bunları yaşamam
Çünkü siz de o kizdiginiz insanlara dönüşüyorsunuz. Sayınız azalıyor. Ağlamak istiyorum gerçekten neden böyle yaa
Bilmiyorum sırf o yüzden tek gecelik benim için ideal
Yapmayın işte bunu yaa :(
Sen olsan sende yaparsin
Allah korusun. Allah kimsenin başına vermesin bunu yapmayı da, yaşamayı da
Sana bol şanslar ve Allah istediğin gibi biriyle karşılaştırsın inşallah mutlu olmanı temenni ediyorum
İnşallah. Sağol
Allah da seni bu çukurdan kurtarsın. Yaşam var olduğu sürece hiçbir şey için geç değildir
Kurtarmasin ya böyle daha iyi
Bence öyle söyleme
Bu durumdan huzur bulduğunu hiç sanmıyorum. Geçici zevkler yaşıyorsun sadece. Evine dönüp kafanı yastığa koyduğunda huzurun olmadığına eminim ama kanıtlayamqm
Daha huzurluyum desem inanır mısın inanmayacagina eminim
Evet inanmicam. Kendini kandırdığına eminim çünkü
Peki iyi günler dilerim kardeşim
Size de
Sorma m. llar işte
Zevk meselesi
Hadi lan ordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?